Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 838
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • В полите на Пирин планина
Цвета на косата и аз не го свързвам с възраст. Даже не мисля, че жени, които решат да се боядисват по-светли заради белите коси, си правят добра услуга - не на всички им отива и ги подмладява.

Зехтинът действа чудесно и на моята коса - и самостоятелно, и в комбинация с други масла.

# 91
  • Sofia, Bulgaria
Още един глас за черната коса  Heart Eyes не съм виждала по-бляскави и по-хубави коси от черните. Обожавам го този цвят. Според мен също това робуване на възраст и цвят е безмислено, ако й отива на една жена, няма значение възрастта й пък било то за цвят или за подстрижка.

Чист зехтин и аз съм ползвала за коса, страхотно ми се отразява. Прави я много мека, без да е разхвърчана и много лъскава.

# 92
много се радвам, че има толкова почитателки на черната коса, защото около мен други чернокоси няма  Laughing

# 93
  • В полите на Пирин планина
То и аз не съм чернокоса, но майка ми примерно е с чисто черна коса по рождение, а от няколко години се боядисва и не си я представям с друг цвят. Аз съм руса.  Grinning

# 94
БуБанке,радвай се.Тъкмо се отличаваш.😊

# 95
Ауу Жанче как искам да покажеш снимка с черната си коса. Heart Eyes

Най големия минус според мен е лъсването на белите коси,  а моите вече са много. Сега ми е толкова тъмно кестеняво, че ме дразни. Един никакъв цвят. Или да е катран черна равномерна или да я изсветля. Не помня от кога не съм излизала без шапка обаче,така че ще задържа за сега докато ми отлежи идеята.  Взех една 5-ца гарниер да покрия корените и толкова за сега.

Редактирам се да покажа снимка след маската , която похвалих. Не знам колко може да се види, но не е пипана сникакъв уред, а има страхотен обем от корена и хубав блясък. Часа е много рано сутринта, така че физиономията не се коментира, само косата  Joy

Скрит текст:

# 96
Ще ми бъде интересно да прочета мнения за черната коса.
Добре ли е според вас и до каква възраст си представяте, че е добре да се носи.
Имали различни черни цветове? Примерно  черно гланц и черен мат? Не питам за нюансите към него - синьо, лилаво, червено.

Как усещате косата след маска със зехтин? Не за първи чета за нея.

Обожавам черни коси. Mr. Green Около 6-7 години се боядисвам черна, пробвала съм да разнообразявам за кратко, но си ме влече, сега пак съм черна. Simple Smile

Също се интересувам дали има матиращи бои, не съм срещала. Или някакви маски за матиране ?
Много ми харесват и сини кичури в черна коса- няколко само, вътрешни, но не искам да боядисвам, а може би с някакви измиващи се оцветители. Някои има ли опит с подобни?

Скрит текст:

# 97
 Grinning
Гледам има голяма разлика в дължината, сега ми е доста по-дълга.
А твоята коса на снимката изглежда много добре, цветът също. Hug

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 17:03 от Анонимен

# 98
  • Sofia, Bulgaria
Жана страхотна коса, както винаги Heart Eyes

Scorpionna виж от тези цветни спрейове за коса, те траят до следващото измиване. Правих наскоро детето на една приятелка и стана много хубаво и нежно. Тя е с много тъмно кестенява коса, небоядисвана, ако има значение.
Знам, че има и тебешири за коса, но детето се беше интересувало и чело, че те изсушавали косата доста.

# 99
Жана, черна също много ми харесва косата ти.
Мамче, твоя цвят не знам как се води, но си е към черно, отива ти.
Ей, ме на и мен "чернокоса", цвета не се води черен, ама за мен си е такъв.

Тука съм студентка още. Много харесвам точно меко черно, без никакви нюанси, точно черно си.По едно време се напарвих с Палете, много тъмно кестенява, стана черно, ама катран черно, наситен, страхотен цвят, много дълго се задържа, обаче ми разказа играта на косата.И оттогава Палете-НЕ!Харесвам се много с такъв цвят, щото е близък до моя си, да не кажа същия.
Не мога да се осмеля обаче да сложа 2-ка или 1-ца, затова с 3-ка.Пак бих се направила, аз винаги се връщам към тоя цвят. Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 10:20 от Miss_Bingley

# 100
На Жана косата сега е по-хубава от преди.  Wink
А Мисче, ти да тичаш бързо при фризьора да те маца с черно, защото това е ТВОЯТ цвят, според мен.
И аз ще те последвам май...  Grinning

# 101
  • Sofia, Bulgaria
Мисче толкова да ти отива тъмна коса на теб, а с черно ми харесваш най-много. Помисли наистина дали да не се върнеш към черното. Не че ти пускам мухи  Laughing
Ето ме и мен черна. Малко е странно снимана, ама е старичка.
Скрит текст:

# 102
И  харесвам черна коса .Черната коса има блясък и ако се поддържа добре този блясък не се губи.Ако не се поддържа и черната коса стои като матирана ,суха и разхвърчана.Имам няколко такива познати  Embarassed .Също съм на мнение че не на всеки прилича този цвят.Не знам да състарева. До сега никоя от познатите ми не е изглеждала съставена. Дориентира майка ми по си я харесвам с Черна коса.Сега се прави едно русо и сякаш по я състарява от черното.С черното направо сияе,но тя е с много бяла коса ,оредяла  в следствие на заболяването и лекарствата и ако е с черна коса направо и прозира скалпа .
Жана сегашния ти цвят и дължина по ми харесват .Някак си не те възприемам с  черна коса.
Мисче най ми харесваш от всички снимки които съм ти виждала на ниво 3 ка и ниво 4 ка с омилата. Мисля си че 2 ка или 1 ца ще са прекалено тъмни за теб .
Аз да ни кажа отказах се от тази фанола.Не ми се рискува.Реших че ще си се правя с лакмето като ще смеся чис цвят с цвят който има отенък.Нали  е обяснено как се процедира при наличие на бели коси и как се смесват Simple Smile Така ще съм спокойна и сигурна.Може би затова не са и толкова покривни поради липсата на основен цвят.

# 103
На Жана косата сега е по-хубава от преди.  Wink
Откакто ползвам проф. серии, косата ми коренно се промени - по- подхранена, по-жива и много по-здрава е.
Благодаря, момичета  Hug
Мисче, Ястребче, и на двете много ви отива тъмният цвят, много. Crazy

# 104
Момичета, откакто ви открих малко по малко, четейки ви как се грижите за косите си ме вдъхновихте и аз да се замисля дали косата ми не иска и не заслужава повечко и по-различни грижи. Не пиша, но ви чета и поне на мен ми донесохте промяната в мисленето за косата ми. И ви благодаря за това  bouquet
А по темата - не съм била с черна коса, нямам снимки за показване, не е моя цвят определено.  И аз съм на мнение, че черния цвят състарява и има жени, които изглеждат като Мортиша Адамс. Т.е. много индивидуално стои. Видях няколко снимки, на които сте с черни коси - определено ви стои много добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт