Дискова херния - 15

• 166 612
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Оооо Алечка, това че го мисля като вариант не означава че не ме е страх, но от личен опит знам че понякога се налага:(  определено този път здраво съм го " захапала" и болката и усещането и факта че трети ден след толкова лекарства и инжекцията нещата са много обострени и съм силно ограничена в движенията ме доведоха до тази мисъл, надявам се че утре като се събудя всичко ще е само спомен.....

А, не, аз не се опитвам да те разкандардисвам, всеки сам си решава за собственото си тяло. Никога не си позволявам да давам съвети нито за операция, нито за упражнения, нито за каквото и да е свързано със здравето на друг. Просто споделям за себе си.  Peace
И в нашия град има лекар, който се занимава с "намествания", доста добър, на много хора е помогнал. Мен просто ужасно много ме е страх и не давам.

# 271
  • Sofia, Bulgaria
Да, определено не е  нещо безобидно на което човек може да махне и да се подложи с лека ръка, дилемата при мен е след операцията доколко е редно или допустимо, въпреки че времето не е никак малко година и три месеца. Да, аз съм отивала като ме носят на ръце и съм излизала сама с поносима болка някъде в далечината.Само когато бях с хернията преди операцията след сън винаги се връщаше болката и накрая нямаше смисъл да ходя.

# 272
Мили, ти в момента не знаеш какво ти е, дали не е избила херния наново или прищипан нерв някъде, поне болката на същото ниво ли е както преди, същия нерв ли? Аз пострадах от това, че не изчаках и нямах търпение да се оправя. Верно, че отидох на 18 ден и то по приказки на страдалци с хернии, които са имали ужасни кризи, ноооо за по седмица и че явно при мен лекарствата няма да подействат. Колко наивна съм била. после разбрах, че хернията може да се прибере до няколко месеца и че след острия период има физио и балнеолечение.

# 273
  • Sofia, Bulgaria
Да Гала, определено в така.  Само дето началото на февруари бях в лечебно въстановителна база в Банкя за 11 дни, а края февруари в лечебно въстановителна база на нар събрание Велинград и това се случва след цял месец рехабилитация ...Доколкото мога да преценя защото мястото е болезнено е малко по- нагоре от операцията и определено е от другата страна:(  надявам се само с медикаменти да уапея да овладея кризата без да влизам в екстремни ситуации. Днес ми купиха и препоръчаните няколко поста по- назад хомеопатични лекарства утре се чудя дали да ги започвам или да изчакам ..... Все пак като дойде облекчението няма да съм сигурна от какво ще е Simple Smile  

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 19:33 от mylli

# 274
Днес  погледнах  указанията  на  хомеопатичния  Зил-Т -  направо се  шашнах от предупрежденията за черния дроб  Shocked
Аз съм след 10 дни  антибиотик и нещо се вманиачих на тема  :  вреда от лекарствата .
За постоянното удоволствие  ДХ на L4-L5  започнах да  пия  ампулки  колаген . Есента правих  Дискус  по схема  /20 ампули/ , но много ми се досади процедурата с поставянето на самите инжекции , няма  вече  манипулационни кабинети , всичко е минало към личните  лекари , при тях  все е  пълно с народ е ходиш да се молиш  на тоя и оня ...

# 275
 Цвете от луната, това, което помага много съм го написала в следващия абзац от поста, който си цитирала.
Гала, терапията, която правя е боуен. Никой няма да те дърпа, усуква и т.н.

# 276
Здравейте, чел съм темата за ДХ много пъти,  почти всичко съм изчел.  За мен това е най-добрия форум в България за страдащите от болки в кръста врата гърба.  Пиша за първи път тук и по скоро имам три ЯСНИ ВЪПРОСА  : 1. Някой знае ли в София къде се прави МИОПУНКТУРА,  ОСВЕН в кабинета - клиниката на Чавдар Нинов и сина му?  2. ИМА ЛИ ДРУГИ ФИЗИОТЕРАПЕВТИ които могат да правят миопунктура и последващо наместване хиропрактика?  3.ОСВЕН В ПАВЕЛ БАНЯ, има ли друго място с ЕКСТЕНЗИОННА ВАНА/И в България и Европа ?  Ще бъда благодарен за ясни отговори и адреси,  понеже се опитвам да намеря в нета информация,,  но не намирам такава на тези 3 въпроса.

# 277
  • Sofia, Bulgaria
Мелори би ли споделила къде ходиш на боуен терапията. Аз направих няколко сеанса преди операцията докато бях във ВМА и не мога да преценя дали ми е повлияла, но сега бих опитала отново.

# 278
  • София
Моля препоръчайте ми лекар с направление.Спешно е, ще правя и ЯМР вероятно.От 2 месеца имам болки във врата, гърба, и ръцете.На рентгена се виждат шипове, но може и да се е усложнило вече.Болката е постоянна.Благодаря Hug

# 279
Кажете ми дали е редно да пиша публично при кого ходя. Ако да, с радост ще споделя контакти.

# 280
Според мен няма проблем. Темата е за взаимопомощ, така че защо не.

# 281
  • Sofia, Bulgaria
Аз също мисля че ще е от полза, защо да не споделиш?

# 282
Физио-мед; Георги Хамамджиев; 0888 89 40 80; physio_med@abv.bg

# 283
Честит,Празник на всички дами!
Диагностицираха ми ДХ  12 м. 2016 чрез ЯМР.След дълги часове пред компютъра, ровене във форумите,посещения при неврохирурзи,които смятат,че българският пациент е по богат и от НЗОК,реших да пробвам с хомеопатия.Ели-фен пишеш,че есента си си правила Дискус.От кой вид по точно,защото има няколко вида-има инжекции с 3 съставки има и скъпи с 37.И най-важното какъв беше ефекта?

# 284
  • Sofia, Bulgaria
Чести празник дами, желая на всички да бъдем здрави и обичани Simple Smile Мелори благодаря за информацията.
Аз също правих курса с дискуса - миналото лято. Три пъти по 10 от тези с трите съставки, но не мога да кажа дали е имало ефект защото тогава нямах никакви болки, правих ги с цел превенция след операцията. Днес съм на резонанс след като свърша ще споделя . Желая ден без болка на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт