Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 523
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Аз нямам, но доколкото знам, го изготвя според това какво обичаш, с идеята да ти е по-леко, да не се напъваш да ядеш много месо примерно, ако не ти е вкусно. Със сигурност, ако правиш някой от режимите на сайта и тренираш, пак ще отслабнеш Wink

# 796
За закуска правих мекици, сега перални сушилни работят с пълна пара. Мъжете са изкъшкани навън - тренировки, курсове, котката и тя навън. Всичко е под контрол.
За обяд -пилешки филета "а ла шишчета" на скара и лук на скара.
Имам да се боядисам, гладя....

И плета (скоро свърших едно одеало, сега съм захванала второ да плета) и шия ( що хелуйнски костюми изпонаправих последните години, щото не харесвам китайската масовка а и $500 не давам за няколко часа)
За свадбената рокля ходих с 3 приятелки. Те такива изисквания бяха дложили, че трябваше да завършим в бар. Е едната е един от най-големите вносители на платове в Бг...и накрая шивачката и ми направи пола и бюстие. Единственното изискване беше полата да не е с обрачи, че не харесвам да изглеждам като торта. Имаха и идея за коктейла да съм с друга рокля, но тук твърдо отказах ( ние сме подписвали в картинна галерия и след подписването имахме коктейл, че много гости, много чудо).
Големият майтап беше, че трябваше да запазя хотел и ресторант....отивам, любимия ресторант зает....перепетии, но накрая пак в този ресторант бяхме.

# 797
  • Варна
Тези дни трябва да претегля котките, та ще се кача и аз на кантара.  Laughing
И аз като се омъжвах, бях малко над 40 кг. А булченските рокли по магазините бяха тип "принцеса"-натруфени и с обръчи. Пробвах в няколко магазина, а накрая си избрах семпла рокля под наем.  Laughing

# 798
  • някъде ... тук ...
Моите рокли бяха един и същ модел - права къса и с лек ръкав, само дето за подписването беше светло кафява и разтягаща се (нямам идея каква е матетията), а за венчавката и голямото джамбуре - бяла копринена. За първата обикаляхме със Златото, а след няколко месеца, за втората, направо отидох в същия магазин.
Скрит текст:
Не знам дали случихме на каръшки ден, но не ни хареса на Рилските езера за ски. Първо тъкмо се качихме на лифта и той спря. Висяхме 35 мин. на едно място. После го пуснаха на авариен режим, едва-едва. Час се качвахме. Решихме да въртим горе на паничката. Пуснахме се веднъж с триста зора - изхвърля те, падане-ставане, пистата - бабуни, храсти, камъни, изровена. Отказахме се и слязохме. Добре поне, че заради лифта ни върнаха парите. Е, оползотворихме част от тях в Котвата, де Simple Smile

# 799
  • Пловдив
Аз бях като огромна сметанова торта. Огромна! Ама ми отива. Имам самочувствие Simple Smile

# 800
  • Варна
Внезапно ми се дояде сметанова торта.
А всъщност напоследък изобщо не ми се яде сладко. От последните бонбони Линдт имам прибран един, за мен-май цял месец мина и още не ми се е доял.

# 801
  • Пловдив
 Joy Joy Joy Joy Е не съм била чак толкова вкусна Simple Smile

# 802
Не описвайте, ами дайте по някоя снимка  Simple Smile

# 803
Не описвайте, ами дайте по някоя снимка  Simple Smile
Показвала съм се тук баш по булченска рокля, та съм се отчела!
Но в скрития текст на ЕлиТ очаквах точно снимки да видя!

# 804
  • Пловдив
И аз съм се показвала. Сега снимка.бг затри половината снимки, нямам вече сватбени в нета.

# 805
  • София
Това им е достатъчно  LaughingСЕга малко ябълки и това е.
Аз не съм се омъжвала нямам желание.

# 806
  • Варна
Оо, ябълки!  Joy
Обичам ги де и си хапвам всеки ден. Под всякаква форма.

# 807
  • Пловдив
Ябълките ще ги ядем ли или ще замеряме?

# 808
  • София
Ядем бре как  JoyДетето само носи измити в чиния,нож.Мама сърфира.

# 809
  • До морето
Значи, мойта рецепта за пилешки филенца е още по- проста. Само сол и черен пипер и по 2-3 минути от всяка страна на грилования тиган без мазнина. Уникатни стават! Крехки и не изсъхват така както във фурната.

Чак аз се ядосах на тая джофра дето писала 5 на тортията  Crossing Arms Аз баш по трудово съм си изкарвала една от най- трудните оценки. Имахме един Радоев по електротехника, майко мила, що народ повтаряше заради него. Едни схеми чертаехме, батерии, прекъсватели, акомулатори.....ама още знам определението за ток - Насочено движение на свободни електрони!  Laughing

Сватбената ми рокля беше разкошна, пък аз бях Пу, да не ми е уроки  hahaha Заслужаваше си всеки лев! Аз съм много ЗА сватбите, ако мога айде не всяка година, че стресът е голям, ама през 2-3 години, бих си правила по една сватба  Laughing

Да сажа, че гледахме Григор в Метро, бяха го пуснали на телевизорите и мъж ми постоя двайсетина минути отпред, докато свърши мача  hahaha

Гена, ушета ли или още да не те заговарям  hahaha На мен тая вечер ми е дъждовна, половинът е на Рожден ден на приятел, Самуил дъвче пържола от вчера ( нещо се открехна на пържоли тия дни и само това яде), а аз ще вечерям тънко нарязано мезе с чаша розе! Ще пия тая вечер алкохол, пък ако ще да се разчуе!

Общи условия

Активация на акаунт