Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 332
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Съвсем скоро прочетох "Гордост и Предразсъдъци" и много ми хареса. И филмите са добри.

Мис, само дето си избрала името на доста неприятна героиня. Grinning

Леко раждане ти пожелавам!

Лейди, хубав цвят и къдрици!

# 376
  • В полите на Пирин планина
Момичета, мерси!

Косата ми в последно време е със собствено мнение и формата ѝ хич я няма. Май трябва да отида на фризьор.  newsm78 А и с телефона не мога да си направя читава снимка - все не знам как да го хвана. Цветът е реален и затова ги постнах.  Peace

# 377
  • в Кошера
Всеки един цвят балеаж ли вреди толкова много?
А аз си мислех че боята изтощава косъма #Crazy

Вреди обезцветяването, което е нужно в повечето случаи при омбре/балеаж.  Peace
Разбира се, много е важно в чии ръце се оставяш.

# 378
Обезцветяването, когато искате по- различен цвят различно ли е от кичурите и балеажа  newsm78

Години наред съм била все с кичури, сега отново се престраших, а всички говорите за поражения  и съсипване, в същото време доста често чувам тук, че обезцветявате за постигане на хубав цвят  newsm78

# 379
  • Пловдив
Ай, Чаровнице, как успя   bouquet Това е да. Ще се опитам тази седмица да намеря гледачи за дзверчетата и да отида. Като към цвета искам "капка" червен отенък. Ще видя на място.

Поръчах си шампоана за мазна коса на Лореал , нещо пак яко се омазни. Бях овладяла положението, сега е много зле. ДО вечерта е мазна. Откачих. И един митичен шампоан  Flutter
http://--reklamen-spam146--/index.php?route=product/product&product_id=541 ето с този шампоан няма омазняване моята коса.4 дни и обем си имам и чиста коса.
На 5-я ден не издържах и я измих,не беше за миене и тогава ми ми беше странно 5 дни косата ми да е чиста.

Кой е шампоанът, че на мен ми излиза като спам?

# 380
И на мен ми излиза като спам newsm78 а не е за първи път да пускам линк към даден магазин.Защо линк към златна рибка или арлен не се счита за рекламен спам  newsm78.
Шампоан с мед и овес на Label m.Сега ми е трети ден от както съм измита и косата ми е отново толкова чиста Simple Smile Утре или във сряда ще пробвам и листата. Нямам търпение да го пробвам.Аз вече редувам професионални  с медицински.Взех си и термото на Рене Фуртер .

# 381
Всеки един цвят балеаж ли вреди толкова много?
А аз си мислех че боята изтощава косъма #Crazy

Вреди обезцветяването, което е нужно в повечето случаи при омбре/балеаж.  Peace
Разбира се, много е важно в чии ръце се оставяш.

Благодаря  Hug

# 382
Цвети,  bouquet
благодаря
Скрит текст:
завиждам ти благородно задето чак сега си я прочела книгата и скоро си гледала филмите.
Аз още в 8-ми клас я прочетох за първи път.
Ми да, героинята е общо взето отрицитален образ, но аз  харесвам такива героини тип снобки и префърцунени "злодейки" Simple Smile, не знам защо  и Лизи Бенет ми любимка естествено.
Обезцветяването именно е вредното. Представете си за 15 минути от черна основа да станеш медно-златно руса, ми няма как да е щадящо, оттам отгоре другата боя-в случая червена при мен, оттам и корените-също друг цвят и това за три часа в салон наведнъж. Ами после поддръжката е един омагьосан кръг-то е жълтеене, цъфтежи, сухота, разлика корени-краища и едно напрактика постоянно боядисване с различни бои,които само фризьор може да смеси в салон.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 14:20 от Каролин Бингли

# 383
Аз за това си стоя в моята гама  Joy.Да си пазя косата Simple SmileНе съм водерна и фешън но обичам косата ми да е лъскава и да си личи че е здрава и добре роддържана WinkНай много да се заиграя с отенъците на косата Simple SmileДори и боядисването отлагам знаете.

# 384
DqVoLsKi_ChArOvNa видях го. Вече поръчах Лореалския , че е на 10лв. в емаг.  Понататък ще го имам предвид и този .

# 385
Аз за това си стоя в моята гама  Joy.Да си пазя косата Simple SmileНе съм водерна и фешън но обичам косата ми да е лъскава и да си личи че е здрава и добре роддържана WinkНай много да се заиграя с отенъците на косата Simple SmileДори и боядисването отлагам знаете.

модерна си,модерна си, кестенявото си е винаги на мода Naughty

# 386
DqVoLsKi_ChArOvNa видях го. Вече поръчах Лореалския , че е на 10лв. в емаг.  Понататък ще го имам предвид и този .
ти митичния ли поръча или този новия от серията нутре?Гледах го в е маг и аз.И ако знаеш колко пъти вадя и слагам от количката.Ама си имам шампоани .А нали вече не искам да трупам.Предпочитам да изхабя наличностите и за лятото да си взема най накрая  сc крема на Керастаз  Mr. Green .Видях и в емаг боите диа без амоняк.Как се изкушават на тази цена  Joy.И това не взимам .Да не я боядисвам а да си я пазя само не знам какак ще се разберем с белите коси  Joy

# 387
Мис,

Скрит текст:
Вероятно ако бях от висшето английско общество щях да съм като Каролайн. Laughing  Или нещо подобно, не толкова зло и префърцунено чак. Но в крайна сметка щях да съм със синя кръв.. Mr. Green Rolling Eyes  

Обезцветявала съм се от черна руса. Черното падна веднага, не стана обаче желаният цвят. Последваха още процедури докато постигна желаният цвят. Първият път скалпа ми буквално гореше, ужас някакъв. Силен оксидант беше сложил фризьора. После с не толкова силни. Стана хубав цвят, но косата ми беше поизгоряла и започнах третиране с всякакви маски- професионални, домашни. Ефекта беше минимален, писна ми и я потъмних. По-важното е човек да има здрава и жизнена коса. Тогава русото беше светло, не скандинавско или платинено- те нито ми харесват, нито биха ми отивали. Златисто някакво. Сега ако някога пак реша да съм руса, ще бъде нещо тъмно русо-светло кестеняво. По-естествен цвят. И ще ми отива. И тогава смятам ми отиваше, макар почти никой да не ме възприемаше. За руса коса са важни тенът и очите. Моите не са светли, кафяви са, но съм бяла.

# 388
http://www.emag.bg/shampoan-za-uvredena-kosa-l-oreal-professionn … 976ce0aa04ee1c4e9

Този. Сега нещо го няма....  newsm78

Аз много обичам хубава кестенява коса, но при мен се получава явно някакво натрупване и дължините ми са буквално черни, а  в корените понеже са бели цвета става доста по светъл. Преди малко като я гледах на слънце направо гадост. Всички цветове.

# 389
И моята е шарена черга, толкова съм за боядисване и подстригване, че просто не е истина. Имам двупръстов корен и бели коси на челото в комбинация с опърпани дължини. Не съм се подстригвала от средата на септември, много ми е дълга вече и не мога да я трая.
Но има и друго - заради пуст мързел все се натискам и все си викам, че ще ида другия път като почивам  Blush Laughing

Общи условия

Активация на акаунт