ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 60 943
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Какво да ти кажа за феновете на момичето, като и аз самата водих някакви такива спорове от вчера насам. На всичко отгоре ми се каза, че "Пойраз Карайел" бил единственият сериал на Илкер и проектът не бил нищо кой знае какво. Познай дали не запалих  hahaha hahaha hahaha То да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли  Joy Joy Joy Но пък аз си заявих позицията, както се сещаш - по-добре не красив, отколкото пън, който освен мускули и разни физиономии с отворена уста, нищо друго не може в киното. Ама много се ядосах  hahaha hahaha hahaha
А ти къде го чете това, че филмът щял да е до появяването на Пойраз? Аз от снощи си мисля дали пък няма да е след цялата история и Елчин да е в ролята на новата любов на нашия маниак. От друга страна, какво ще прави Сема там? Ако пък е преди - липсва Сефер. Ами Айшегюл? Тя си е била дъщеря на баща си по това време. Много са въпросителните. По принцип нямам съмнения, че ще излезе нещо качествено, но пък явно няма да е това, което искам да видя. Въпреки всичко, продължавам да съм от онези безнадеждните оптимисти и да си чакам приятната изненада. Докато не видя - не вярвам   Peace

# 616
Цитат
Въпреки всичко, продължавам да съм от онези безнадеждните оптимисти и да си чакам приятната изненада. Докато не видя - не вярвам    Peace
И аз.  Peace
Без Пойраз какъв филм "Пойраз Карайел" ще е?
Хич да не се напъват тогава да го правят. Simple Smile

# 617
Alexia_   Hug pepel_ot_rozi   Hug

Алекс, за Пойраз го четох в туитър.Информацията беше от някакъв блог, ама от кой източник не знам, затова го сложих в спойлер.
И аз като вас съм в клуба на оптимистите и си чакам Илкер като Пойраз.

Какво да ти кажа за феновете на момичето, като и аз самата водих някакви такива спорове от вчера насам. На всичко отгоре ми се каза, че "Пойраз Карайел" бил единственият сериал на Илкер и проектът не бил нищо кой знае какво. Познай дали не запалих  hahaha hahaha hahaha То да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли  Joy Joy Joy Но пък аз си заявих позицията, както се сещаш - по-добре не красив, отколкото пън, който освен мускули и разни физиономии с отворена уста, нищо друго не може в киното. Ама много се ядосах  hahaha hahaha hahaha

Joy Ами ти не знаеше ли, че Пойраз му е единствения сериал на Илкер. Той не е актьор, а водопроводчик.При това е грозен, а за талант изобщо дума да не става Naughty  Joy
Затова е завършил в ЛАМДА-London Academy of Music and Dramatic Art (Освен него и Халюк Билгинер, други турци там не са стъпвали, но карай Laughing Между впрочем е завършил и режисура в Истанбул)

Скрит текст:
Обаче Баръш пък освен в ЛН  в какво е играл ми е интересно. Той не е ли модел ли, манекен ли.Хич не знам, ама и той не е играл в 50 сериала Wink

Книгата Пойраз Карайел скоро щяла да излезе.Написала го е Дениз от сценарния екип на Етхем.
 Deniz Gürlek‏ @denizgurlek 8 чПреди 8 часа

Nihayettt🙏🙏 #poyrazkarayel kitap birkaç haftaya kitapçılarda inşallah 🎉🍀

Бурчин от днес в университета

Скрит текст:
Нямат планове за сватба, а пръстенът, който коментирахме бил символичен.На въпроса какво символизира- отговор: това е лично

Beren Saat, kaprisleri yüzünden partneri İlker Kaleli’yi Elçin Sangu’ya kaptırdı

Какви капризи на Берен Thinking какви са тия глупости нищо не разбрах.Май нещо не са напаснали с Илкер ли, с режисьора ли?
Затова след като Илкер се е оттеглил, бил решил да снима с Елчин  Thinking и тук сигурно истинта е 10%, а другото са съчинения на журналиста  Laughing

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 20:59 от _Radi

# 618
Бурчин и Илкер с нови две награди за най-успешна актриса и най-успешен актьор.  newsm10 smile3501

En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu Kategorisi Birincisi: "Burçin Terzioğlu" #AÜMedyaBaşarıÖdülleri
https://twitter.com/aumedyabasari/status/865266546385575937

Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu Kategorisi Birincisi: "İlker Kaleli" #AÜMedyaBaşarıÖdülleri

# 619
Привет
За тези, които следят ФИ, тази вечер като  гост актриса в проекта влиза талантището  изиграло в Пойраз образа на Сонгюл- Едже  Оздикичи

Една друга талантлива чаровница.

Видях в туитър клипче от интервюто в университета. За съжаление  на въпрос ще участва ли във филма ПК отговаря, че не

Илкер

Вчера пуснаха албума със мелодиите от Пойраз Карайел.Феновете не само са си го закупили, но го има качен по разни плейлисти в youtube.Ако имате свободно време  и желание за хубава музика- заповядайте един Poyraz Karayel Soundtrack
Poyraz Karayel Aşk-ı Tango Soundtrack Orijinal

# 620
Ради, благодаря за инфото и музиката.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Все забравям да ви кажа, че телефонът ми звъни с парче от сериала ни, откакто съм го загледала преди 2 години.

# 621
Пепелче  Hug

Не ми се пише вече в темата, не че няма какво, ама редиците оредяха и не ми е интересно Laughing Водя  обаче Eмел и Бурчинка.

Бурчин и приятели  на сватбата на Сарп Аккая.  Heart Eyes

Шебнем и Фунда онзи ден бяха наградени на международен кино фестивал.  Peace

# 622
Ради, все пак да поддържаме темата и при първия още проект на който и да е от нашите хора ще започнем обсъждане.
Татко Бахри например нали щеше да започва нещо?

# 623
Ради, все пак да поддържаме темата и при първия още проект на който и да е от нашите хора ще започнем обсъждане.
Татко Бахри например нали щеше да започва нещо?

Пепелче,  аз нямам нищо против.
Но така както гледам, не се получава.То и в момента има какво да се коментира.Не само Муса, но покрай една камара народ от каста има нови неща.Новите им филми, проекти,- Едже влезе във Фи, Джелил има роля в сериал на Лимон, който започва на 26 май

http://www.fox.com.tr/Sevkat-Yerimdar/izle

Муса се готви за не един, а два проекта.Единият е сериалът с Хазал Кая и Берк Хакман, а другият- играленият филм Cingöz Recai.

Толга  и Шебнем имат нови проекти, Фунда и Емел и Канболат до скоро също имаха.Бъдещият проект на Илкер. Етхем има нов успешен сериал, който между впрочем може по доста неща да се сравни с Пойраз, е и?

Имам предвид, че има какво да се обсъжда, да не говорим, че екипа постоянно е заедно и продължават да са приятели, тепърва започват снимките на филма...Тоест казвам, че дискусия липсва, а на мен ми писна да си водя монолози и да публикувам последователни постове.Казвам само, че и аз ще пасувам (не ме разбирайте погрешно  Heart Eyes Hug Hug Hug)

Истината е, че темата умря заедно с Айшегюл. Някой теми са След еди си кое-Тема не знам си коя, а при нас се получи както каза Айшето.Всеки край не е ново начало, всеки край е просто край.  Joy

Забравих нещо, което се питам от доста време newsm78 Къде изчезна Лили? Дано всичко при нея да е ок.  Praynig

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 21:25 от _Radi

# 624
Пак пореден пост  Whistling

Ilker Kaleli, Elçin Sangu'yla yer alacağı 'Kız Meselesi' filmi için görüşmelere başladı.

Murat Menteş'in senaryosunu yazdığı filmin çekimlerine ise bu yaz başlanması planlanıyor. Filmde Elçin Sangu'nun sevgilisini canlandıracağı konuşulan İlker Kaleli'nin senaryoyu çok beğendiği de gelen bilgiler arasında…

Limon Yapım'ın çekeceği projede İlker Kaleli'yle oynaması beklenen Elçin Sangu'nun bu, ilk filmi olacak.

Превод в общи линии  Peace
Илкер Калели е  започнал преговори за филма "Момичешки въпрос", в който място ще намерят той и Елчин Сангу.
Снимките по сценарий на Мурат Ментес по план трябва да започнат това лято.Илкер много e харесал сценария. Пише, че проекта на Лимон филм, в  който  се очаква  Елчин да си партнира с Илкер, щял да бъде първият филм, който тя ще снима.

# 625
  • София
Какво да кажа, Ради, освен, че се почувствах страшно неудобно. Ами ти си като истинска енциклопедия, за което всъщност съм признателна - имам предвид, че споделяш онова, за което си в течение. Не искам да се оправдавам, но освен, че не ме бива много в писането, напоследък наистина нямам време за почти нищо. От време на време поглеждам и при рускините, защото тях поне ги разбирам със сигурност, но и при тях не е кой знае какво (или поне там, където гледам), а и това, което го има при тях ти вече си го споделила (да не казвам изпреварила), че и в пъти повече информация си ни предложила. Честно казано, ако не беше ти, сигурно за доста от нещата нямаше и да знам и правичката да си кажа, ако я няма темата ще ми липсва точно, както и сериалът. Надявам се с бъдещите проекти темата да се съживи, ако разбира се продължи да я има. От друга страна разбирам как се чувстваш и щом те кара да се чувстваш натоварена, разочарована и да не изреждам повече, може би, колкото и да не ми се иска ще е по-добре да се прекрати...

# 626
Ради, аз Толга Гюлеч го гледам във Фазилет и нейните дъщери, но този сериал (както и всички останали) е далеч от ПК и сякаш не му е мястото тук.
Иначе образът на Толга е мн интересен- неудовлетворен млад мъж, с комплекс, че не е любимият син и с една амбициозна и нагла женица.
Роля съвсем противоположна на тази на Нешет, но той се справя много добре.
Скрит текст:
Между другото главната героиня е нетърпима, но актрисата играе перфектно.
А има и един хубавец там- Алп Навруз:

Днес ще гледам последните 2 серии на ФИ и ще видя как е нашата Сонгюл там.

А проектът на Етхем е в листата ми "чакащи". Simple Smile

Разбирам те, че не ти е комфортно почти сама в темата, но пък ако не си ти няма откъде да прочетем всичката тази информация.
Приеми, че си ни адски необходима и не се отказвай, моля те!

# 627
Цитат
Етхем има нов успешен сериал, който между впрочем може по доста неща да се сравни с Пойраз, е и?
Ради  Hug, не се сдържах и "ударих" 2 серии от Söz.
Интересен е, има и един сладур там, очаквам и любовна история, но не е ПК.  Cry
Но има опити за Етхемски хумор и затова ще продължа, пък да видим докога.
Тази история ми е някак по- реална, докато ПК ми звучеше малко фантастично, като някаква странна приказка, а понякога граничеше с абсурдното.
Дали ме разбрахте, че аз не се разбирам. Simple Smile
Аз просто съм издигнала в култ този филм.

# 628
Алексче,  Hug  Пепелче  Hug

Алекс Heart Eyes  нямаш никакъв повод да се чувстваш неудобно.Изобщо не се имам за "енциклопедия", а това, че просто пренасям някаква информация тук за всички, които макар и да не пишат, все пак четат не ми коства нито толкова време, нито толкова усилия, колкото например костваше на теб превода. newsm51
Всъщност на теб, на Шоколадка,на Галка и на още доста хора включили се в превода дължим много повече благодарност и признателност.

Да уточня, че в предният пост, аз не казвам, че се отказвам да пиша в темата.Нито, че няма да пусна (и да се постарая да е пълна, красива и богата на информация) следваща тема, ако някога изпишем тази.
Исках само да съм наясно дали е  вече безмислено и безинтересно.Защото да си пишем само аз и ти, можем и на лични и в контакта и т.н. Laughing
Скрит текст:
Между другото не мога да си вляза в профила там, но това е друга тема Wink

Пепелче, къд гледаш филма на Толга.Нямам идея дали е интересен, но при все, че той е невероятен актьор си струва поне да погледна.
За Söz, новия на Етхем и на мен ми е в листата "чакащи".

За уикенда обаче съм си приготвила Съмнение/Tereddut с Фунда  Peace

http://topcinemas.us/play.php?movie=tt4373956 с руски субс

https://my.mail.ru/mail/privat.1plus1tv/video/_myvideo/3221.html?from=videoplayer с английски субс

# 629
Пепелче, чак като публикувах ми се появи постът ти  Hug

Значи, мисля, че напълно те разбрах.Имаш предвид, че Пойраз е най  Laughing Съгласна съм  yes Чудя се дали и кога нещо ще ми хареса толкова.

Този ли е сладура в Söz или има и други
Скрит текст:

Ако, да и аз го харесвам. Peace

Забравих да кажа, че Исмаил Карайел Laughing играе в "Звездата на пастира''

А наскоро имаше премиера на игрален филм с Азра HER ŞEY MÜMKÜN

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 18:11 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт