Боледуване на децата ни - тема 48

• 41 893
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.София
Аз също кърмих до 4м,и после беше на ам. Никненето на зъби също допринася за разстройство понякога,имай и това в предвид. Щом е акала само 3 пъти днес,а не след всяко хранене както вчера,нещата вървят към подобрение мисля.
Щом баткото е добре,можеш да си отдъхнеш.

# 196
Бебо вече 1 денонощие не е вдигал темп. Simple Smile Носът си гъгне, но той бавно ще мине, не ме притеснява. И познайте кого зарази - мен, разбира се  Laughing Явно цяла зима ще си ходим болни. Баткото още понакашля и му дърпам по някой сопол с аспиратора, та ще си остане вкъщи и др. седмица. Не че много е ходил на ясла де....

# 197
И ние имахме температура три дни и днес вече няма нищо. Но продължава да подкашля, даже преди малко така се задави, че повърна.

# 198
  • София - Варна
Леле, Данаека, пък аз си мислех, че захранвам късно. Mr. Green  Около мен почнаха и на 4 месеца.
Но с баткото така процедирах и нямах проблеми. До 18-месечен ядеше всичко с охота. После 3 отита, 3 антибиотика за 2 месеца и се завъртя колелото на злоядството.
Е, всяко дете е различно, разбира се.
Мария, знам за разстройство от зъби, но все ми се е струвало, че няма логика. Така като гледам, обаче, вече и най-нелогичното мога да очаквам.
Има и някакво адски нелогично подсичане на дупето от 4 дни. Нито съм променяла хигиената към влошаване, нито нищо.

# 199
Подсичането също се дължи на зъби обикновено Simple Smile Нашите бебета са на една възраст горе-долу.

# 200
Абе това рядкото ако е от зъбите,бе!Габи така се подрискваше зелено при зъбоникнене.Виж тия дни как ще ти е,но по почти 100% съм сигурна,че е от това.
Дани,ти искаш да кажеш,че до 8ми месец сте били само на АМ?

# 201
Оооо, зверски се подсичаше моя като му излизаха зъбките. Чак и кръв е имало. Един ден нищо му няма, а на другия 2 зъбчета + сигнално червено дупе.

# 202
Моме,развесели ме...чета за батко и си представям голям батко Rolling Eyes,пък после виждам...на ясла ходел баткото Joy Въх...да са ти живи и здрави децата,ама баткото в ясла щом е, малкото ясно колко малко е hahaha Hug

# 203
И ние имахме температура три дни и днес вече няма нищо. Но продължава да подкашля, даже преди малко така се задави, че повърна.
Браво...смачкали сте го хилавия вирус. Дано и кашлицата се разкара...трябва й време на нея. Ако сте правили бронхити,ако не те бъркам с друг,може едни слушалки тия дни...за всеки случай.

# 204
Тете, на 2 г. 7 м. е баткото, а бебето - на 7 месеца  Crazy Сутрин баткото плаче и крещи "ика мама дойде", бебето врещи, че му никне зъб, а аз се опитвам да ги държа разделени, за да не се заразяват взаимно - купонът е за комшиите  Crazy

# 205
Уми по какво разбра, че ти се е активизирала мононуклеозата( така ли се пише)? Нали това е вируса на Ебщайн Бар?

# 206
  • София - Варна
Благодаря ви!
Щруделче, Уми Зуми, не знаех, че може да се получи подсичане от зъби, за разстройството знам, но никога не ми се е струвало логично, честно казано. Ще видим днес как ще е, сега се събуди.
Момето, при нас е същото точно. Mr. Green "Ика мама доде тука, ика види бебе Кати". Добре че не съм му любимка (по-залепен е за баща си) и ме иска, главно когато трябва да го спасявам, като му се кара баща му или като трябва да спи, но отлага. Joy Тогава всички трябва дс се изредим в стаята и да му баем. Е, като мъжът ми го няма, съм с бебето на ръце и из стаите с баткото. Grinning. Дори на кенгуру не ми дава да го сложа, веднага се нарежда той и пищи, че не можело бебето на кенгуру.
Бебето е на 1-ви юли, твоето е малко по-голямо, като ти гледам лентичката.
Lino, точно Ебщайн вирусът е този на мононуклеозата. И дори го свързват с Хашимото и други АИ, но най-вече с Хашимото. Някои хора нямали някакъв ген/или имали дефект в тоя ген и когато организмът им се срещне с Ебщайн бар - най-често при мононуклеоза, особено ако е изкарана в тинейджърските години (и защитното действие на тоя ген май отслабвало с възрастта), рискът от Хашимото бил голям. Аз съм карала мононуклеоза на 16 и 7 години по-късно ми се появиха възлите в ЩЖ. Поне тогава ги видях.
Това го чета от една книга за Т3 сега. И авторът е карал мононуклеоза. Имало някакъв тест за Ебщайн бар, за репликиране на вируса в организма. Едва ли в България го има.

# 207
Тете не ни бъркаш направи бронхиолит ноември. Ходихме днес на лекар. Преслуша го каза, че няма спазъм. Но се чували секрети. Обясни, че всички лигавици са оточни, не само в носа. Иначе хремата е намаляла гърлото е добре. Антибиотичните капки са точни, имаме си стрептокос пнеумоние в умерено количество. Кръвните каза, че са добре,но не съм имала време да ги погледна и аз и така продължаваме си лечението. Видях сега кръвните и аз. ПКК и ЦРП. ПКК всичко е в норма, левкоцити 8,4. А ЦРП е в норма и не е нарастнало това означава, че е вирус нали?

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 11:34 от JasminaD

# 208
Да вирусче е..
Хилаво.

# 209
Уми по какво разбра, че ти се е активизирала czмононуклеозата( така ли се пише)? Нали това е вируса на Ебщайн Бар?
Нещо не бях в ред.Подути възли.Обрив.Пусках кръв.Имах реактивация на Ебщайн вируса + още някакъв.

Общи условия

Активация на акаунт