Черешката на тортата - сезон 8

• 96 290
  • 974
  •   1
Отговори
# 840
Ама много буквално ги приемате нещата. На мястото на неговия портрет може да е бил този на дъщеря му. Нормално е зради снимките да преаранжира.
Да беше сложил едни сухи цветя вместо величествения си лик.

# 841
Ама много буквално ги приемате нещата. На мястото на неговия портрет може да е бил този на дъщеря му. Нормално е зради снимките да преаранжира.

Може, а може и да му е подарък тази снимка - личен. Възможно е дори да е от жена му - то май не е съвсем задължително, ако си обвързан на всички снимки да се изтипосвате семейно от лоялност към партньора. Laughing  Нали все пак трябва да се впише и в интериора с някаква определена  художествена концепция?  
Жилището също може да си е негово, но не основно - той е кариерист и определено прилича на човек, който би инвестирал  в имоти - както вече споменаха за толкова години все ще е заделил от джобните за поне още два-три апартамента.  Wink

# 842
  • Бургас
 На мен ми направи впечатление, че господин Кънчев готвеше по много малко - за една порция, това означава, че и може някой да му е помагал. Rolling Eyes

# 843
Аз мисля, че фрау Цонева ще ги отвее тая вечер кулинарно и битката за първото място ще е между нея и Тачо. Деси Цонева много умения показа, предполагам майката също не остава по-назад. Трябва да се признае, че имат готини жилища, дали това до руската църква или боянското и по-важното няма да са в ресторант.
Никиту ме разочарова като поведение, за готвенето ок, но нещо не му е нормално в комуникацията, много сте писали Peace Peace Peace

# 844
На мен ми направи впечатление, че господин Кънчев готвеше по много малко - за една порция, това означава, че и може някой да му е помагал. Rolling Eyes

И на мен ми направи същото впечатление.

Да кажа нещо за Десито - много добра певица е, харесвам я като такава, но като човек не. Когато беше във Вип брадър направи една много грозна изцепка, и от тогава не мога да я гледам. Тогава там бяха Здравко и Христина. И за да предизвика Здравко, Десито се беше качила по колене на една маса по прашки, и въртеше дупе в лицето на Здравко. Целта беше да го предизвика сексуално, а Христина да ревнува и да се скарат двамата. Толкова грозно, пошло и унизително беше. Оттогава имам особено мнение за нея.

# 845
Как разбирате, че е готвил само за един? То е ясно, че няма как да излъчат приготвянето на всяка чиния. По-скоро снимат приготвянето на по една порция и толкова. То на порции му бяха само салатите и десертите. А последните си бяха приготвени от предния ден уж.
Нормално е да не излъчват как прави 5 салати. А менюто му беше достатъчно просто, че да не му трябва помощник. Thinking

# 846
Разядките бяха в много малки количества.

# 847
  • София-Младост
Разядките бяха в много малки количества.
Затова са разядки Simple Smile) А и от едната поне видях, че досложи в даден момент.

# 848
И аз мисля, че това не беше домът на Ники Кънчев, твърде необживяно и магазинно беше всичко там. Но той и не наблягаше особено, че е неговият дом, по-скоро акцентът беше, че ги посреща в домашна обстановка, не в ресторант или дискотека.
Менюто не беше лошо. Домакинът не ме е подразнил. Е, потупа се по-рамото, че е най-умен и образован от всичките там, ама то в тази компания не е и лъжа баш Laughing
Детенцето много сладко Peace
Предишните епизоди не съм ги гледала, нещо ми скучнее предаването тази година, но покрай темата и коментарите ви ще се върна да видя Тачо поне. Хвалите го много!

# 849
  • Бургас
Как разбирате, че е готвил само за един? То е ясно, че няма как да излъчат приготвянето на всяка чиния. По-скоро снимат приготвянето на по една порция и толкова. То на порции му бяха само салатите и десертите. А последните си бяха приготвени от предния ден уж.
Нормално е да не излъчват как прави 5 салати. А менюто му беше достатъчно просто, че да не му трябва помощник. Thinking

Разбирам като сравня готвенето на Тачо и Тереза и на г-н Пънчев.

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 13:25 от begeli

# 850
Исках само да вметна, че снимката на Кънчев ми прилича да е от една кампания преди години - "Обичам дете с аутизъм". Имаше тогава изложби със снимки из различни градове на България, като снимките бяха както на известни личности, така и на майки на деца аутизъм. Та фотоса ми прилича като да е от точно тази кампания  Peace.

# 851
На мен ми е все тая дали е негова къщата или не. Важното е, че не са в ресторант, а в съседство да има детско парти. В жилище са и са сами, без да ги притесняват непознати хора. От тях зависи да си създадат добра атмосфера.

# 852
  • София
Специално изгледах предаването отново.Изгледайте го и вие.Може и да е негово студиото, ателието, или както там се нарича, но ясно личи,че там никой не живее.Може да го ползва за офис, за работа, но не и за живеене.А както каза някой тук, може и да е под наем.

# 853
Не ми хареса вечерята на Ники Кънчев. Нещо спечено имаше в атмосферата, ако и да им беше осигурил домашна или домашно-хотелска обстановка. Портретът му също дразнеше, напомни ми за паметника на Тодор Живков, който му бяха вдигнали още приживе. И храната не беше нищо особено. Като видя вече сьомга на екрана и стомахът ми автоматично започва да се бунтува. Десертът изглеждаше смотано. Опитът на Ники да разчупи обстановката с въпроси от Стани богат сякаш произведе обратен ефект. А и самият той цяла седмица вече се държи като пълен бастун. Мислех, че в изданията на ВБ изглежда бъгнат, защото му шепнат някакви неща в слушалката, но и извън работата си не ми е симпатичен. Жалко, защото някога много го харесвах.

# 854
  • София

От мен - малко ''снимки'' от старите ленти

Предишното участие на Надя в Черешката - посрещнала ги е в дома на своя приятелка с малко детенце(вероятно бг-мама  Rolling Eyes)

за десерт - ТОРТАТА, която Тереза направи

ВИДЕО  1-ва част в кухнята
 http://www.videoclip.bg/watch/129032

И ВИДЕО 2-ра част - Посрещане на ГОСТИТЕ
 http://www.videoclip.bg/watch/129034

Коцето - също като Лияна, посреща гостите в дискотеката си, но за разлика от сегашната капризна компания, тогава никой не мрънка, че му е ниска масата, че му е тясно и неудобно, дори след като към тях се присъединяват Илиян и Борис Дали - забавляват се на МАХ по време на вечерята и след края на снимките newsm68 newsm44

ВИДЕО 1-ва част http://www.videoclip.bg/watch/128259

ВИДЕО 2-ра част, с ГОСТИТЕ http://www.videoclip.bg/watch/128261

И накрая - НИКИ Кънчев 2012г. посреща участниците в КЪЩАТА СИ

и пак игра с въпроси ,,Стани богат''

ВИДЕО http://www.videoclip.bg/watch/123920

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 21:10 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт