ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 61 014
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Аз нямам против да чакам, след като знам, че си почиват някъде. А и някак си си мисля, че правят добре като се отдръпват леко в сянка, за да не се пренасища интереса към тях.

# 511
Ето какво ми е отговорила, Ради:
"Прочетох сега - пише, че щели да снимат филм по роман. А за сериал пише само, че Берен ще участва в някакъв сериал, който ще започне есента, но не пише, че ще е с Илкер. Филмът щял да участва във фестивали и щял да им донесе световна слава (така казала сценаристката на филма). Сценаристът щял да е Едже Йоренч, която по принцип пише сериали на продуц. компания ай япъм."

Алекс желая им и Оскар за чуждоезичен филм да вземат или някоя европейска награда !!!   

# 512
 wavey

Алекс желая им и Оскар за чуждоезичен филм да вземат или някоя европейска награда !!!  

И аз им го пожелавам.Вчера прочетох, че снимките започвали скоро. Peace

Бурчин пък напоследък е доста щедра на снимки

Една и от Джелил

Ако искате може да подкрепите Бурчин, която отново  е номинирана за най-добра актриса, този път за наградите на университета Ататюрк

http://atauniyilinenleri.com/

За момента Бурчин убедително води, а при мъжете- Чаатай.Илкер (необяснимо за мен) изобщо не присъства в номинациите.  Rolling Eyes

# 513
Ще гласувам, Ради!
Едже (Сонгюл) качи снимка от Тоскана. И тя се е уморила от щуротиите на героинята си. Mr. Green
Ради, я да те питам:
Скрит текст:
ти кога ще се появиш в темата за "Новата булка"? Толкова неща имам да качвам, ама ще ме изтрият накрая, понеже само аз си пиша. Ще ти се карам! Crossing Arms

# 514
СЕРИАЛИ в България Hug не ми се карай Laughing Поправих се.

Попаднах на една статия на Noluyo за най-желаните от феновете гост актьори, които да вземат участие в сериала Vatanım Sensin'.
vatanim sensin konuk olmasini istedigimiz oyuncular?
В подбора на зрителите за евентуални гост акктьори, които да се присъединят към каста са Бурчин с ролята на някаква лекарка  newsm78

и Муса Узунлар с роля на "лош персонаж"  Mr. Green

В новата анкета на Noluyo въпросът е с каква роля да се завърне Илкер Калели

А сценарният екип на Пойраз Карайел вече пише сценария на "Майка/Anne" с Джансу Дере

deniz gurlek Haydi bakalım hepimize hayırlı olsun @uygarsir @melek_seven_ @melihozyilmaz 😊✌️ #Anne

https://www.instagram.com/p/BSMNsJ0FLPN/

https://twitter.com/ymelihozyilmaz/status/846781462561116160

# 515
Ради, радвам се! Flutter
Бурчин вече я гледахме като лекарка. Нека си почива. И да се завърне като по-лоша от Зафер, Адил, Нешет и Невра взети заедно! Twisted Evil Аз така я искам!
Муса май ще се снима в новия сериал на Хазал Кая. Ще бъде баща на героинята ѝ. Алкохолик. Tired
А Илкер... За него още се чудя в каква роля искам да го гледам.  newsm78

А Етхем пише "Сьоз". Погледнах му резюмето - 12 пратеници на Специалния отряд ще пазят Турция от терористични атаки. На човекът явно екшънът му харесва повече от романтиката. Въпреки че в "Пойраз" ме смая. Shocked Нещо изтрещя в 3 сезон с този терор и сега продължава, ама му отделя цял сериал.
Не се учудвам, че останалите сценаристи на "Пойраз" влизат в "Майка". Сериалът беше доста забуксувал според мен, но с днешната серия има сериозно раздвижване в сюжета. Доста интересно става и се чудя дали да не го почна пак. Защото от 11 до 20 серия не ги гледах. Rolling Eyes

# 516
Сериалчик, чакам отзиви за Майка, че и аз спрях на 11 еп.
Ако го оправят, ще го загледам от 20 нататък. Simple Smile

Ради, тази вечер май започва Черна орис. Мисля, че ти го чакаше.
Ако си го гледала, утре драсни 2 реда.  Praynig

# 517
pepel_ot_rozi  Hug със закъснение ти отговарям. За съжаление пропуснах първият еп. Мисля да наваксам малко по-нататък, защото точно сега нямам никакво време да започна с гледането на каквото и да било.

Нещо ново около филма с Илкер и Берен- снимките започват през месец май, като по план трябва да приключат в средата на юни Grinning Режисьор ще е Озан Ачиктан, и нямало да е екранизация на Мадоната с коженото палто, а адаптация на шведски филм. newsm78 Четох различни статии, но интересното е, че пишат, че проекта ще е международен и продуценти са BKM

Ето и превод от рускините
Скрит текст:

СМИ: совместный проект Берен Саат и Илькера Калели - это не экраницация "Мадонны в меховом манто"...
Это адаптация шведского фильма.
Продюссировать фильм будет компания ВКМ
Режиссер проекта - Озан Ачиктан
Начало съемок - май

#berensaat
#ilkerkaleli
#bkm

Бурчин ще бъде гост в някакво шоу. Имало е гласуване сред зрителите кого да поканят и Бурчин е заковала 71% от вота

Bi' Kahve 2 Sohbet‏ @bikahve2sohbet 19 чПреди 19 часа

Toplamda 2.570 kişinin oyladığı ankette %71 oy oranı ile Burçin Terzioğlu'nu seçtiniz. Bekleyiniz. 😋😎
3 replies 20 ретуита 107 харесвания

Редактирам се понеже се сетих, че Илкер вече е работил с този режисьор във филма Silsile.
Лично за мен от сценария до режисурата, филма е различен и впечатляващ.Затова определено ще чакам да видя тандема Берен и Илкер в нещо наистина качествено  Peace

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 18:38 от _Radi

# 518
Момичета, току-що видях Зюлфикяр Simple Smile в една реклама на кексчета (поп кек) по Стар тв.

# 519
 Бурчин и Илкер  Heart Eyes на премиерата на FI CI PI

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 21:22 от _Radi

# 520
Колко са елегантни и двамата!
Тоалетът й е трепач!

# 521
Ради , благодаря  за снимките !!! Много са хубави и двамата !!! Свежи , със загар !!! Липсва ми  Пойраз  много  !!!  Hug Hug Hug Hug Hug bouquet

# 522
Колко са елегантни и двамата!
Тоалетът й е трепач!

Абсолютно подкрепям  Peace

Всички са по двойки- Бурак и Фахрие, Халит и Берг, Серенай и Керем и т.н.Само не мога да разбера, защо Синем Кобал, коятo е без Кенан се е намърдала точно между Бурчин и Илкер  hahaha Вярно, че са много близки двете, ама можеше Бурчин да е в средата, за да не се чувства Илкер изолиран  Joy

Така като гледам двете дружки си бъбрят вместо да зяпат филма, а Илкер подлага по едно ухо  Laughing

Юле,  Hug Пойраз и на мен много ми липсва.

# 523
Преди премиерата https://twitter.com/terzioglukalell/status/847880264965652481

#Fi galasından... Aşk. ❤️ @ilkerkaleli @terziogluburcin #FiBaşlıyor https://twitter.com/terzioglukalell/status/847903744964653056

# 524
 wavey

Точно днес се навършва 1 месец без Пойраз   no

Джелил и Али- приятелството продължава и след края на Пойраз Карайел

Бурчин и Илкер с коментари за FI CI PI/ STAR LIFE

В Mагазин 8 пък разказваха нещо за ваканцията си, но успях да хвана последните секунди.

Обсъждаха също кои дами са били най-стилни и модерни.Бурчин беше сред изброените.
Пак наредих последователни постове, ама какво да се прави.

P.P Честит ви първи април Hug и не лъжете много днес  Mr. Green   Laughing

Редактирам се. Вижте какво си е харесала Бурчин в инстаграм.
Скрит текст:

Не ми изглежда много в стила на Бурчин, а защо  е харесала роклята  можем само да предполагаме newsm53 Grinning Да не би освен премиерата на филма с Илкер през лятото да дочакаме още нещо smile3508 Düğün gibi  Laughing

Вече самият Илкер е потвърдил, че ще работи с Берен и ще снимат игрален филм

http://www.cnnturk.com/magazin/ilker-kaleliden-beren-saat-aciklamasi?page=2

İlker Kaleli, “Evet, proje üzerinde çalışıyoruz. Senaryo taslak halinde. Detaylara iniyoruz” diye konuştu.

http://vakitsizhoroz.com/ilker-kaleliden-projeyle-ilgili-ilk-aciklama/

Вероятно ще разберем повече от предстоящото интервю на Илкер, защото вчера е снимал фотосесия с Мухсин Акгюн
İlker ve Muhsin Akgün @ilkerkaleli @muhsinakgun #ilkerkaleli

Скрит текст:
Докато някой не се разпише в темата, повече нищо няма да публикувам, защото стана като информационен бюлетин  Mr. Green

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 13:00 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт