Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 212
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
 Бингли 3 са ми наличните
Нукс с мед  Heart Eyes,рене фюртер лисеа и виши минерали и термална вода  ето този http://bgfarma.bg/vishi-mineral-soft-shampoan-200ml  .Всичките с прекрасен аромат но лисеата за мен с най хубавия аромат от тези трите.Скоро мисля да изпробвам и рене фюртер с кератин : )

# 496
Момичета,от коя безамонячна боя сте доволни? Пробвах syoss oleo и не ми хвана. Rolling Eyes

# 497
Момичета,от коя безамонячна боя сте доволни? Пробвах syoss oleo и не ми хвана. Rolling Eyes

от дрогерийните гарниер олиа хубави цветове но получих пърхот.От професионалните лакме колаж  Heart Eyes

# 498
  • София
Аз се реших, ще правя русо, тип балеаж  Crazy
Ако се получи, ще публикувам тук.
Как ми се иска да си резна косата на каре,  но знам, че ще съжалявам

# 499
Аз се реших, ще правя русо, тип балеаж  Crazy
Ако се получи, ще публикувам тук.
Как ми се иска да си резна косата на каре,  но знам, че ще съжалявам
А твоята коса на какво ниво е в момента на 5ца или на 6 ца?
Гледам днес една позната минала в русата гама заради белите коси.Изглеждаше невероятно добре  Mr. Green.И се замислих да започна само с върхове и да се изкачвам нагоре лека по лека. Wink
Искам прическа като на аватара ми  Heart Eyes.

# 500
Мисче, пораснала е, не си сложила финиш, затова се перчиш с фризита?
Wind, щом искаш късо каре боядисвай се смело, а след това ще ти се наложи да направиш карето.

# 501
  • Шотландия

Аз ползвам wella colour touch, професионална е, смесвам два цвята, от които единият червен, когато я боядисам, цялата коса е равна, покрива ми белите косми без проблем. Обаче с времето се поизмива, затова към края на втората седмица, най-много на третата, слагам тъмночервена маска за коса и спокойно изкарвам до 4-тата седмица. Боядисвам я на 4 седмици, но понеже не е агресивна към моята коса, ми е ОК, то и без това корените ми са доста израснали към това време. Питах продавачките в магазина, той е специализиран, откъдето я купувам, дали ако си взема амонячна, няма да държи по-дълго и да не се измива, на две различни места (магазинът е верига) ми казаха едно и също - едва ли, защото червеникавите цветове по принцип държат по-малко.

Мисче, много хубава косата ти бре, какво й намираш кусури - с блясък, жива и изглежда добре. И леко раждане пожелавам, че ме нямаше тук известно време, гледам, сигурно е наближило времето.  Heart Eyes

С фризито не знам какво да кажа, аз съм се почудила също, но аз още имам на последната четвърт къдраво, та си трая и пръскам с разни спрейове, всеки път с различен, та да я докарам някакси. Устискала съм вече сигурно почти 3 месеца, без да ходя да я подстригват, белким поизрасте повечко, та ще видим. Който ще прави драстични промени, които увреждат косата, да си сложи в сметката времето за израстване- аз последно се къдрих миналата година някъде пролетта май,  не ми отива къса коса и не обичам, затова не я режа по много, само краищата, но имам още доста...

Кой препоръчваше сметаната на милкшейк - коя сметана, че намирам бая продукти с милкшейк и сметана?

Mother, не се вижда много на снимката, но изглеждаш хубава, както винаги, косата ми се вижда почти черна.  

# 502
Олее, чак сега видях снимката на Мамчето.
Ами тъмна изглежда косата, ама си уловила едно малко издайническо ъгълче в ляво, та то намеква, че има цвят в косата ти.
Не намирам разлика с преди, все си е хубава и лъскава.

# 503
Чаровна, мернах, че Милк Шейк имат някакви директни пигменти. Не съм се интересувала, но виж дали стават без обезцветяване.

# 504
Мила, как си, тъкмо днес сутринта си мислех, че ми се губиш нещо  Hug
Ето я сметаната на Милкшейк :
https://www.arlen.bg/product/4090/smetana-za-kosa-s-mlechen-prot … -cream-200ml.html

Чаровнице, много малко продукти имаш в уиша  Laughing Hug
Мис, дръпнала ти е косата доста на дължина, иска обаче наистина леко дооформяне, можеш да я клъцнеш малко Hug

# 505
Мила, как си, тъкмо днес сутринта си мислех, че ми се губиш нещо  Hug
Ето я сметаната на Милкшейк :
https://www.arlen.bg/product/4090/smetana-za-kosa-s-mlechen-prot … -cream-200ml.html

Чаровнице, много малко продукти имаш в уиша  Laughing Hug
Мис, дръпнала ти е косата доста на дължина, иска обаче наистина леко дооформяне, можеш да я клъцнеш малко Hug
Да единия отпадна дори  Joy
Бингли много ти е дръпнала на дължина косата.Вземи си хубави серии.И режи по малко.Няма да губиш от дължината така . Grinning
El_83 ще се поинтересувам.Гледам,че и алфапарф предлагат такива  Rolling Eyes, фанола пък имат страхотни оцветяващи маски.Които подхранват и оцветяват  Mr. Green .Ще го обсъдя с фризьора и ще действам април месец така съм решила  Joy.

# 506
Мила,благодаря за комплимента😊А ти къде се изгуби толкоз време?
Мохини,така е-не сложих финиш и то умишлено,да видя какъв е шампоана.
Чаровна,може би ще те послушам да не режа много,а малко по малко.Там е въпроса,че цъфти косата то едни десет см са цъфтящи.На снимката може и да не си личи,но е така.Аз даже клъцкам с ножичката отвреме-навремме по малко където видя цъфтеж.
Ще търся сега хубава серия,че всичко ми свършва.Дано тоя път случа на продукт.
Чаровна,ти лилаво-розови или руси краища ще правиш,не разбрах?На аватара е лилавко.

# 507
Мила,благодаря за комплимента😊А ти къде се изгуби толкоз време?
Мохини,така е-не сложих финиш и то умишлено,да видя какъв е шампоана.
Чаровна,може би ще те послушам да не режа много,а малко по малко.Там е въпроса,че цъфти косата то едни десет см са цъфтящи.На снимката може и да не си личи,но е така.Аз даже клъцкам с ножичката отвреме-навремме по малко където видя цъфтеж.
Ще търся сега хубава серия,че всичко ми свършва.Дано тоя път случа на продукт.
Чаровна,ти лилаво-розови или руси краища ще правиш,не разбрах?На аватара е лилавко.
Това с нацъфтялото не е добре.Нацъфти ли трябва да се режи защото положението се задълбочава.
Eто тази серия е подходяща за теб https://www.arlen.bg/category/165/therapiste-grizha-za-mnogo-sil … vredena-kosa.html сега има и код за 15 процента отстъпка за 8 ми март Simple Smile
Розово е Simple Smile

като искам само връхчетата ще предложа и на фризьора това
по тъмно с лилаво.Ако е постижимо без обезцветяване ще избера него.Иначе с розовото ми е фаворит  Heart Eyes

# 508
  • София
Явно съм пропуснала повечето снимки Sad
Mother, но те видях , много , много си свежа имаш хубава коса.
Всъщност Бингли и ти имаш доста гъста коса.

Аз се направих, сама в нас  Laughing Майка ми ме подстрига  и съм чиста нова, как хубаво действа една малка подстрижка и боя  Crazy

# 509
Скрит текст:
Явно съм пропуснала повечето снимки Sad
Mother, но те видях , много , много си свежа имаш хубава коса.
Всъщност Бингли и ти имаш доста гъста коса.

Аз се направих, сама в нас  Laughing Майка ми ме подстрига  и съм чиста нова, как хубаво действа една малка подстрижка и боя  Crazy
Искаме снимки,снимки  Laughing
Мила къде се загуби?Идвай по честичко в темата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт