Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 272
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за линка с алоето  Hug
Имам възстановяващите шампоан и балсам на Епруваж, ако искаш да ги пробваш, пиши ми ЛС. Grinning

# 46
  • Пловдив
Жани  bouquet Hug, благодаря за предложението, но направо ще ги взема (маската и четката задължително,  пък Ш ще го мисля).

# 47
Маската е уникална  Heart Eyes , много ще ти хареса  Hug

# 48
Момичета можете ли да ми препоръчане продукт за плътност по дължината? От серията на керастаз ме притеснява шампоана защото моят скалп е чувствителен и не знам как ще ми се отрази.

# 49
Аз се влюбих в една маска от 3лв.  Shocked На Био Фарма за мазни корени и сухи крайща, насеох я обилно дори в скалпа, нещо което с другите маски не си позволявам. Косата ми е като след фризьор, толкова жива , без омазняване, отежняване, страхотна Heart Eyes Ще видя има ли шампоан от същата серия.

# 50
Mother, от къде я купи? Обичам евтини попадения  Wink

# 51
  • В полите на Пирин планина
На мен любими са ми балсамите на Арома, а също и яйченият им шампоан, който ми действа като протеинов продукт - косата става по-плътна и по-твърда:

.

Балсамите са около 2 лева за 300мл., а са с плътна и гъста кремообразна консистенция. Имат приятен аромат и правят косата ми лесна за разплитане, но не прекомерно мека и лигава.  Peace

# 52
И аз давам своя глас за същия балсам. Много ми харесва и от време на време си го купувам.

# 53
Момичета, при боядисване мога ли да намажа скалпа и дължините с кокосово масло  Rolling Eyes  или няма да ме хване боята? Нали от маслата пада боята ... ? Досега съм си мазала само дължините с митичното олио. В голяма чуденка съм Simple Smile

# 54
Момичета, при боядисване мога ли да намажа скалпа и дължините с кокосово масло  Rolling Eyes  или няма да ме хване боята? Нали от маслата пада боята ... ? Досега съм си мазала само дължините с митичното олио. В голяма чуденка съм Simple Smile
Аз не бий рискувала.Не го разбирам това смесване на боите с масла по свое усмотрение,без да разбираш и знаеш как ще се отрази и ще си взаимодейства.
Ако искаш след като се боядисаш,прави си маслени маски-няма никакъв проблем,но си свалят от боята малко или много.

# 55
Аз най- редовно смесвам боята с масла и нямам никакви проблеми с цвета, напротив. С кокосово масло също съм смесвала боята.
Даже така много по-малко ми се отразява боядисването откъм увреждане на косата, отколкото ако се боядисам без масла.

# 56
Момичета, при боядисване мога ли да намажа скалпа и дължините с кокосово масло  Rolling Eyes  или няма да ме хване боята? Нали от маслата пада боята ... ? Досега съм си мазала само дължините с митичното олио. В голяма чуденка съм Simple Smile
Аз не бий рискувала.Не го разбирам това смесване на боите с масла по свое усмотрение,без да разбираш и знаеш как ще се отрази и ще си взаимодейства.
Ако искаш след като се боядисаш,прави си маслени маски-няма никакъв проблем,но си свалят от боята малко или много.
Ами и на мен не ми се рискува. Даже ме е страх да го направя, да не се окаже напразно боядисването. Но съм чела в други теми и затова питам.

__Жана__, разтопяваш маслото и го смесваш с боята или мажеш косата?   като първокласник питам  Laughing

Моето евтино попадение е това -
Скрит текст:
 [/i]

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 23:03 от ЧерЕн_ШокоЛад

# 57
Mother, от къде я купи? Обичам евтини попадения  Wink

От квартално магазинче. Ходих да търся шампоана от серията, но нямат.

# 58
Момичета,аз докато видя и вие сте изписали темата   Mr. Green Благодаря за която! bouquet
Моите любими продукти са: Alterna Repair x,Nashi Phyto repair,Л2 и серията full  на living proof.Общо взето нямам лоши попадения до момента.Предполагам,че това е съвкупност от няколко неща: първо-благодарение на мненията във форума, второ-косата ми не е третирана по почти никакъв начин (освен сешоар на всяко миене) и трето:не очаквам чудеса Simple Smile
Някой беше попитал за елексира на Алтерна назад в темата,аз го имам и за мен е страхотен продукт.Не дразни скалпа,приглажда косата,общо взето прави всичко,което очаквам от един протеинов финиш.Благодаря на една скъпа съфорумка,която ми препоръча него и Алтерна като цяло bouquet Хидратиращите Алтерните също харесвам много.
На въпроса дали пресушават не мога да отговоря, защото никога не ползвам два пъти последователно едни и същи продукти  Blush

# 59
Шоколадче, конкретно кокосовото предпочитам първо да го намажа по косата, да постоя малко и после да нанасям боята, в която съм сложила бадемово масло, масло от авокадо и от кайсиеви ядки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт