Екзотични почивки /Тема 2/

• 72 857
  • 574
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Благодаря момичета, май ще бъде Тайланд все пак. Сега се чудя дали да комбинираме 5 дни Чианг Май и 5 дни Ко Самуи, какво мислите? Гледам полети до Банкок 460 евро, вижда ми се добра цена.

# 76
Моя глас е за Малдивите Simple Smile

# 77
Била съм първите 10 дни на май на Малдиви и превалява. Не е нещо нетърпимо - превалява за час и после спира. Мен повече ме дразнеше ниската слоеста облачност, все надничах кога ще се покаже слънцето Confused
За Тайланд знам, че след май се ходи на източния бряг Wink

# 78
Според собственика на хотела, в който бяхме, най-хубавото време за почивка там е април-май. Въпреки, че ние бяхме в началото на март и времето беше отлично през всичките дни.

# 79
Здравейте момичета, искам да организирам нашата първа екзотична почивка (досега най-далечната ни дестинация е Европа Laughing). Моля за съвети от къде да започна -
1. Кой вяриянт да избера - Бг агенция, немска агенция например, или самостоятелно организиране. Идеята разбира се е да е най-евтино и най-безпроблемно.
2. Десетинацията е още под въпрос - трябва да е остров с невероятни плажове, и хубаво време евентуално август-октомври, ноември.
Всякакви идеи като за начинаещ са добре дошли  bouquet
П. С Бюджета ни е до някъде ограничен, но не е фиксиран

# 80
# 81
Изглежда супер, може ли малко повече информация (може и на лично), как го организирахте,с агенция ли, от къде беше полета, колко ви излезе всичко като цена?  Благодаря  bouquet

# 82
Изглежда супер, може ли малко повече информация (може и на лично), как го организирахте,с агенция ли, от къде беше полета, колко ви излезе всичко като цена?  Благодаря  bouquet
Писах на лични.

# 83
  • София
Sisi 11, мога да споделя моя опит: през последните години съм пътувала само с немски туроператори(купувала съм пакетите през бг-агенция) и почивните са били страхотни. За следващата си дестинация, обаче,се замислям сама да организирам, макар че ще ми отнеме доста време, че сложна програма съм измислила...
Но ти можеш да вземеш оферти, същевременно и сама да провериш полети и хотели, после сравняваш...  и решаваш!

# 84
Здравейте момичета, искам да организирам нашата първа екзотична почивка (досега най-далечната ни дестинация е Европа Laughing). Моля за съвети от къде да започна -
1. Кой вяриянт да избера - Бг агенция, немска агенция например, или самостоятелно организиране. Идеята разбира се е да е най-евтино и най-безпроблемно.
2. Десетинацията е още под въпрос - трябва да е остров с невероятни плажове, и хубаво време евентуално август-октомври, ноември.
Всякакви идеи като за начинаещ са добре дошли  bouquet
П. С Бюджета ни е до някъде ограничен, но не е фиксиран

Здравей,
моят личен съвет е следният - най-добре първо провери за времето, в което искаш да ходиш какъв е съответно климата по отделните острови, защото не навсякъде в този период от август до ноември е ОК. Едва след като се спреш на дестинацията можеш да започнеш да проучваш хотели, оферти и т.н.
Защото едва ли мечтата ти е да отидеш на някой екзотичен остров и всеки ден да вали...

# 85
Благодаря момичета, май ще бъде Тайланд все пак. Сега се чудя дали да комбинираме 5 дни Чианг Май и 5 дни Ко Самуи, какво мислите? Гледам полети до Банкок 460 евро, вижда ми се добра цена.
Приятели бяха на Ко Самуи през април и е валяло проливно и непрестнанно през цялия престой,но с времето никога не е сигурно,така че успех и късмет!  Peace

# 86
  • София
Ние бяхме на Самуи от 30 март до 5 април.  Първите 4 дни беше чудесно времето. С облаци от време на време и температура около 30 градуса, която реално се чувства като 40, заради високата влажност. Последните два дни валеше почти непрекъснато, с почивки за по около 30-40 минути Simple Smile Но тъй като водата в морето си беше все около 28-30 градуса си имаше къпещи се Simple Smile Но си е кофти да си на остров за морска почивка и да вали newsm78. Специално за нас лошото време предпоследния ден беше добре дошло, бяхме вече на границата на изгаряне, а последния ден пътувахме към Банкок, но за тези, които дойдоха в тези дни си беше адски неприятно...

# 87
Здравейте, един малко може би тъп въпрос - малко по-назад в темата видях,че използвате агенция Дертур Бг, но като влязох в сайта им полетите там са от Германия. Как стои въпроса с полетите от България до Германия - агенцията ли ги организира, или си ги букватв отделно?

# 88
Аз ползвам само хотелските пакети, тоест без включен полет  Peace

# 89
http://travelisimo.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%B … D0%B0%D0%B1%D0%B8

Една изгодна /според мен/ почивка в Тайланд.

Общи условия

Активация на акаунт