Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 316
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Ами какво става...не успях много да разбера, защото се къпах екстремно- вързано дете на стол в коридора и отворена врата на банята. Всички от входа разбраха, че се къпя. Нито успях да си направя ритуалите както обикновено, нито да усетя от новите мазила.
Шампоанът не е никак икономичен, изпомпах 5 пъти, за да усетя, че слагам нещо, ама така и не се разпени. Мисля обаче, че я изми много добре. Маската ми хареса като я нанасях.
Не знам дали съм обективна, защото обикновено я духам веднага след баня, ама детето го е страх от сешоара и докато го излъжа, тя вече се беше начупила доста и поизсъхнала.
В крайна сметка, освен много блясък, не усещам други екстри от серията. Ама блясъкът наистина е Уау.

# 571
Чаровна, и моите фризьорки все така казват. Прави са, ама  на човек като му се иска промяна.  Grinning
Мохини, и блясъка е нещо. Погледни от добрата страна,покрай детето няма да се сушиш, косата ти ще е по--здрава и начупена  Thinking Mr. Green
Моята също е права, не като клечка права, ама не мога да я нарека и чуплива. Има някакви завъртулки тук таме, като завити краища, като е мокра и съхне сама се начупва леко.
А на леля ми, права тънка, мека коса се накъдри като роди второто дете, на 35, да видиш вълни.Чудно нещо са това хормоните. Simple Smile

# 572
Бингли,взех си пак предишния шампоан на Дюкре и веднага се измих с него и ми се поуспокои сърбежа bouquet Благодаря много за съветите.Моята коса е същата каквато е била на леля ти,дано да няма същата съдба  Grinning Колкото и да се ядосвам на моята коса,че е супер права и не може да се накъдри,поне ми пести време и усилия.Всички,които не ме познават много добре,си мислят,че я изправям.А аз ставам,развръзвам я и газ Grinning

# 573
Бингли,взех си пак предишния шампоан на Дюкре и веднага се измих с него и ми се поуспокои сърбежа bouquet Благодаря много за съветите.Моята коса е същата каквато е била на леля ти,дано да няма същата съдба  Grinning Колкото и да се ядосвам на моята коса,че е супер права и не може да се накъдри,поне ми пести време и усилия.Всички,които не ме познават много добре,си мислят,че я изправям.А аз ставам,развръзвам я и газ Grinning
Постъпила си правилно .Няма смисъл да си причиняваш дискомфорт и да търпиш нещо което не ти понася.
Мохини супер звучи блясък  Heart Eyes .Коя точно маска взе?Аз четох страхотни отзиви за марката  Mr. Green
Грабнах го от фейсбук :
В чест на Международния ден на жената
Нека отпразнуваме невероятния принос на жените към света и бъдещето ни. "Не чакайте някой друг да дойде и да говори вместо вас. Вие можете да промените света." – Малала Юсафзаи

Честит празник момичета  bouquet

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 09:03 от Анонимен

# 574
Честит празник,цветя прекрасни!Бъдете винаги здрави,щастливи,обичани и с прекрасни коси bouquet Heart Eyes
П.С Чаровна,страхотен цитат! Party

# 575
Честит Празник, красивокоски ! Бъдете много щастливи и много обичани !  newsm51 Kissing Heart Two Hearts

# 576
Честит празник, дами! bouquet

Бъдете обичани, щастливи и успешни! И с разкошни коси! Grinning

# 577
Чаровна, Lumino с арган и кератин си взех.
Честит празник на всички.

# 578
  • Бургас
Честит празник,много щастливи и обичани да бъдете и максимално задоволени от към продукти за косата и не само. Mr. Green bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
Mомичета другата седмица в събота сам на фризьор.Прическата няма да е тази .Избрах нова и фризьорката я одобри .Иеее тази ще е Heart Eyes
Скрит текст:

# 580
  • Варна
Mомичета другата седмица в събота сам на фризьор.Прическата няма да е тази .Избрах нова и фризьорката я одобри .Иеее тази ще е Heart Eyes
Скрит текст:

Изглежда супер! Успех, ще се радвам да покажиш резултата  bouquet. Само да вмъкна, че имаш съвестна фризьорка, на която можеш да се довериш, а това за мен винаги е било трудна мисия  Peace

# 581
Чаровна и този вариант много ми харесва.Чудесен е Blush

# 582
Аз се боядисах  Laughing
Купих си тази боя, номер 5N, понеже 6N ми се видя доста светло, а косата ми наистина беше с неопределен цвят с много тонове на ръждата  Laughing, за това заложих на 5-цата за изравняване на цвета :
Скрит текст:

Много ми хареса на първо четене боята, няма никакъв неприятен мирис и много приятно се разнася. А балсамът в кутията е такава разкошотия, че нямам думи  Heart Eyes, веднага разплете, омекоти и супер много хидратира и разлигави косата.
Дано и тайността да е добра, ще пиша след време.

# 583
Жана а снимката къде ни е ?Пустни да видим и ние и да се по радваме на красивата ти коса.

# 584
Жана, а снимчица?  Simple Smile  Отдавна не си показвала прекрасната си коса.

Чаровна ме е изпреварила с въпроса. Wink

Общи условия

Активация на акаунт