Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 580
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 735
Ама аз не искам да го пропускам, надявам се да го отложим за когато не е -15 😊 Просто магазините са далеч един от друг и ме искам да се вея по студеното. Иначе аз трябва да избирам  рокля за кумуването и да юркам булката,  така че е задължително да присъствам  Mr. Green

# 736
  • София
Пазар за булченски рокли, бррррр  Crazy Аз, да имаше как, бих пропуснаха пазара за собствената си, но никой не се натисна да го свърши вместо мен Laughing

Не ми върви днес работата. От сутринта съм заседнала да пиша нещо, умувам, умувам, все не съм на 100% как трябва да постъпя. Но - работата от вкъщи има едно голямо предимство - всичко може да бъде оставено да отлежи в главата. Обикновено, като преспя с опциите, на сутринта се будя с взето решение Simple Smile Мисля и сега да оставя подсъзнанието да си свърши работата.

# 737
А добро утро, кой ме би през пръстите да си сипя бейлис в кафето, нещо не ми върви Grinning Иначе не пробвахме Мечи чал, то самата мисъл да се замъкна до паркинга да изчистим ските, да се натоварим и да се разтоварим и... пропуснахме. Лошото е, че събота и неделя е ад навсякъде, наш приятел ходи миналата събота на Боровец за половин ден - от 8:30 до 12:30 е направил точно две спускания, другото е било редене по лифта, мерси съм за такива ски. На Банско още по-голям ужас са опашките, а мен това ме изнервя. Някой понеделник, ако мога да открадна, това ще е. За февруари пак имаме дати за Пампорово, обаче аз вече никакви надежди нямам за отпуска, след като тази си я взех на живот и смърт едва ли не, че и поработвах оттам. Следващата ни цел е Австрия или Италия. Сега не ни се даваха толкова пари за зимната ваканция, имаме друг приоритет.

Допивам си кафето, ще взема да стана да си пооправя дрешника и после чакаме една приятелка да си говорим по проектантски въпроси Bowtie

# 738
  • Mediterraneo
Добро утро. След вчерашното слънце, днес отново е ад навън. Духа ужасно, вали на порой. А жива- умряла трябва да стигна до магазина. Нямам никакви планове какво да готвя през уикенда, а това никак не ми харесва.

# 739
Пазар за булченски рокли, бррррр  Crazy Аз, да имаше как, бих пропуснаха пазара за собствената си, но никой не се натисна да го свърши вместо мен Laughing
Аз това направих.
Година преди да се оженим отидох в Романтика, видях кой модел рокли ми подхожда на фигурата. След като определихме дата, се свързах с официалния вносител, писах кой модел искам и след 5 или 6м я взех. Бяха ми объркали цвета на дантелата имаше някои напрегнати моменти, но не съжалявам. Спестих си досадното обикаляне и обличане на рокли. Доволна съм.

# 740
Ааа, аз съм ходила точно в два магазина и съм пробвала точно  две рокли. Колебах се една седмица и взех едната. Приятелката ми миналата година ме би, обаче. В първия магазин-първата  рокля. С тази булка, обаче, подозирам, че ще обиколим страната  Mr. Green Но аз  обичам де, не ми тежи.
Яко съм разхвърляла. Майсторът за пътеката  мина, ама тия за интернета подозирам, че ще дойдат като взема да чистя  камината... Mr. Green

# 741
  • Mediterraneo
Аз пък дори не си купих роклята, взех я под наем. Влязох в първия магазин, мерих 2-3 модела, едната ми заспа и я капарирах. Обаче... бях бременна и добре, че седмица преди сватбата реших пак да я премеря  Mr. Green Имаше малко за отпускане, направиха ми я хората, много бях доволна. След сватбата я върнах, пито- платено.

# 742
Само като чета как ще карате ски, и се уморявам. Не ме привличат никак, никак, ама никак зимните спортове. Окопавам се на топло до пролетта.
Днес ще опека една лимонова торта с целувчен крем, за която съм си извадила рецептата преди седем години и още не съм се наканила да я пробвам  Crazy Никой вкъщи няма да я яде (всички мразим вкуса на лимони и целувки), тъй че ще я подарявам. На свеки примерно, защото много обича сладко, не е застрашена от диабет, пък и да се подмажа профилактично.

# 743
При мен не можеше под наем,  но я продадох в олх миналата пролет 😁

# 744
alvina_maria, за младо момиче ми трябва, 27г.е. Приятелка ми е, но има вкус значително различаващ се от моя. Simple Smile

Физически магазини ненавиждам да обикалям. Максимумът ми са 3магазина и приключвам.

# 745
  • София
Ааа, аз съм ходила точно в два магазина и съм пробвала точно  две рокли.
Аз в един hahaha Нямах никакво време, а и акълът ми въобще не беше в сватбата. Знам, че е нетипично за булка, ама ей на, даже изпитвах известна досада. Намъкнах се в един магазин, пробвах 1-2 рокли, почувствах се горе-долу удобно в едната и айде... Като ги гледам по филмите какво е избиране, пък мерене, пък шампанско пият, пък шаферките обличат...лошо ми става и получавам уртикария. Сватбената индустрия по смисъл я приравнявам може би горе-долу на професионалния спорт - тоест лишена ми е от всякакъв смисъл Crazy С годините сякаш поомекнах и започнах да виждам и романтичната част на нещата, радвам се, когато приятелите ни се женят Grinning Обаче аз като се жених, бях голям пън ooooh! Чак се чудя на мъжа ми как ме е взел такава Mr. Green

# 746
А аз мерих една и съща рокля в два различни магазина.  Party Други модели въобще не съм мерила.
Сесил, купи й неангажиращо бельо- някоя секси нощница или бижу- пак неангажиращо. Преди нова година взех малки обеци сребърни със Сваровки камъчета за 15 лв. Та, може да направиш подарък от няколко части, според финансите.

# 747
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А аз моята булчинска рокля си я ших сама. В последния момент се намери някаква далечна леля да каже, че не било на добро булката сама да си шие роклята, та дадох на една приятелка да направи подгъва, щото само това беше останало.

# 748
Искам някой да ми направи един подгав. Не мога да разбера с шев ли е или с подлепящо  Tired.

# 749
Имам питане за домашното KFC, ако ползвам галета вместо корнфлейкс дали ще се получи?

Общи условия

Активация на акаунт