Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 566
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 780
И моят син използва "наях".
Бях 47 кг на сватбата. Бях си поизгубила малко от циците, ма и така се харесвах. Моята рокля видях в списание. Беше любов от пръв поглед.

# 781
  • Sofia
Значиииии, аз не знам каква рецепта съм чела, ама със сигурност пишеше фолио, а не хартия. Тоест сега какво ми казваш - че ако ги искам хрупкави, трябва да ги пека в/у хартия за печене и да не ги обръщам, тъй ли? Извинявай, то може и да е елементарно, ама аз явно половината от елементарното не съм го разбрала и затова не са ми станали Rolling Eyes
Баш тъй  Peace....обаче пак има риск да не са съвсем хрупкави.  Embarassed
Ауууу,Белиндо, как ме държиш отговорна  Crossing Arms newsm12. Ела дОма, ще ти покажа  chef  Whistling.Пробвай,бе жена, тъй-инак...аз всеки път ги правя с различни подправки,например.
Светалчо,да го уча аз, ама то не ще магарето  newsm78. Миналата седмица ми звъни-гладен бил,аз се вея с другарка на кафе.Казвам му-супата е в тенджерата, сипваш си и ядеш....5 мин. мълча по телефона потресен  hahaha.След подробни инструкции се оказа,че не е толкоз сложно да си сипеш една супа  Whistling.
Стига ме заговаряхте...чистя, все пак  Whistling.

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 16:41 от GeNa

# 782
  • Бургас
Набелязах и аз снощи хапките на ГеНа и мислех днес да ги пробваме. Майчето обаче дойде с кюфтенца, свеки пратила супичка и свинско със зеле...аз, да не изляза мързелива, направих едни бързи соленки и на Светалчо ореховките.
Чистих, прах, поработих малко и сега книжка.

# 783
  • София
Рядко с еоплаквам,но искам да кажа,че не съм вярвала как най-близките ти само клатят глава и носят от сто кладенеца вода и то по телефона,вместо да се впрегнат и помогнат в труден момент.После ще се включа ,че да направя едни чебати със риган и масло на фурна.

# 784
  • София
 Joy Аз ще взема да ги сваря в тенджерата, белким станат! Скицооо Hug
Белинда никога не ескпериментира с рецепти, които прави за първи път. Пробвам, като видя какво не ми харесва, променям и тъй. Ама отде да знам, че като пише да обръщам, се има предвид да не обръщам и като пише фолио, се има предвид хартия Crazy

Аз се жених позабременяла, та килата няма да си ги казвам hahaha Само ще кажа, че бях с бюстие без ръкави и като си гледам ръчичките на снимките - ухааа, има мат'рял, не е като да съм изпосталяла Blush

Искам и аз чабата с масло. Вие сте виновни, че ще стана на кюфте! Само за ядене пишете, а на мен малко ми трябва...

# 785
  • София
Рядко с еоплаквам,но искам да кажа,че не съм вярвала как най-близките ти само клатят глава и носят от сто кладенеца вода и то по телефона,вместо да се впрегнат и помогнат в труден момент.После ще се включа ,че да направя едни чебати със риган и масло на фурна.

А рецепта Flutter

# 786
  • Sofia
Joy Аз ще взема да ги сваря в тенджерата, белким станат! Скицооо Hug
hahaha така със сигурност НЯМА да са хрупкави Hug.
Лаленце,
Скрит текст:
моля, коригирай ми рецептата-печене върху хартия и без обръщане Praynig
Оффф,що баница изядох аз  Embarassed...от както добавям по малко хлебна сода в киселото мляко става ч-у-д-н-а, бухнала.
Брааааво,Грииииииго. Как отупа ГаскО за има - няма 3 часа. Hug

# 787
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много съм доволна и аз, Гена. Зарязах всичко и гледах, голям кеф!. Игра момчето, браво на него!

# 788
  • Телиш/Плевен
Лаленце,
Скрит текст:
моля, коригирай ми рецептата-печене върху хартия и без обръщане Praynig
Не мога да коригирам, защото Бубанка е публикувала тази рецепта, но ѝ писах още като видях твоя отговор и сигурно скоро ще я поправи. Hug
Докато го напиша и вече я е поправила. Peace

# 789
  • София
Направо ми иде да кръстя бебето Григор Grinning и от мен Браво на момчето!

# 790
  • София
Няма специална рецепта.АЗ купувам готови мажа с масло,пресен риган може и домат,отгоре леко настъргано синьо сирене.Една салата от цвекло и готова вечерята. Laughing

# 791
  • София
Аха, как не. Моите на това ще му кажат - готови салатата и хляба, а другото де го Laughing

# 792
Белинда, а имате ли вече име? Обсъдихте ли го с момчетата?
Синът ми се офлянква- пише домашни докато държи химикал в силиконова ръкавица за кулинарни цели.

# 793
  • София
Ако трябва да съм честна, с момчетата вече сме се спрели на 2-3 варианта, които всички сме одобрили и сега чакаме принца - татко да се натутка да избере Crazy Какво го мисли толкоз, не знам, от един месец поне всеки ден вика - утре, обещавам, ще помисля и ще реша Laughing Та, засега си е Козуначко.

# 794
Пилешко напоследък не мога да ям, само като ми замирише и ми става гадно.
Майка ми вчера е правила ориз с пилешко, аз ям само ориза.

Преди време някой беше споделил, че има режим изготвен от Руми Илиева.
Дали може да ми изпрати да видя различава ли се съществено от онези, които са публикувани на страницата и.
Трябва спешно да започна нещо, защото съм се разраснала до неподозирани размери...

На сватбата бях бременна в 4ти месец, но почти не ми личеше.

Общи условия

Активация на акаунт