Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите във форума?
Какви са разликите между програмата на предучилищна група в училище и в детска градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите във форума?
-
Какви са разликите между програмата на предучилищна група в училище и в детска градина?
-
Какви са препоръките за избор на учител или училище?
-
Какви са изискванията за прием в първи клас в училища 125, 118, Шилер и Луис Каръл; както и 81, 144, 39, 40 СОУ и 56 СОУ в София?
, на есен с песен пожелавам на всички да ви приемат в желаните училища.

). Интересува ме, дали само при нашата учителка е така или такава е програмата за предучилищната като цяло. За сравнение миналата година в ДГ учиха много неща и на детето му беше много интересно - сричкуване, звуков анализ, писане. Сега наблягат на подготовката за писането, може би, но реално не пишат особено. Резултатът е, че детето вече ходи с нежелание на у-ще, казва че му е скучно, че задачите били "тъпи". Понеже той много обича да решава задачи, да чете, г-жата даже наскоро му казала "по-малко четене и задачи и наблягай на оцветяването". Във времето, което им дават да си рисуват той си пише задачи, таблицата за умножение, понякога и рисува, но това е свободното им време. Оплака ми се и на мен, че бил изоставал от другите деца. Все последен си завършвал картинките, често не успявал и да ги завърши. Аз лично не мисля, че това се дължи на неумение, а на нежелание. Опитах се да ѝ обясня, тя като че ли отказва да разбере. Дава му да прави неща, с които сега занимавам 4 годишният му брат и очаква ентусиазъм
Вярно! Не е зле да поглеждам