Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е бръсненето на лицето и защо го правят жените?
Какви са основните мнения на хората относно бръсненето на лицето при жените?
Какви са алтернативите на бръсненето на лицето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е бръсненето на лицето и защо го правят жените?
-
Какви са основните мнения на хората относно бръсненето на лицето при жените?
Мненията варират. Някои вярват, че бръсненето не променя косата, докато други смятат, че тя става по-груба и по-видима. Съществуват противоречиви мнения относно ефективността на лазерната епилация и фотоепилацията, както и относно другите методи за премахване на косми. Основната позиция на участниците в дискусията е, че много жени считат бръсненето на лицето за ненужно и неподходящо, освен в случаи на значително окосмяване. Някои предпочитат алтернативни методи за обезкосмяване като кремове за депилация, лазерна епилация или скубанe с конец пред бръснене. Има също така опасения относно потенциалните отрицателни ефекти от бръсненето, като например възможността за дразнене на кожата и появата на пъпки.
-
Какви са алтернативите на бръсненето на лицето?
-
Какви са причините за окосмяването на лицето при жените?
-
Какви методи за обезкосмяване се обсъждат и защо някои жени ги предпочитат пред бръсненето?

Бръснели се, качвали клипчета в youtube, поствали в блогове, а пък фон дьо тена стоял после "чудно" отгоре.
бях в шок като плащах
Ся, имАл, дал

, щот тук във форума много жени са споделяли, че го правят. И аз овцата напред със стадото дет се вика, хванах епилатора...
Малиии, първо че много боля, второ че ми излезнаха пъпка до пъпкаа, ама като обрив...
При козметичка само един път ходих, пак сто пъпки ми се появиха. Затова сама. С ленти, пинцети, конец, та пружинка.
Като с последните две пъпки не ми излизат.
. Айде нема нужда от боцкащо лице.