~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 5 ~

• 43 401
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, резюмето и снимките към епизода - http://turkseriesnews.blogspot.bg/2017/01/no309-32.html

# 76
БУ, мерси за резюмето на бг, иначе то(на турски и руски) както и снимките излизат в Четвъртък, и в Петък.

За тази снимка подругите казват, че е бързал за самолета, защото племенничката му е рожденичка.
Много снимки с фенове много нещо #Crazy(за сметка на малкото от предстоящия епизод Crossing Arms).
Скрит текст:

И двете й сестри добре я съветват, ноооо едно си Ляле знае, едно си Лялето бае, дори не иска да се срещнат, и да поговорят.
Скрит текст:
Согласись встретится.. Поговорите, так нельзя..

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 18:58 от Neidjal

# 77
БУ, мерси за резюмето на бг, иначе то(на турски и руски) както и снимките излизат в Четвъртък, и в Петък.

За тази снимка подругите казват, че е бързал за самолета, защото племенничката му е рожденичка.
Много снимки с фенове много нещо #Crazy(за сметка на малкото от предстоящия епизод Crossing Arms).

Телефона на Онур негов ли си е  newsm78 Няколко пъти го виждам на снимки все му е в ръцете Joy Ако да е пълен със селфита с Демет  Joy Joy Joy

# 78
Тери, сигурно за сериала ползват едни, а в реала са с други.
На мен ми прави впечатление, че когато разговарят по телефоните си те не светят, Laughing с черни екрани са. Mr. Green
NEW/SET Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 21:28 от Neidjal

# 79
На мен ми прави впечатление, че когато разговарят по телефоните си те не светят, Laughing с черни екрани са. Mr. Green

Ох, тия двамата са много хубави един до друг  ooooh!

# 80

Ох, тия двамата са много хубави един до друг  ooooh!
Мноооооого, Heart Eyes Heart Eyes затова продължавай с кандилцето, Laughing но щом досега не се получи не мисля, че тепърва, ще пламне искрата помежду им на сета.
Те за това време, че и по-кратко се залюбиха, Mr. Green и разлюбиха Mr. Green с Юсуф по време на Ягодките.
Между другото много ми хареса изказването му за Демет както и за съвместната им работа заедно в интервюто.
NEW/Чичо е успял навреме за рождения ден на племенничката си Мирай.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 14:55 от Neidjal

# 81
Аз нищо не разбрах от изказването, освен че му е аркадашка  Joy Joy

Демет и Юсуф се влачиха месеци наред след финала на ягодите  Mr. Green  Добре, че се отърва от тоя олигофрен  Stop Mr. Green

Аз ще пускам кандилцата, пък каквото такова  hahaha Joy

Фукс как прилича на дъртия Палалъ  Joy Joy Joy

# 82
Аз нищо не разбрах от изказването, освен че му е аркадашка  Joy Joy

Демет и Юсуф се влачиха месеци наред след финала на ягодите  Mr. Green  Добре, че се отърва от тоя олигофрен  Stop Mr. Green

Аз ще пускам кандилцата, пък каквото такова  hahaha Joy
Отивам да видя къде го бях пейстнала и, ще ти го преразкажа.

# 83
Аз нищо не разбрах от изказването, освен че му е аркадашка Joy Joy

Демет и Юсуф се влачиха месеци наред след финала на ягодите  Mr. Green  Добре, че се отърва от тоя олигофрен  Stop Mr. Green

Аз ще пускам кандилцата, пък каквото такова  hahaha Joy
Отивам да видя къде го бях пейстнала и, ще ти го преразкажа.
smile3525 newsm51

# 84
Пфуууу, докато го открих и ще се съмне.
Терка, заповядай.
Отговорът му на руски.
Скрит текст:
Фуркан: Демет Оздемир мой друг (подруга) и с ней в этом прекрасном проекте я достаточно наслаждаюсь, я счастлив.
Естественно сцены, где находится её герой, она даёт жизненные силы и переживает те моменты, это очень важно. Играем натурально и заставляем зрителей поверить -почувствовать нас как пару,что мы пара. Но у каждого актёра, есть свои методы работы.
Каза, че са приятели и че е с нея в този прекрасен проект се наслаждава, и е щастлив.
Отчита нейните качества като актриса като казва, че тя вдъхва сила и преживява с героинята си защото това е важно.
С нея играят естествено и затова зрителите ги възприемат като двойка(ние сме двойка/ дословно преведено), но всеки актьор/а си има свои методи на работа.

# 85
Пфуууу, докато го открих и ще се съмне.
Терка, заповядай.
Отговорът му на руски.
Скрит текст:
Фуркан: Демет Оздемир мой друг (подруга) и с ней в этом прекрасном проекте я достаточно наслаждаюсь, я счастлив.
Естественно сцены, где находится её герой, она даёт жизненные силы и переживает те моменты, это очень важно. Играем натурально и заставляем зрителей поверить -почувствовать нас как пару,что мы пара. Но у каждого актёра, есть свои методы работы.
Каза, че са приятели и че е с нея в този прекрасен проект се наслаждава, и е щастлив.
Отчита нейните качества като актриса като казва, че тя вдъхва сила и преживява с героинята си защото това е важно.
С нея играят естествено и затова зрителите ги възприемат като двойка(ние сме двойка/ дословно преведено), но всеки актьор/а си има свои методи на работа.

love001 love001

Браво, много готино от негова страна  Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Иска ми се още в утрешния епизод да се сдобрят, но като гледам колко е брадясал Фуркан не мисля, че, ще видим скорошно сдобряване. Rolling Eyes
Този път като, че ли раздялата им, ще трае по-дълго Cry от обикновено както досега.

# 87
Иска ми се още в утрешния епизод да се сдобрят, но като гледам колко е брадясал Фуркан не мисля, че, ще видим скорошно сдобряване. Rolling Eyes
Този път като, че ли раздялата им, ще трае по-дълго Cry от обикновено както досега.
Поне ще се виждат Laughing

# 88
Поне ще се виждат Laughing
Да бе, ще се срещат, а тя, ще му съска smile3516 и, ще го прави на луда калинка.  smile3515 newsm62
Много е сладка Heart Eyes принцесата на чичо, с дръпнати очички като азиатче.

# 89
Аз се приготвям за утрешния епизод  #Sniper smile3540 newsm66 newsm29

Общи условия

Активация на акаунт