Дискова херния - 15

• 166 099
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте.Не знам дали ще е от полза но ще те опитам да помогна и аз със мнението си и със опита ти с дисковата херния.Аз съм с поставена диагноза дискова херния на прешлени Л4 и Л5...преди около две седмици след тренировка във фитнеса се контузих и прищипах нерв...една седмица бях в ада...болките бяха неописуеми...бях на инжекции Дексаметазон...никакъв ефект...и случайно попаднах на Д-р Пламен Верославов кинезитерапевт във Варна. Болката беше направо убийствена.Обадих се на доктора и той ме прие веднага. Направихме няколко сеанса и той освободи нерва.Не мога да опиша облекчението,което изпитах.Вече няма и помен от болката.Аз буквално бях парализирана...десният ми крак беше като отсечен.Не можех нито да седя нито да лежа.А с тези инжекции работата беше пълен цирк.Не искам да правя реклама и да агитирвам но просто искам да помогна на всички с този проблем . Знам какво е да те боли ужасно.Доктора ми помогна . Това е факт.Като всеки лекар и за него четох различни негативни мнения.Но знам само,че ми помогна и ме изправи на крака.Бях се отчаяла.Седем днш на високи дози обезболяващи и кортикостероиди и нищо...не знам много за методите на Доктор Верославов . Според мен той използва нетрадиционни методи и чрез различни методи и похвати освободи нерва...който иска и желае да ми пише ще му отговоря на всички въпроси и ще дам телефона на доктора.Опитайте.Човек никога не знае къде ще потърси лек за своите болежки...

# 511
Д-р Верославов Специалист
-ирисова диагностика
-скенар еекспетоза и терапия
-мануална терапия
-китайска медицина
-компютърна диагностика
Контакти гр . Варна було Владислав Варненчик бл.41 партер тел.052 619 669; 0898-242311; 0896-007986

# 512
  • София
Някой има ли отзиви за възглавниците Wellpur или Molyflex (Italy)?

Тази в момента е на 40лв в новия им магазин на Ботевградско, пробвал съм я в магазин, но сега прочетох, че е с обработка с антиалергичен агент (трябва ли да ме притеснява)? До 24.05 е акцията.

По-ниска, за 20лв
25лв
Има 14 дни период да я върнеш ако искаш.
Ако и Темпур и другата топ-марка за мемори продукти имаха такава опция щях да "рискувам" с 200лв

Molyflex не знам  все още къде се продават.

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 08:31 от Starrydream

# 513
Препоръки за тези колани за кръст и гръб някой може ли да ми даде?

# 514
Моят беше такъв:
Скрит текст:

С носенето на коланът, обаче, не трябва да се прекалява. Продължителното носене на колан отслабва допълнително мускулатурата и почва да носи повече вреди, отколкото позли. Аз носех моя интензивно преди операцията, защото не можех да изкарам работния ден и 40 дни след нея.

# 515
Аз пробвах българските на Ортотех. Имат един хубав, но става само за зимните месеци.
http://orthoteh-bg.com/онлайн-магазин/гръдно-поясна-област/пояс-комфорт/
Останалите са уж дишашти. По цени не отстъпват на френскитв, но по качество нямат нищо общо. Пробвах и американските Oppo. Ето този изглежда и стои долу горе добре, но материята е твърда и се гърчи на гърба.
Зависи и от размера. Аз съм с талия 75 и съм на границата на размерите, може и затова да ми стоят така.
http://amedicabg.com/en/ortopedichni-kolani-za-krasta/69-lumbale … mbostat-2264.html
Купих си френски колан thuasne. Доволна съм.
http://www.orthoshop.bg/bg/medical/38/27

# 516
Мерси, ще потърся! bouquet

# 517
Моят беше такъв:
Скрит текст:

С носенето на коланът, обаче, не трябва да се прекалява. Продължителното носене на колан отслабва допълнително мускулатурата и почва да носи повече вреди, отколкото позли. Аз носех моя интензивно преди операцията, защото не можех да изкарам работния ден и 40 дни след нея.
И аз съм с френския колан за  по-топлите месеци /той почти не личи под дрехите , имам и един български  по-груб , с него  вилнея , когато яхам прахосмукачката  Twisted Evil и като седя по-дълго  пред компютъра в къщи .
Ако стигнете да този Дискус , споделете  Peace , успех !

Дискус композитум с многото съставки потвърждавам го има в Русия, вече имаме при нас 1 кутийка от по 5 бр. и са ни поръчали от тук - http://www.eapteka.ru/goods/id225225/ на посочената цена и съответно срок на годност още 1 кутия от 100 вече броя, юли ще ги получим, ще идва човека и ще ги донесе лично.
От кутийката, която вече получихме си има подробно упътване на руски и на листовката е посочено най-отдолу дистрибутора за Русия, за тях са съвсем други опаковките по бройки, отколкото тези, които бяха за ЕС. В аптеки в Русия ги продават и по 1 бр. ампули.
Ето сайтове със списъци на аптеки, където ги има в Москва и Петербург и др. градове - http://www.webapteka.ru/drugs/name2160/
http://www.rigla.ru/shop/forms/diskus_kompozitum/
http://aptekamos.ru/apteka/price.html?id=15528, за Москва
http://www.medsovet.info/msk/herb-buy/5381 - в Москва

БЛАГОДАРЯ за инфото , май ще ми е трудно да търся някой , който е бил в Русия , нали сега всичко живо е   тръгнало на запад .... Аз след 20-те дни пауза продължавам с  десеттте ампули  през ден .

# 518
  • София
Ще ходя на тъпите минерални бани. Село Баня - Карловско. В едно хотелче. Прилично изглежда. Късна есен. Едва се уредих, места нямаше никакви за м. май,  юни, юли, август и септември, та чак през октомври и то средата на октомври.  Голям наплив.. Ще се влача  и там, не ми е ясно защо, ама така ме съветват докторята. Нямам проблем , нищо притеснително няма, ама... за поддръжка на кокълките.

# 519
Тъкмо и аз с една позната тпва обсъждах. Тя е на Павел Баня, ходи всяка година. Преди 5 години я оперираха. Яко ме нахока, че не ходя. Обаче аз имам толкова малко време за почивка, не мога да се насиля да го прекарам в санаториум...
Иначе да кажа, че започнах активно да ходя на йога от 2 месеца и се чувствам перфектно. Не всичко мога да правя, но се усещам. Инструкторката ме знае и ми дава други асани, когато се озоря.

# 520
Ще ходя на тъпите минерални бани. Село Баня - Карловско. В едно хотелче. Прилично изглежда. Късна есен. Едва се уредих, места нямаше никакви за м. май,  юни, юли, август и септември, та чак през октомври и то средата на октомври.  Голям наплив.. Ще се влача  и там, не ми е ясно защо, ама така ме съветват докторята. Нямам проблем , нищо притеснително няма, ама... за поддръжка на кокълките.
Да не е в "Царска баня"? Чак пък такъв наплив да има там? Аз понеже правя физиотерапия редовно и през две-три седмици ходя на минерална вода да се кисна, мисля само три-четири дни или на Павел баня или на Велинград да отида.

# 521
Аз не правя нищо , дори тази година  и дивотията с  нагревките /ток и магнит/ по направление 3  не стигнах да взема ooooh!  /мои познати си го  правят 2 пъти годишно, хем само за профилактика/ .
Минералната  вода ми е в хола  , дето се вика , но не стигам да се организирам  по един път седмично вана да взимам .
Ходила съм 2 пъти на Павел баня и един път на Поморие  и  нищо и половина .
След Павел баня  се връщах  на лексотан от тъпата организация /в събота и неделя нямаше водни процедури , а аз само такива си бях платила/  , а след Поморие с пневмония , защото лелките  си правеха течение/за да не им мирише/  , докато ни държаха увити в  ла-ната  като какавиди .
Единственото , което ще трябва да довърша е  втората серия от 10 ампули  Дискус , но и там със слагането на инжекциите си е разправия  ooooh! А , освен това  изпих две опаковки  колаген на Допел Херц с почивка от месец между тях , сега чакам да ми поникнат нови млечни зъбки  Joy hahaha

# 522
Марчева, ще изтърпиш една седмица, какво да се прави  Simple Smile Хубаво правите, че ходите.
На мен ми свалиха гипса, и сега тръгнах на рехабилитация, че...няма оправия, не съм си и представяла, че след само месец обездвижване стават толкова поразии, кракът ми е като закърнял да му се невиди  Crossing Arms
Отделно, заради половин годишното ми и повече залежаване, мускулите направо са ми изчезнали отвсякъде. Заради тежестта на гипса и подскачането ме заболяха и коляното, и другият глезен, отделно си ме болеше от преди още и тазобедрената става... имам чувството, че се разпадам, ходя като "мумията се завръща". На всичкото отгоре, понеже реших да подърпам малко ластик, сега и едното рамо нещо започна да ме боли....абе...уф, направо...

# 523
Ще ходя на тъпите минерални бани. Село Баня - Карловско. В едно хотелче. Прилично изглежда. Късна есен. Едва се уредих, места нямаше никакви за м. май,  юни, юли, август и септември, та чак през октомври и то средата на октомври.  Голям наплив.. Ще се влача  и там, не ми е ясно защо, ама така ме съветват докторята. Нямам проблем , нищо притеснително няма, ама... за поддръжка на кокълките.
Марчева, ако е Царска баня изобщо не си струва. Физиотерапията им е смешна, имат само външен басейн и то с хладка вода, стаите и две звезди са им много.
По-добър вариант е хотел Стряма, разгледай го.
Направили са ремонт на Банчето, което е добра новина.

# 524
Лекарката в Баня Карловско ми каза, че докато има проблем трябва да ходя 3 пъти годишно. Аз имам някакво леко подобрение от ходенето ми там. Но не ми е минало напълно. Все нещо чувствам в левия крак. Я дискомфорт, я някоя друга игличка. Правя гимнастика, малко йога и ходя на плуване. Да видим докъде ще я докарам  Grinning
Леми, заболя ме като те четох. Сигурно от залежаването се получава така. Като се пораздвижиш ще се наместят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт