Боледуване на децата ни - тема 48

• 41 844
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Амчи като не е пуснала гърлен, или поне едни прости левкоцити Crossing Arms Mr. Green hahaha само гадаем Rolling Eyes

# 91
  • Северозапада
И аз бих искала да извеждат децата при подходящи условия и през зимата. Четох някъде из правилниците на градината за дневния режим и имат 1 час свободен преди обяд, който могат да използват и за малко игра навън. Според мен при нас е малко персонала в градината. Имат една учителка и една леля, която поделяме и с друга група. Как да облекат изведат 15 деца на 2-4 години? Нямат физическата възможност. А и като се сложат и децата, за които не искат да бъдат извеждани. Трябва поне още един човек, който да остане с тях вътре. В София в частната ги извеждаха.
Аз не боледувам много  Praynig Само първата година на детето в яслата, но карах на крак и самолечение. Преди 2 седмици ММ беше болен, но двете с малката не успяхме да се зарадим. Е, той беше маскиран от вратата и съботата, когато беше най-зле, отиде при свекървата, че дребната само се завираше в него.

# 92
  • София
Ами то сигурно гърленият ми секрет сега няма да е чист - нали има гной, налепи, едно, друго. Абе по-добре при мене да е усложнението, а не при дребните, че е егати мъката. На дъщерята на изследването пише "бетахемолитичен стрептокок, група F", количество - нормална флора  Rolling Eyes.

# 93
Аз се шегувах....няма кво да пускаш. Дано АБ се е задействал и да отиваш на оздравяване Peace

# 94
  • СОФИЯ
Ами то сигурно гърленият ми секрет сега няма да е чист - нали има гной, налепи, едно, друго. Абе по-добре при мене да е усложнението, а не при дребните, че е егати мъката. На дъщерята на изследването пише "бетахемолитичен стрептокок, група F", количество - нормална флора  Rolling Eyes.
можеш да пръскаш гранофорин,аз изчистих гнойните си налепи за два дни с него.

# 95
  • София
Мерси, лакуна. Пи ли АБ?

Тет, споко - аз за статистиката пускам кръвни, секрети, правя снимки, преглеждам гърла и т.н.

# 96
Е щом е група Ф  значи не е скарлатиновият тогава, а и щом пише нормална флора.

Е този  гранифорин толкова ли е  вълшебен.Имам го в нас.. и с него ще действам при нужда, дано неми се отваря такава възможност де.

# 97
  • София
Да, група F е още известен като streptococcus anginosus. Причинява някакви абцеси някъде си.

А при малкия имаше умерено количество от скарлатинения - група А.

# 98
Момичета, запознати ли сте с мононуклеозата? Племенникът е с такава диагноза от днес newsm78

# 99
Момичета, запознати ли сте с мононуклеозата? Племенникът е с такава диагноза от днес newsm78

Аз да ! Какво те интересува  по точно ?

# 100
  • София
Лайт, вирусно или бактериално е? Какви симптоми и как се лекува?

# 101
Общо взето лечението, което му е назначено, е с Изопринозин и АБ. На сина ми никога не са ги изписвали заедно. Това ме озадачава...С какво са лекували при вас?

# 102
Само с Изопринозин, ако няма бактериална инфекция. Дъщеря ми е карала моно два или три пъти. Първия път я откриха много трудно. Писала съм тук, че ни приемаха три пъти в болница, докато се сетят, че е това. Общо около месец имаше т, която спадаше при наливането с банки в болницата и после пак се качваше. Изследванията през цялото време показваха вирус и не е пила аб. След като откриха кой е вирусът, започнаха Изопринозин и се подобри.
Следващите пъти при същите симптоми пусках изследване на частно за антителата. Не мога да се сетя тогава дали пак пи Изопринозин. Пак лежахме в Инфекциозна, защото началото беше много бурно и се изплашихме, че се обезводни отново, но като е хваната навреме и с малко банки, имунитетът, ако е силен, може и сам да се пребори.
Сега се сетих, че първия път пи и Карзил за черния дроб, но при нея имаше усложнения от толкова дълго нелекуване на инфекцията.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 11:17 от Пролетен дъждец

# 103
Моето го лекуваха в болница с Клацид и урбазон.

# 104
  • София
Поизпуснах ви нещо с новата тема  Simple Smile
Аш, последния вирус, който и аз изкарах, беше точно с ужасни болки в гърлото. Точно и към ушите ги усещах и аз, боля ме седмица и нещо, ама не съм имала налепи аз. Аз не съм пила АБ, мина си ми. Боледувам и аз от градинските вируси, естествено, и при мен беше първата година на ясла най-трагично, ама вече и аз изградих имунитет. Да не говорим миналата година какъв ужасен синузит развих като усложнение единия път, а щерката го изкара същото за 3-4 дни, определно е по-здрава от мене вече.
Ъъъъ, от мононуклеоза не се ли боледува само веднъж newsm78, нали е вирусно и се развива имунитет уж, като към шарките.

Общи условия

Активация на акаунт