Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните методи за лечение на дискова херния?
Какви са консервативните лечения за дискова херния?
Какви са методите за оперативно лечение на дискова херния?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните методи за лечение на дискова херния?
Лечението на дискова херния може да включва консервативни методи като физиотерапия, лекарства, инжекции, масажи и мануална терапия. Ако консервативните методи не доведат до подобрение, могат да се използват оперативни методи. Освен това озон терапията и медицински център 'ДАР' са споменати като алтернативни лечения.
-
Какви са консервативните лечения за дискова херния?
Консервативното лечение на дискова херния включва използването на нестероидни противовъзпалителни лекарства, аналгетици, физиотерапия, балнеолечение, ЛФК, озонотерапия, акупунктура, хомеопатични инжекции Discus Compositum N и лечение с протеолитични ензими. Тези методи се използват за облекчаване на симптомите и подпомагане на възстановяването без хирургическа намеса.
-
Какви са методите за оперативно лечение на дискова херния?
-
Какви са методите за балнеолечение при дискова херния?
-
Какви са препоръките за избор на матрак при дискова херния?
Чета още, че има камъче в десен бъбрек, само 3 мм, нищо работа, което с много течности около 2-3 л дневно може и да го изпикаш. Не се притеснявай, това мисля, че не е толкова лош резултат.
и ако се налага операция, той ще бъде!
Направи ми ирисова диагностика, снима ми двете очи с фотоапарат и започна да говори! С такъв властен тон и пронизващ глас, на мен думата така и не ми я даде. Според него моето състояние се дължи на: "Не ти работят бъбреците" и "Такава храносмилаелна система в практиката ми не съм виждал"!!! Даде ми един куп измишльотини (странни билки, клизми всяка вечер, цяла глава чесън да се гълта,като хапчета и т.н.). Цялото нещо тряеше 15мин. на стойност 50лв. Той можел да излекува всеки, но аз 1 месец трябва да правя това ,което пишело в препоръката му и забравих да кажа, почти нищо да не ям
На акупунтура отидох, гръмната останах:( Име няма да пиша,който се е засилил на там, да ми пише на лични! Продължам търсенето, успех на всички!!!
, дайте го този мърляч тук !