Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 959
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Neolita благодаря
Запозната съм с цените в хемингуей  Shocked после трябва да гладуваме цял месец
Благодаря на всички,вече имам идея какво ще правя

# 241
The Invisible, магазина от който си купувам риба, пекат и пържат на място всякакви морски неща, включително и калмари. Можеш да си ги поръчаш по-рано и само да минеш да си ги вземеш. Като цени не съм много сигурна как са, но съм убедена, че ще са по-евтини от колкото в ресторант, а са им пресни нещата и това, което аз съм взимала винаги е било добре приготвено.
Иначе за Рибарника....ще си спестя коментарите, но не бих отишла там. Миконос е добре, Елеата за мен е по-компромисен вариант или аз последните пъти нямам късмет.

# 242
  • Тра-ла-ла
магазина от който си купувам риба, пекат и пържат на място всякакви морски неща, включително и калмари.
Къде е този магазин?!

# 243
Хоп-троп къде е този магазин

# 244
Да, извинявам се, трябваше да обясня и къде е магазина. hahaha
Поне ще се опитам. На светофара на бул. Руски преди моста на Герджика, се завива към Художествената и преди оградата му е този магазин. Пада се на ъгъл. Би трябвало улицата да е "Юри Венелин". Зареждат във вторник и петък май.
Преди време се обсъждаше и магазинче за риба в Смирненски, май до Т маркет, но не съм сигурна, дали него препоръчваха.

П.П. много близо до рибарския магазин има и такъв за сирене и мляко от който съм много доволна. Кашкавал, извара, всичко, което съм взимала е било добро.

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 20:09 от Хоп-Троп!

# 245
  • Тра-ла-ла
Да, извинявам се, трябваше да обясня и къде е магазина. hahaha
Поне ще се опитам. На светофара на бул. Руски преди моста на Герджика, се завива към Художествената и преди оградата му е този магазин. Пада се на ъгъл. Би трябвало улицата да е "Юри Венелин".
Ама това е срещу нас. Голяма съм шморца hahaha

Един път си бях взимала 2-3 неща от там като се бях прибрала в родния град, но не си спомням защо - не останах очарована, пък сметката ми се стори висока newsm78 Май малко калмари и риба беше (готова храна)

П.П. И от магазина за сирене и кашкавала съм пазарувала. Но съм случвала на кашкавали, които не искат да се разтопяват Whistling Пусто не помня марката

# 246
  • Пловдив
Да, магазинчето за риба до Т маркета в Смирненски сме го обсъждали, май Нептун се казва. Аз лично до него ходя, макар, че другото коментирано ми е по-близо. Много съм доволна, а не ям риба по принцип. Просто всичко в това магазинче е прясно и пред теб приготвено.

Рибарника - ужасно място. Беше хубаво преди доста време, може би около откриването му, преди да бъде налазено от мутрите в града, преди да се пуши така зверски и да е тоолкова разширено, за порциите как постепенно се намаляха на всяко мое ходене няма да коментирам. Последно бях лятото, ей така за нищо.

Аморето - не е лошо. Поне рибата им е прясна. Имам роднина в персонала и знам, че от Гърция я карат прясна(вероятно лятото, когато работи градината, сега в зимния период едва ли). Ходя там много рядко, имат неща, които ги умеят.

Марбея имаха хубави неща, но чувам, че и там се случват неприятни промени? отново от лятото не съм посещавала, то все пак е караванно заведение, лятно...

Купувах понякога прясна риба от лидл - ципура и сьомга , но сега ме е страх с тези статии за сьомгата напоследък.

# 247
  • гр.Пловдив
Здравейте, бихте ли ми казали къде се намира бюрото по труда?Ако е по райони , аз съм в район централен .Благодаря!

# 248
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ми казали къде се намира бюрото по труда?Ако е по райони , аз съм в район централен .Благодаря!
На улица "Менделеев", в близост до бариерата на прелеза на ул."Свобода". Малко е забутано, особено ако не си ходила. Можеш да питаш някой като си в наблизо.

# 249
  • Пловдив
   Улицата не беше ли " Чернишевски " , а не "Менделеев"?

# 250
На улица "Менделеев", в близост до бариерата на прелеза на ул."Свобода". Малко е забутано, особено ако не си ходила. Можеш да питаш някой като си в наблизо.

Искаш да кажеш на Чернишевски, на улица Менделеев е Аграрния университет - в противоположна част на града.

# 251
  • Пловдив
Препоръчайте ми майстор за циклене и фугиране на естествен паркет, моля!  Praynig
Питах преди време, но само Ерин ми препоръча "Артистико". Някой друг?

# 252
  • Пловдив
adoration_ , довечера мога да ти дам координати на фирмата, която бяхме наели есента за циклене. Останахме много доволни.

# 253
  • Пловдив
Аз пак да си задам въпроса- преди време някой препоръча шивачка в Гранда, спомена, че и се е доверила даже ден преди сватбата си. Моля за информация на кой етаж е и как се казва.

# 254
  • гр.Пловдив

Искаш да кажеш на Чернишевски, на улица Менделеев е Аграрния университет - в противоположна част на града.
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт