Боледуване на децата ни - тема 48

• 41 869
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • shumen
Силве,о,то и моя е така.Тази вечер пада,става,ляга в снега,а аз само просъсквам да стане,да не се мокри,ама кой ли ме чува.Сега е легнал тука до мене и пита утре къде сме щели да ходим да се търкаля и пързаля.
Ясмина,дано сте по-добре утре.
Аз грануфорин купувам от ветеринарната аптека.

# 136
Ами почна се с нощното кашляне. Ей сега се дере тука до мене и се върти, че не може да заспи. Цял ден поддържа 37.6 38.2 и т.н. дадох нурофен за лека нощ. Дано успее да заспи скоро,че да си придная и аз съм като разглобена вече и права заспивам.

# 137
  • shumen
Ясмина,все едно описваш моето като беше с бронхеолита.По цяла нощ кашляше и не можеше да заспи и аз спях права направо.

# 138
  • Варна
Здравейте, малката ми на 1 г и 9 м се събуди със сополи и леко влажна кашлица (може би от секретите). Дадох шс 3 и 4, инфлуцид, вит Ц и калциев глюконат - 1 ч.л. и 2.5 мл проспан. Какво друго мога да направя, за да не се усложни кашлицата, че почти всеки път я докарваме до бронхит....

# 139
  • София
selicita, според мен трябва да опиташ и да чистиш сополите. Щом си започнала с хомеопатия, за сополите е подходящ цинабсин.

Ако инфекцията тръгне надолу - при какъв специалист водиш детето и как я лекувате?

Има няколко профилактити за бронхит, но те се прилагат при здрави деца  Confused

# 140
  • Варна
Ходили сме и на пулмолог, но често на частен педиатър. Последния път даже на снимка ходихме- помислиха, 'че е пневмония. Не е ли малка за цинабсин?  Винаги завършваме с аб, за съжаление. Последно ноември беше болна.

# 141
  • Sofia
Здравейте, малката ми на 1 г и 9 м се събуди със сополи и леко влажна кашлица (може би от секретите). Дадох шс 3 и 4, инфлуцид, вит Ц и калциев глюконат - 1 ч.л. и 2.5 мл проспан. Какво друго мога да направя, за да не се усложни кашлицата, че почти всеки път я докарваме до бронхит....
Инхалации. Колкото по-често, толкова по-добре. За мен това е най-вълшебното средство. Прави ги през 2-3 часа.

# 142
  • shumen
И аз съм за инхалации.Дано се оправите скоро.
Тука е напекло едно слънчице и мисля след малко към 11.30-12.00 да го изкарам малко на снега да поиграе.

# 143
  • Sofia
Завиждам за слънцето. В София е отвратителна мъгла. Имахме уговорка за пързаляне с шейни, ама се чудя в тая мъгла дали да ги извеждам...  newsm78

# 144
  • shumen
Савина,аз лично в мъгла не бих изкарала.То тука пече,ама и хапе слънцето,но ще го изкарам за малко да поиграе.

# 145
И аз завиждам за слънцето.. И няма да го изведа в тая мъгла..Отлагаме шейната, утре евентуално :/

# 146
  • shumen
В мъгла и аз пак казвам не бих.

# 147
В мъгла не бива...

# 148
  • Варна
И аз исках да изведа децата, че хубаво слънце е напекло, но с тези сополи и кашлица не смея, -а и температурата навън е -2 , но с усещане за -6, затова ще им го спестя...

# 149
  • Mediterraneo
Здравейте. Слава богу, отдавна не съм се разписвала.

Мислите ли, че стомашен вирус може да протече по следния начин-
четвъртък рано сутринта( 2-3 часа)- повръщане 2 пъти; четвъртък и петък нищичко, вчера имаше 37.2 Т. Не я пуснах на училище 2 дни. Тази сутрин пак повърна и е с Т 37.6.
Не е отпаднала. Не се храни обаче, три дни е на препечени филийки и чай  Rolling Eyes
Нищо не й давам, тя не повръща никак много.
Просто се чудя вирус ли е или да я водя в понеделник на лекар да пуска някакви изследвания на стомаха ли и аз не знам на какво  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт