Черешката на тортата - сезон 8

• 96 270
  • 974
  •   1
Отговори
# 915

Тц, не е с т.нар. обратна захапка (прогения), май зъбите не са му наред, не челюстите.

Аз много не съм го заглеждала Тачо, не ми е симпатичен, много селско излъчване има. Но видях, че изглежда без зъби, разбира се.

Два пъти го дадоха сниман отдолу и се вижда, че няма. Показа се един, който ми се стори счупен, а до него не се виждат други.
Съгласна съм, пуснах си го пак от интерес, клюкарщина, наистина видях един зъб, счупен, да. Може да си ги прави в момента, но е доста невероятно да участва в Черешката с изпилени и вадени наскоро зъби. Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 00:25 от Ензим Бéндер

# 916
Въобще не харесвам Тачо, най - вече, защото не харесвам Жени. Който ги е гледал в Брадъра знае защо, да не се обяснявам. Най - грозно ми беше как постоянно пиеха.
И все пак заслужено спечели.

Днес ми направи впечатление, че Деси бая си хапна, а уж щяла да слабее. Докато другите разговаряха, само се виждаше нейната ръка и нокти как взимат нови и нови филийки.

Лияна въобще не е вегетарианка, но мисля, че почти не яде по принцип месо или каквото и да е.
Изпитах неистова нужда да й клъцна поне педя от косата, макар да не съм фризьор.

ПП Забелязахте ли на Тачо тениските? Все едно от сън става ми изглеждаха, едни такива домашни, провлачени, като долно бельо.

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 00:38 от Анонимен

# 917
Много се смея с коментарите ви. Но имам въпрос:
Пушена сьомга, майонеза, чесън, лук и какво още  newsm78 за разядката

# 918
Пушена сьомга, майонеза, чесън, лук и какво още  newsm78 за разядката
Заквасена сметана и лимонов сок.
На мен друго ми е любопитно - как успя да направи толкова твърди препечени филийки Мариана. Много ме впечатлиха.

# 919
  • У дома !
Специално изгледах предаването отново.Изгледайте го и вие.Може и да е негово студиото, ателието, или както там се нарича, но ясно личи,че там никой не живее.Може да го ползва за офис, за работа, но не и за живеене.А както каза някой тук, може и да е под наем.
Аз също мисля,че това не е жилището,в което живее.Направи ми впечатление,че всичко е прекалено ново,чисто и подредено като в магазин за домашни потреби.Дори посудата,която беше на кухненския остров изглеждаше толкова лъскава,че си личеше,че никога не е готвено в нея.
Много ме подразни с това самочувствие.....,че е най–умен и т.н
А дъщеричката  му беше сладка,но като знаят,че ще я показват по тв можеше да я срешат малко....

# 920
  • София

пушена сьомга, червен лук, чесън, пресен лук, лимон, заквасена СМЕТАНА

http://videobg.novatv.bg/novatv/2017/cherry/cherry-2017-02-03_m.mp4

# 921
  • У дома !
Откъде мога да си купя сърцето,с което декорира тази вечер тортата?

# 922
Добре се справи, но защо трябваше н- на брой пъти да повтори, че баща и е бил 19 години дипломат

# 923
Откъде мога да си купя сърцето,с което декорира тази вечер тортата?
В магазините Меркъри ги имаше по 2 лв.

# 924
Чесънът за разядката може да е на прах /аз взимам само на Микадо от Лидл/, за да не се усеща толкова силно.
А честно казано, може и без него. Рибата достатъчно хубаво овкусява сместа.
А за сърцето може да се използват тези фигурки
http://www.emag.bg/shabloni-za-dekoracija-na-kafe-shantavoe-za-m … -28/pd/DK19N2BBM/
Нейната беше метална, но предполагам, че и тези вършат работа.

# 925
  • ГО
Не знам как да го кажа, след толкова хвалебствени коментари, ама на мен не ми хареса готвенето на Марияна. Едно....мърляво ми се видя. Бърка, джурка, малко непохватно, малко разхвърляно. Притеснена ли беше, такава ли си е, ама не ме грабна. Прословутите твърди филийки, изсипа от найлоново пакетче, както продават сухарите. Та не ги е правила тя, ами са си купени.
Обстановката в дома им, също не ме грабна. Много тъмни стени, тежки дивани, кресла, пък една сбутана кухничка. Вярно, че човек повече трябва да си почива, отколкото да готви и шета, ама да туриш 6 дивана и кресла, пък да няма място да си направиш една баница, например.....
Иначе адмирации, че ги посрещна у тях, ама Тачо заслужено спечели.

# 926
  • До морето
Не знам как да го кажа, след толкова хвалебствени коментари, ама на мен не ми хареса готвенето на Марияна. Едно....мърляво ми се видя. Бърка, джурка, малко непохватно, малко разхвърляно. Притеснена ли беше, такава ли си е, ама не ме грабна. Прословутите твърди филийки, изсипа от найлоново пакетче, както продават сухарите. Та не ги е правила тя, ами са си купени.
Обстановката в дома им, също не ме грабна. Много тъмни стени, тежки дивани, кресла, пък една сбутана кухничка. Вярно, че човек повече трябва да си почива, отколкото да готви и шета, ама да туриш 6 дивана и кресла, пък да няма място да си направиш една баница, например.....
Иначе адмирации, че ги посрещна у тях, ама Тачо заслужено спечели.

+1

Много мърлява ми е Марияна и от там вече нищо не може да ми хареса, особено ако говорим за храна. Дъщеря й също ми е една такава нечистоплътна. Просто такова усещане имам, нито ги познавам, нито знам какви са.

# 927

Аз пък да питам за разядката на Кънчев? Какво сложи в нея?

Снощи ми хареса Цонева, добре се представи, но победата на Тачо си беше абсолютно заслужена.

# 928
Такива формички има и в Айко. 4 различни за 1.50 лв.
 На мен пък дома на Цоневи не ми хареса. Много тежък и снобски. Две различни холови гарнитури в различни краища на стаята. Пълен безвкус.  Климатици като за заведение.  Тъмни мебели и обстановка. Нее  Stop, прекалено грубо ми е за дом.
Иначе е странна жена. 4 дни беше тиха, премерена в разговорите. Вчера, на нейна почва се отпусна.

# 929
И на мен ми беше прекалено тъмно. Тапетите в кафявата гама (избодоха ми очите), шкафове, столове и пр, в тъмно кафяво. Пет минути в такова помещение и ще се депресирам доживотно. Не ми допадат такива къщи, съвсем целенасочено направени на... дупки. Всяко живо същество се стреми към светлина, обаче някои са като... ( ще си го спестя, че не е прилично да обиждам) Все пак не живея аз там.

Общи условия

Активация на акаунт