"София - Ден и Нощ" - 19

• 66 100
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Е тоя па Драго ако направи тая глупост... Толкова се бореше са Галя, раздели ги с Дани, а сега да хукне по тая чума... Тъпо ще е!

# 106
Е тоя па Драго ако направи тая глупост... Толкова се бореше са Галя, раздели ги с Дани, а сега да хукне по тая чума... Тъпо ще е!

Много ще е тъпо! Точно това си мислех. Преди време заряза Марго заради Галя, сега толкова усилия да е с Галя... И накрая ако прецака работите с Галя заради Марго просто ще е много тъпо.

# 107
  • София
Хайде и Цвети в ,,Съдби на кръстопът" bowuu

# 108
Да. И аз я гледам...

# 109
  • I Love You 3000
Ох, то имало нова тема, а аз се чудя защо не ми излиза Simple Smile
Тези гадове сценаристките - една леля Мария имаше, те и нея развалиха #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Да не наемат нови актьори , да наемат нови сценаристи!!!

# 110
Леля Мария не се  трае, то вряскане, то крякане и все едни и същи думи  Sick

# 111
Скъсах се от смях с това перо, дето го изтипоса фризьорчето на главата на леля Мария  hahaha

# 112
Леля Мария не се  трае, то вряскане, то крякане и все едни и същи думи  Sick
Да- вместо забавна, вече е проста и невъзпитана.Направо прекалиха с нея.Митето беше много хубав с костюма. Peace
Добре, че вече не дават и простотиите на Коко, че в комбинация с Мария... #Crazy
Стела и пастора- Shocked Sick Sick

# 113
  • София
Знам ,че е филм ,но ми стана ужасно гнусно и жално за Стела , цялата сцена ми напомня страшно много на педофил и дете (не знам дали заради физиката на Стела или гнусното изражение на пастора) ...

# 114
Знам ,че е филм ,но ми стана ужасно гнусно и жално за Стела , цялата сцена ми напомня страшно много на педофил и дете (не знам дали заради физиката на Стела или гнусното изражение на пастора) ...

Актьорът, който играе пастора е в десятката, ама как го подбраха за тази роля, имам чувството че е истински сектант, а визуално ми е...#Shocked

# 115
  • ВАРНА
То в понеделник става съвсем гнусно.  Дъртия пергиш вече е вкарал в леглото Стела и иска да я забремени.

# 116
  • София
Да , и гласът му и всичко.. дано само не го пребият някъде човечеца ,че като гледам във фейса , колко много хора вярват все още ,че филма е истина...

# 117

Актьорът, който играе пастора е в десятката, ама как го подбраха за тази роля, имам чувството че е истински сектант, а визуално ми е...#Shocked

https://www.vbox7.com/play:9449a4a4e5

Преди това е играл и полицай???Вижте на 11:30!

# 118
# 119
Да , и гласът му и всичко.. дано само не го пребият някъде човечеца ,че като гледам във фейса , колко много хора вярват все още ,че филма е истина...
право в целта!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт