Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 955
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте магазин с дамски палта, произведени в България (или дори в Пловдив). Вчера обиколихме всички молове и останахме разочаровани от качество и цени. Искам да се възползвам от намаленията след зимата да се обзаведа с качествено вълнено палто.
Миналата година си купих палто от Andrews Ladies в МОЛ Пловдив. Февруари имаха някакво намаление, сега не знам как са нещата.

# 271
Магазини "Ревю" в ТЦ Гранд и на малката главна - http://reviewbg.com/.

# 272
  • Пловдив
За палто Рефлекс-шият ги в Пловдив мисля .Магазин Пловдив  ул. Раико Даскалов № 47

# 273
  • Пловдив
Някой ако ходи в новотела на плуване, ще ме ориентира ли колко струва месечната карта за басейн (и такава ли е все още, че не съм била скоро), също има ли карта майка и дете за месец и майка,татко и дете на намалени цени? Паркира ли се безпроблемно на рампата на хотела като се ходи на басейн?

# 274
160 за възрастен
140 за дете
Питах преди седмица

# 275
Добро утро Simple Smile Знаете ли магазини за платове (за абитуриентска рокля) и евентуално къде мога да си направя обувки по поръчка ? Simple Smile

# 276
Обувки по поръчка - Кобел, Асеновград и Гизда - Пловдив. Може да видиш и роклите на Булвеси в Асеновград.

# 277
  • Plovdiv
Момичета, знаете ли къде продават колани за бременни. Такива, които поддържат корема, за да облекчават кръста

# 278
Аз търсех дантела, момичетата тук ми препоръчаха няколко магазина, но случайно видях че в Пловдив има също така и м-н Какаду. Аз си купих от там, има страхотни неща и цените са добри  Peace
Намира се до Джумаята, на ул. Железарска.

# 279
Момичета, знаете ли какво ще има на мястото на ресторант Уникато в Кършияка?

# 280
Момичета, знаете ли къде продават колани за бременни. Такива, които поддържат корема, за да облекчават кръста

В подлеза на Тримонциум имаше магазин Конти преди, от там съм си взимала колан. Но това беше преди доста време. Мисля, че имат магазин и в подлеза от южната страна на тунела.

# 281
  • Plovdiv
Благодаря много, ще ида да проверя Simple Smile

# 282

Скрит текст:
bouquet bouquet Йес, бее! Целувам те, прекрасна.

# 283
За палто Рефлекс-шият ги в Пловдив мисля .Магазин Пловдив  ул. Раико Даскалов № 47
И аз препоръчвам Рефлекс  Peace

# 284
  • Пловдив

Вис Виталис

къде мога да си направя обувки по поръчка ? Simple Smile

Аз си поръчвам от няколко години в Гизда.Доволна съм.Изработват ги качествено

Общи условия

Активация на акаунт