ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 61 005
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Благодаря ти, Ради за изчерпателната информация и за това, че ни държиш в течение  Hug Hug
Нищо, нека Илкер се снима във филм с Берен, аз обаче си чакам другия филм Simple Smile Вече месец мина, ама на мен не ми минава.
На премиерата на Фи наистина са много елегантни. Виждам, че са били много щедри и към фотографите и слава Богу (че да им се порадваме и ние). Много се смях на един фенски коментар под снимка от ваканцията - пишеше "Признаци на живот".

Между другото днес прочетох една шокираща (шокираща, защото го знаем какви ги върши по тънката част) за мен специално новина - Ибрахим Ч. се сгодил. Та в тази връзка Илкер хубаво да гледа какво става и няма какво да се мотае и той.

# 526
Благодаря ти, Ради за изчерпателната информация и за това, че ни държиш в течение  Hug Hug
Нищо, нека Илкер се снима във филм с Берен, аз обаче си чакам другия филм Simple Smile Вече месец мина, ама на мен не ми минава.
На премиерата на Фи наистина са много елегантни. Виждам, че са били много щедри и към фотографите и слава Богу (че да им се порадваме и ние). Много се смях на един фенски коментар под снимка от ваканцията - пишеше "Признаци на живот".

Между другото днес прочетох една шокираща за мен специално новина - Ибрахим Ч. се сгодил. Та в тази връзка Илкер хубаво да гледа какво става и няма какво да се мотае и той.
Брей, Алексче Hug, то наистина си е шок, шок, шок тази новина за Ибрахим.
Много интересно ми стана коя ли е тази късметлийка. Simple Smile

# 527
Алекс, Пепелче  Hug Hug

Алексче, права си за "признаците на живот". Господ знае кога ще се появят пак.
За новината за Ибо и аз се изненадах когато днес прочетох, че ще се жени.Първо си казах, това ще е първоаприлска шега, а после се сетих, че вече е втори април Laughing Ей, тази Турция губи все повече видни ергени.

Само Пойразови не се дават- Али, Джелил, Илкер- дай им на тях публика и това им стига.Да видим ще дочакаме ли някой от тях да се престраши.

Като казах Джелил и публика, участвал е в благотворителен концерт.

Емел усилено репетира в театъра

Фунда пък е била гост в някакво предаване DiziWiz. https://www.youtube.com/watch?v=a9a01fUp19E

Казва за Пойраз Карайел , че чак след Пойраз Карайел е разбрала какво е да имаш фенове.Защото феновете на ПК са нещо различно.(тук трябва да се поласкаем  Sunglasses )Много бързо се адаптирала в екипа, и ще останат приятели.Благодари на Етхем, че заради него са снимали при кофти условия- по цели нощи на дъжд, студ, в гори, хангари  hahaha Но и тя, и водещите го похвалиха за сценария, за оригиналността и диалозите Peace

В началото я питат за Kara Yazi. Алекс, ти гледа ли го?

# 528
  • София
Не, Ради, така и не намерих време през така наречените почивни дни Simple Smile
Като каза за благотворителния концерт, виж го Джелил какво е споделили

Пепелче, някаква архитектка била момата.
Между другото точно преди няколко дни си мислех, че напоследък доста снимки качи той в ИГ, ама все един такъв сериозен, сам, без компании и купони. А то какво било  Simple Smile Нека са живи и здрави и той вече да си седне на д-то и да е верен, че иначе сега четем за годеж, ама после може да е за друго Simple Smile

# 529
Не, Ради, така и не намерих време през така наречените почивни дни Simple Smile

Алекс, съдейки по себе си ще си позволя да предположа, че не време ти липсва, а желание. Започнах Булката и Фи-то, но ги гледам и пускайки си епизода- искам да е  Пойраз  Laughing

Сега се утешавам с игралния филм и новите им проекти. Снощи пак излезе нова информация за филма на Илкер И Берен. Ново двадесет- няма да е Мадоната, а ще се казва "Tren" и както пишеше по-рано ще се продуцира от ВКМ

Сега се обърках. В крайна сметка да обобщя общото между всички източници:

1. Илкер и Берен ще са в главните роли

2.Снимките започват през май и засега се работи над сценария.

3.Режисурата е поверена на Ozan Açıktan

4.Филмът ще  е международна продукция

Една статия със заглавие Защо толкова обикнахме Илкер Калели? Алекс, Айлян или Ангел,може ли превод  Praynig  Hug защото се споменава нещо и за проекта с Берен

İlker Kaleli’yi neden bu kadar sevdik?[/ur]

# 530
Благодаря за всички снимки и цялата информация! Аз сега се вълнувам повече за книгата и музикалния албум. Кога ще излизат вече? #Crazy newsm78
Между другото, и на мен "Пойраз" много ми липсва. Но ми е и едно такова много странно - сякаш много отдавна го гледах, а то беше само преди месец. Сега ще кажа нещо и сигурно ще ме екзекутирате, ама - днес започва новият сериал на Етхем... Rolling Eyes И мисля... Да му хвърля един поглед утре! Mr. Green Мазохистът си е мазохист. Twisted Evil

# 531
Благодаря за всички снимки и цялата информация! Аз сега се вълнувам повече за книгата и музикалния албум. Кога ще излизат вече? #Crazy newsm78
Между другото, и на мен "Пойраз" много ми липсва. Но ми е и едно такова много странно - сякаш много отдавна го гледах, а то беше само преди месец. Сега ще кажа нещо и сигурно ще ме екзекутирате, ама - днес започва новият сериал на Етхем... Rolling Eyes И мисля... Да му хвърля един поглед утре! Mr. Green Мазохистът си е мазохист. Twisted Evil

Лично аз няма да те екзекутирам, а ще помоля след като му метнеш един поглед да споделиш мнение.От трейлърите ми изглеждаше много "военен", но може пък да е интересен.

Доколкото разбирам според Бурчин по-краткото времетраене на сериалите и излъчването им в интернет е положително развитие в този сектор.Тя е "за" ( аз също Laughing)Казва, че е чела книгата Фи и много и харесва, а Илкер не я е чел, но е съгласен, че е хубава, щом Бурчин така казва. hahaha Той и без друго само се съгласявал с нея  Laughing
Питат го за филма, който ще снима с Берен. Той се шегува, че няма такава информация, а Бурчин каза, че тя има. Laughing
В крайна сметка са се срещали с Берен, още се работело по сценария и името, затова нямало да издава подробности.Когото се знае повече щяли да дадът официална информация Peace

# 532
 wavey Hug

Днес е рожденият ден на Джем.Да е здрав и много успешен актьор

Още  нови снимки от Илкер и Бурчин.

Видно  е, че си почиват и прекарват времето си заедно- заслужиха си го. Heart Eyes

Снощи са били на вечеря с майката на Илкер.

http://www.ucankus.com/video/39900/ilker-kaleli-ve-b-terzioglu-tekrar-ayni-projede-mi-yer

Превод на руски

Скрит текст:
Начались ли съемки фильма с госпожой Берен?
Нет еще,но пока что обдумываем все.
Что за проект все таки?
Не будем говорить про это,пусть будет сюрпризом
Как вам ФИ?
Очень хороший,красивый,сразу же посмотрела все 3 серии, они проделали очень хорошую работу.
Если бы вам предложили сыграть роль в подобном проекте-сериале вы приняли бы? Без каких либо правил?
Конечно же да,Фи стал очень хорошим призывом,великолепная работа,
можно сказать сериал открытие,нам очень понравилось
Хорошо,после ПК поступают ли предложения вам по поводу участия в сериале?
Мы пока не в том положении чтобы говорить о таком,отдохнем сначала.
Понял,ну на счет лета какие планы?
Пока нет никаких планов, пока что смотрим,ну и отдыхаем.

Плановете им са за почивка, но Илкер се готви за филма с Берен, който ще е изненада, а Бурчин въпреки, че предпочита да си отдъхне би приела предложение за сериал,ако и отправят такова. Казва, че е впечатлена от  Фи и с удоволствие би участвала в сериала.

Не знам дали е вярно, но прочетох, че заради нисък рейтинг сериалът на Емел  е пред финал  newsm78

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 20:06 от _Radi

# 533
Ради,  благодаря за инфото Hug
Ей, много ми липсва този сериал. Много.
Чакам с нетърпение да гледам някъде някой от актьорите, но засега виждам само Зюлфю Simple Smile в една реклама и ми става много готино. Simple Smile

# 534
Момичета благодаря за информацията , снимките !!! На мен също ми липсва Пойраз !!!  Гледах Фи , интересно  но го  няма  онзи жив диалог , красив монолог , свежеста на Пойраз я няма !!!  Гледам  Венера  , харесва ми много Мендерес  / бащата  богаташ /!!! Тука Шокрю се бори с целия  жесток свят !!! Хубаво играе момчето , партньорката му за сега само с мигли пърха !!! Ох , липсват ми маняците !!! Sad Sad Sad Sad Чесно да ви кажа  почти изгубих интерес към тур сер   !!!

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 21:21 от ju12345

# 535
Юле  Hug Пепелче Hug

Ох , липсват ми маняците !!! Sad Sad Sad Sad

Едва ли има някой на когото да не му липсват. Остава ни да чакаме новите им проекти.

https://www.gecce.com/fotogaleri-beren-saat-ve-ilker-kalelinin-treni-yola-cikti/1

Пишат, че Берен е казала, че малко по-малко започват със снимките.Засега всичко вървяло добре, а филмът ще се казва "Влак" (не е окончателното заглавие) newsm78 В туитър пък видях, че има асоциации с

Скрит текст:

Филмът е правен по книга, която е Бестселър, може би затова първоначално писаха, че става въпрос за  "Мадоната с коженото палто"

Скрит текст:

Малко остава и ще разберем.  Peace
Признавам, че не съм гледала филма, но ще погледна за да имам представа какво да очаквам hahaha Накрая ще се окаже, че ще е нещо, което няма общо нито с Мадоната, нито с Влака за Лисабон  Joy

Скрит текст:

# 536
Юле  Hug Пепелче Hug

Ох , липсват ми маняците !!! Sad Sad Sad Sad

Едва ли има някой на когото да не му липсват. Остава ни да чакаме новите им проекти.

https://www.gecce.com/fotogaleri-beren-saat-ve-ilker-kalelinin-treni-yola-cikti/1

Пишат, че Берен е казала, че малко по-малко започват със снимките.Засега всичко вървяло добре, а филмът ще се казва "Влак" (не е окончателното заглавие) newsm78 В туитър пък видях, че има асоциации с

Скрит текст:

Филмът е правен по книга, която е Бестселър, може би затова първоначално писаха, че става въпрос за  "Мадоната с коженото палто"

Скрит текст:

Малко остава и ще разберем.  Peace
Признавам, че не съм гледала филма, но ще погледна за да имам представа какво да очаквам hahaha Накрая ще се окаже, че ще е нещо, което няма общо нито с Мадоната, нито с Влака за Лисабон  Joy

Скрит текст:

Ради честита и на теб  Цветница !!!   Благодаря за разясненията  !!! Берен и Илкер ще направят голям филм  и двамата са  актьори от класа  !!!

# 537
  • София
Здравейте, здравейте! Аз пък още преди време някъде бях мернала, че нямало да е "Мадоната", но нито помня къде, нито кой е източника. Сякаш беше в онази статия, Ради, за която беше писала някой турско говорящ да каже. Ако не се лъжа, се казваше, че филмът щял да им донесе много световни награди. Малко остава, каквото и да, ще разберем Simple Smile
П.П Радвам се, че ви хареса избраното от Пойраз. И нали знаете - следва продължение  Hug Hug

# 538
Момичета,
Днес нарочно загледах един нов сериал (Госпожа Фазилет и дъщерите ѝ), за да видя Толга Гюлеч (Нешет) и една друга актриса.
Филмът обещава да бъде много тъп и с познат до болка сюжет, но заради Толга ще изгледам първите 3 серии.
Повече няма да мога да изтърпя вероятно.

Та Толга още не се е развихрил, но и ролята му в момента е такава.
Един потиснат син на богат и властен баща.
Недооценен , с амбициозна съпруга.
Предполагам, че по- нататък ще започне да прави гадории, за да се докаже.
Все пак дотук добре се справя нашият човек.

# 539
Момичета,
Днес нарочно загледах един нов сериал (Госпожа Фазилет и дъщерите ѝ), за да видя Толга Гюлеч (Нешет) и една друга актриса.
Филмът обещава да бъде много тъп и с познат до болка сюжет, но заради Толга ще изгледам първите 3 серии.
Повече няма да мога да изтърпя вероятно.

Та Толга още не се е развихрил, но и ролята му в момента е такава.
Един потиснат син на богат и властен баща.
Недооценен , с амбициозна съпруга.
Предполагам, че по- нататък ще започне да прави гадории, за да се докаже.
Все пак дотук добре се справя нашият човек.

Ради,
Скрит текст:
Ти ли мислеше да гледаш Kara yazi?
Можеш да не си губиш времето.
Нищо общо с ПК.
Фрагманът заблуждава.
Или аз след ПК нищо не мога да харесам.
Повредих се.  Joy Joy Joy
Даже и филма на моя любимец ЕА не ми допадна особено, а те го и финализираха.
Впрочем гледам Истанбулска невеста, защото върви много лежерно и успокояващо.

Общи условия

Активация на акаунт