ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 61 004
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
pepel_ot_rozi  Hug благодаря ти за споделеното мнение.
Скрит текст:
KARA YAZI мислих да го погледна, само защото си търся заместител на Пойраз.Така и не съм го гледала още, не знам кога и дали ще го направя. Устройва ме чудесно Новата Булка- интересен, ненатрапчив и доста забавен ми е.Засега съм се спряла на него.
И на мен обаче нищо не успява да ми прикове вниманието така, както го направи Пойраз Карайел. Като си спомня как гледах като закована всеки епизод, чаках с нетърпение, озети, фргмани..Сериалите, които в момента вървят меко казано не ме вълнуват и не са ми интересни.

Бурчин е била изловена от папараците на обяд с мениджъра си -Ясемин newsm78 Дали не са обсъждали нов проект Thinking На репортерите е казала, че с Илкер ще ходят на почивка, но няма да им издава повече подробности за плановете си. hahahaСъщо така са я питали дали се е запознала със "свекървата", а Бурчин им казва, че се познават от две години  rotfImbo

Поредна номинация за най-добра актриса
Burçin Terzioğlu için oy ver !! #iu1453awards #iu1453odulleri #burcinterzioglu #ilkerkaleli #poyrazkarayel

Илкер е номиниран за най-добър актьор  

@ilkerkaleli #iu1453odulleri #iu1453awards

И една прекрасна Фунда

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 22:02 от _Radi

# 541
Голямо затишие цари в темата. Надявам се, че сте прекарали празниците добре  Hug

Водя ви една прекрасна Бурчин- на живо тук https://www.youtube.com/watch?v=D0ePQewWIME

Скрит текст:

Скрит текст:

hahaha

# 542
Дано не ме изтрият, но вече имаме и качествени снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

... И Илкер

... И Емел
Bir hikayenin sonuydu... Veda etti, ardından baktı ve dedi ki ; "Kapılar açılmak için kapanır..."

За съжаление сериалът с нейно участие приключва

# 543
Ради, благодаря, че ни държиш в течение какво става с любимците ни и след края! Hug Да ви се похваля, че започнах да гледам "Пойраз" отначало. При първото гледане преди повече от година първият сезон хич не ми харесваше, но сега ме грабна много! Не знам как стана този номер. Уникален сериал. Явно с всяко следващо гледане ще го преоткривам. Като ги гледам какви са им проблемите на всички сега, в началото, ми става смешно, защото се сещам какво ги чака занапред всички.
Споделям най-любимата си мелодия от сериала!

Вчера станаха седем седмици без "Пойраз"! Колко бързо минаха... Confused

# 544
  • София
Здравейте! И аз да благодаря на Ради - винаги с всичко в час (та и ние покрай нея), на това му казвам истински фен.  Hug Hug Hug Бурчин е страхотна!
Вижте на какво попаднах аз при рускините, обаче предварително се извинявам, че нямам никакво време да го преведа, макар да са 5 реда на кръст:
"СМИ: Илькер Калели отказался от проекта с Берен Саат. Начало съёмок фильма "Поезд", намеченное на май перенесли на более поздний срок. В связи с тем, что на те даты у Калели намечен другой проект, соглашение по которому было заключено уже давно, актёр был вынужден отказать создателям "Поезда"..."

# 545
Еха, Бурчин какъв хубав тен има.  Heart Eyes И тоалета както винаги е право в 10. Много красива и магнетична жена.

# 546
Ванка, Алекс, Неолита  Hug Hug Hug

Алекс, най-основно новината покрай
 Илкер е, че снимките на "Влак" са отложени за по-късно.Илкер обаче щял да снима и др. проект през лятото, затова се е оттеглил от проекта с Берен.
Според мен става дума за игралния филм ПК, чиито снимки си бяха обявени за лятото, така че тандемът Илкер и Берен няма да го гледаме.Дано поне Илкер и Бурчин да видим (ако Айшегюл по някакъв начин е жива във филма)

# 547
  • София
Ееее, ама аз не мисля, че този игрален филм ще е нещо като продължение на сериала, за да не е жива Айшегюл. По-скоро си го представям като супер съкратен вариант на историята. Иначе май някъде мернах предположения - По след психиатрията и с нова любов, Айшегюл само във флашбекове. Не ми харесва. Може би в този случай бих го приела единствено, ако Еда до него. По-точно, ако наистина това се окаже сюжета, тежко и горко на актрисата, която ще играе ролята на новата любима на По - струва ми се феновете няма да го простят.

# 548
Ееее, ама аз не мисля, че този игрален филм ще е нещо като продължение на сериала, за да не е жива Айшегюл. По-скоро си го представям като супер съкратен вариант на историята. Иначе май някъде мернах предположения - По след психиатрията и с нова любов, Айшегюл само във флашбекове. Не ми харесва. Може би в този случай бих го приела единствено, ако Еда до него. По-точно, ако наистина това се окаже сюжета, тежко и горко на актрисата, която ще играе ролята на новата любима на По - струва ми се феновете няма да го простят.
В тази връзка се чудя пак ли Етхем ще е сценарист? newsm78 Че той в момента прави друг сериал. Rolling Eyes Може пък филмът да го е създал преди, по време на работата по "Пойраз". Thinking Аз чакам новини и около книгата и диска с музиката. Нещо много ги проточиха май, два месеца ще станат откакто сериалът свърши...

# 549
Ехтем пак може да нахвърли сюжета на този игрален филм, нищо, че е на сериал СЦ. Сериалите знаем са с лятна почивка. А игралните филми са снимат обикновено летата.

# 550
Малко снимки от нашите любимци  Peace

Джерен

Фунда

Джелил

Джелил и домашният му любимец- Робин

Бурчин и Шуши.В инстаграм Бурчин се "сбогува" с кученцето, защото явно това са последните дни от живота му.

И още снимки от фотосесията на Илкер и Мухсин Акгюн F: @muhsinakgun

И последно миналият ден сценарният екип и режисьорите са обядвали заедно.Вероятно вече запачват работа по филма

# 551
  • София
Всичките ни любимци са страхотни.... и ужасно ми липсват Sad
По този повод:

Втора част от избраните моменти:
https://vk.com/video154892944_456239140

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 02:40 от Alexia_

# 552
Всичките ни любимци са страхотни.... и ужасно ми липсват Sad
По този повод:

Втора част от избраните моменти:
https://vk.com/video154892944_456239140

Алексче
  Heart Eyes Hug
Скрит текст:

И на Джелил му липсва Пойраз Карайел- пост от профила му в  туитър

Цитат
Celil Nalcakan‏ @celilnalcakan

Ben de özledim #PoyrazKarayel

Атаберк също тъгува за екранният си татко https://www.instagram.com/p/BTYWT2PgkbI/?taken-by=mutluataberk

И поредна статия на Ранини по повод липсата на Пойраз Карайел Yoksa siz de Poyraz Karayel'i özleyenlerden misiniz?

С две думи сериалът и маниаците липсват на всички

За да не е толкова кахърен постът ми- една прекрасна Бурчин

@terziogluburcin @erhandelen_  #tbt

# 553
  • София
Ами не знам - все повече се убеждавам, че спряха сериала преждевременно. Също си мисля, че ако имаше още време все пак историята можеше и да не завърши точно така. За този, който тръгна след него не знам, но тези дни чета, че един, втори, трети - всичко се спира заради нисък рейтинг. Не го разбирам аз това със сериалите на кило и в същото време - 4-5 серии и финал.

# 554
Ами не знам - все повече се убеждавам, че спряха сериала преждевременно. Също си мисля, че ако имаше още време все пак историята можеше и да не завърши точно така. За този, който тръгна след него не знам, но тези дни чета, че един, втори, трети - всичко се спира заради нисък рейтинг. Не го разбирам аз това със сериалите на кило и в същото време - 4-5 серии и финал.

+1 Имаше още какво да покажат.Претупаха набързо доста сюжетни линии.На фона на спреният Пойраз- едни сериали дето  Sick Не само, че са на кило, ами са кой от кой по-бозави и безинтересни.Едни и същи сюжети, безпредметно разтягане на локуми и нищо по-различно- изгубени деца, зли свекърви, затвори и отмъщения..ами след като нещо уж няма рейтинг (в случая Пойраз), тогава защо сериалите, които пуснаха след него са копи пейст (Kara yazi, Evlat Kokosu, Adı Efsane )Thinking Хич не ми е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт