Бръснене на женското лице

• 34 613
  • 110
  •   1
Отговори
# 60

Какво ще рече..ами ако се налага? Ами като се налага,за тази цел си има лепенки,има пинсети.
A косъмчета по брадичката/над горната устна, абсолютно всяка от нас има,дали косъм,ще са два или повече,това е нормално...ама не сме хванали бръснача.
Става въпрос, че ако има например доста обилно окосмяване по лицето, си е нейна работа как ще се обезкосмява. Но съвсем нормално женско лице, да му обираш мъха с бръснач...хората съвсем откачиха наистина.

# 61
  • На брега на реката
Това за, което говорите е много сериозен проблем. Доста "лигаво" звучи от хора, които го нямат, да казват лудост, кошмар и други квалификации. Ако се прави от залитане по мода е друг въпрос.
Моя приятелка с такъв проблем, ходи няколко пъти на лазерни, фото и какви ли не епилации и резултат никакъв, само дето олекна с едни 1000 и кусур лева. А мислите ли, че всеки може да отдели такава сума и от едно например забутано селце, ще се дигне и ще иде до голям град за да си даде паричките за безрезултатни процедури. ooooh!
Сега приятелката ми си ги маха с пинсета, защото с лентички или кола се получават враснали и доста пъпки, но го прави всеки ден и направо и съчувствувам. Всяка вечер да отделяш по половин час, след което лицето се възпалява и поне час, час и половина не може да се покаже пред хора, защото си личи.
Та хора, не е за присмех това, за някои жени , вероятно това е единственото, което могат да си позволят и все пак изглеждат по-добре /с малко по-голямо самочувствие/.
Моля, не се засягайте, но хора без проблем да обсъждат хора с такива и да им дават акъл, какво да правят, най-малкото не е редно. Ами ако са направили всичко и няма резултат?

# 62
Темата не е зададена както разискване на проблема с окосмяването, а за мода някаква - виж първия пост.   Peace Бръснели се, качвали клипчета в youtube, поствали в блогове, а пък фон дьо тена стоял после "чудно" отгоре.

# 63
  • На брега на реката
Мириам,
Видях добре първия пост и понеже в последствие се закоментираха неща, които са сериозен проблем, затова се включих, а не че не глупост "заради мода" да си бръснеш лицето.

# 64
  • Вестерос
Заради темата снощи сънувах, че съм на процедура по премахване завинаги с една процедура на власинките и косъмчетата от лицето ми, струваше 900лв  Joy бях в шок като плащах  Joy

# 65
И аз съм перманентно в шок, като обикалям по зъболекари  Crazy Ся, имАл, дал  Wink

# 66
  • Варна
Имам дискретен мъх на лицето, няма мустаче или някакви черни косми по него, нито издължени бакембарди и няма смисъл да си бръсна лицето, защото този мъх не се отразява по никакъв начин на визията ми или гримът.

Взех си тример на Ремингтън от промоцията на Лили и единия ден решиих да си взема мъхчето около устата и брадичката. Нямах нужда, но ми беше интересно дали ще има разлика ( + реших да си правя блог (уж) и четох тук из форума, че ако правиш суочове на червила е по-хубаво да си махаш мъхчето над устата).

По-гладко е и се чувствам някак по-конфортно, но не го правя често, а когато се присетя. По никакъв начин не личи имам ли светъл мустак, нямам ли  Joy.

Веднъж, от скука , си обръснах лицето с тримера  Crazy . Много мъх излезе, една идея по-гладко е , но след два дена почва да стърже като лека мъжка брада. Ефекта трае 3 дена и пак си набива. Ако няма истинска нужда е крайно излишно.

Аз си мисля, че тези в тубата го правят поради липса на хубав контент и правят нещо "невиждано, нечувано" за гледаемост и като стане едно видео известно, другите копират, за да имат повече вюта.

Сега съм зарината навсякъде със някаква силиконова гъба.

# 67
Я! И аз сега за първи път разбирам за такова нещо. Звучи ужасно.
А и като знам, че космите ми дори махнати от корен пак растат бързо и са си черни, айде нема нужда. Grinning
И това с конеца не го разбирам. Не е ли като с епилатор или да си направиш кола маска?

Ами мъхчето по лицето е тъмно и става по-красиво като се оскубе. Махат космите по цялото тяло, само вежди и мигли си оставят. И тук има някои го правят. Виждала съм как го правят, лесно е и не виждам да има противопоказания. Не е като с епилатор, защото епилатора този фин мъх няма да го хване, а кола маската, раздърпва кожата и след време ще даде противопоказания и пак не съм сигурна, че ще го хване мъха.

# 68
  • София
Би ли обяснила по-подробно как с конец си махаш мъха и сега каква пружинка използваш?Благодаря.
Ами да обесня ама няма да мога добре, най-добре виж в youtube има много клипчета как се прави, аз оттам се научих. PeaceНе съм особено сръчна и бърза, но се справям достатъчно добре.
 Пружинката е на същия принцип, просто става по бързо и лесно. Поръчах си я от Avon:
https://www.avon.bg/prodykt/28844/instrument-za-otstranyavane-na … to?cb=-2076307916
Гледам, че и те са пуснали тример:
https://www.avon.bg/prodykt/305-353-27701/_/_/damski-ured-za-ots … anoto-okosmyavane
Tiffany Aching много се извинявам за причинения шок. Laughing
Веднъж направих грешката да си махна мустака с епилатор #Cussing out, щот тук във форума много жени са споделяли, че го правят. И аз овцата напред със стадото дет се вика, хванах епилатора... Sick Малиии, първо че много боля, второ че ми излезнаха пъпка до пъпкаа, ама като обрив... CrazyМинаха много бавно и повече не си и помислих да го правя.  Naughty При козметичка само един път ходих, пак сто пъпки ми се появиха. Затова сама. С ленти, пинцети, конец, та пружинка. Crossing Arms Като с последните две пъпки не ми излизат.

# 69
Колко отпимистично звучи бъдещето на децата ни.
Мъжете носят рокли(и от малки),а жените си бръснат лицата.Безмозъчен,откачен свят...
Ти с едно изречение направо разби векове мъжественост  Joy явно светът си е откачен отдавна Mr. Green

Ако е някакъв неприятен козметичен дефект или поради заболяване - по-добре бръснене, отколкото с косми. Ама да се бръсне мъха по цялото лице, че и челото -  Stop. Айде нема нужда от боцкащо лице.
Да Peace

# 70
За пръв път чувам за епилираща пружина.
Знаете ли от кои магазини се купува? Не искам онлайн.
Дали го има по дрогериите?

# 71
От бръснене конкретно и с проблем, и без проблем, все няма нужда.

# 72
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това,което показваш,е нормална дреха за римляни с положение в обществото(патриции,матрони,военни с висок чин) и единствената приемлива за тези времена.Не е личен избор между "дали съм на кеф днес за рокля или за панталони".

# 73
  • София
Тц, по дрогериите не, всъщност не съм виждала никъде. Ма какво ти пречи да си я поръчаш, идват ти на крака до вратата и ти я носят, няма доставки, няма нищо, че и е намалена в момента. Grinning

# 74
Тц, по дрогериите не, всъщност не съм виждала никъде. Ма какво ти пречи да си я поръчаш, идват ти на крака до вратата и ти я носят, няма доставки, няма нищо, че и е намалена в момента. Grinning

Къде е намалена?  newsm78
Дай линк.

Видях, че си дала. Мерси. Сигурна ли си, че не се плаща доставката?

Общи условия

Активация на акаунт