Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 254
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
И двете сте прекрасни.
VSD, много ти е добре с тъмната коса, но те подкрепям за по-светъл нюанс, но не медното, което показваш. Нещо средно кестеняво, няколко тона под твоя цвят.

Нямам какво да добавя, същото щях да напиша. bouquet

и аз съм на това мнение  Thinking
Поне ще видиш как ти стои по-светъл цвят, и ще си прецениш за по-нататък, дали да изсветляваш още. Честно казано на мен ми се струва,че и русо би ти отивало, стига да е правилният нюанс русо. Simple Smile
Алечке, цвета който си избрала е много хубав. Би трябвало да е меко черно, чисто черно, без отенък, щом е двойка, но пак ще е доста тъмно, черно ще си е, а на кутията ми се вижда като много тъмно кафяво, но това вероятно не е реалния цвят.
Чаровна, за какво ти е това лилаво наистина не знам. Ама не ти го казах, щото знам, че няма смисъл, решиш ли ще се направиш и поне да ти мине мерака. Ама ето, че сега пак се разколебаваш. Я си тури едно хубаво натурално или пък топло златисто кафяво, а ?newsm78
Паколина, супер коса и цвят и дължина.

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 22:35 от Каролин Бингли

# 691
Благодаря много! Heart Eyes
Чаровна, аз пък много ти се изкефих на идеята с лилавото.Прекрасно е,когато има доза лудост,било то и в косата Sunglasses

# 692
Благодаря много! Heart Eyes
Чаровна, аз пък много ти се изкефих на идеята с лилавото.Прекрасно е,когато има доза лудост,било то и в косата Sunglasses
И аз си се кефих, но колкото повече наближава здравия разум проговаря.Дори се чудя понеже дължините са си ми тъмни заради натрупването.Да вземем да ги минем и да направим по светло кестеняво с по тъмен корен.Ето така
.
Притеснява ме само,че като минем дължините после ще избива рижаво а аз го мразя на себе си Simple Smile

# 693
Добро утро, дами!

Показвам цвета от снощи. Като цяло - доволна съм, само на места ми червенее леко на светло сякаш. Ще приемем, че не съм се боядисала добре, макар че яко мазах и косата ми е къса. Сега ще видим колко ще оцелее. Прическата я игнорирайте, обезформена и трябва да ида да я поокастрят.

Скрит текст:

# 694
Алечка И на мен  червенее леко.Предполагам заради лилавата основа. Rolling Eyes .Прическата не ми се вижда безформена .

# 695
  • Варна
Добро утро, дами!

Показвам цвета от снощи. Като цяло - доволна съм, само на места ми червенее леко на светло сякаш. Ще приемем, че не съм се боядисала добре, макар че яко мазах и косата ми е къса. Сега ще видим колко ще оцелее. Прическата я игнорирайте, обезформена и трябва да ида да я поокастрят.

Скрит текст:

Добро утро  sohappy
Супер се е получило! Има лек оттенък, по-скоро го виждам като сливово (майка ми се боядисва в дива слива, напомня ми на нейния цвят), обаче ми харесва. Според мен е по-добре от съвсем черното  Peace

Чаровна, много красиво кафяво е това. Щом те е дострашало, значи не си готова за такава промяна, не я мисли  Hug

Каролин Бингли, от русото се отказах. Ще се опитам да си карам на цвета, който ми е в корените в момента, пък каквото стане. После ще е лесно да потъмня ако се наложи.

Благодаря на всички ви за искрените мнения, убедена съм, че ме спасихте от голяма драма  Hug

# 696
Алечка, хубав е цветът ти  Heart Eyes
Лилав оттенък ми се вижда, точно сливово и точно това много ми харесва. Hug

# 697
Явно от настройките на компютъра го виждаме различно.
На моя монитор се виждат леко червенеещи кичури. Shocked Laughing

# 698
Али, хубав е цвета. И аз виждам съвсем лек лилав отенък. Но така даже е по-интересно. Simple Smile  Ще се отмие в последствие.

Много хубаво кафяво, Чаровна. Изглежда много естествено и би отивало на почти всеки.

# 699
Алечка много добър цвят се е получил браво. Харесва ми точно такова кафяво, честита прическа.  Simple Smile

# 700
Аз сигурно защото съм с кафяв/рус неопределен цвят и ми е омръзнало Joy.Всички кафяви цветовете много ми се сливат с тълпата.А като видя нещо по-различно и ми става едно такова готино и вълнуващо.Всъщност мисля като отида при моята фризьорка да се посъветвам с нея как да вкарам някой ярък цвят в косата си.Мисля да бъде лилаво или розово,но моята коса е много светла и не знам дали ще се получи добре.

# 701
Аз сигурно защото съм с кафяв/рус неопределен цвят и ми е омръзнало Joy.Всички кафяви цветовете много ми се сливат с тълпата.А като видя нещо по-различно и ми става едно такова готино и вълнуващо.Всъщност мисля като отида при моята фризьорка да се посъветвам с нея как да вкарам някой ярък цвят в косата си.Мисля да бъде лилаво или розово,но моята коса е много светла и не знам дали ще се получи добре.

По същия начин съм. Всичко кафяво ми е омръзнало,скучно ми е. Имам чувството че всички са с кафява коса,  руси жени почти не виждам вече, а е толкова красиво.

Алечка  Heart Eyes

# 702
В интерес на истината и аз не съм голям фен на кафявото. Малко ми е скучно и обикновено. Естественият ми цвят е тъмно кестеняв с лек червеникав отенък. Черното ми стои естествено, защото самата коса ми е тъмна. Пък и аз правя само корен, надолу е равномерен цвета и няма нужда да наслагвам.
Но се усещам, че пак ми се приисква нещо светло. Не непременно русо. И аз не знам какво вече. Гледам разни цветове и каталози, но каквото и да избера пак трябва обезцветяване. Tired

# 703
В интерес на истината и аз не съм голям фен на кафявото. Малко ми е скучно и обикновено. Естественият ми цвят е тъмно кестеняв с лек червеникав отенък. Черното ми стои естествено, защото самата коса ми е тъмна. Пък и аз правя само корен, надолу е равномерен цвета и няма нужда да наслагвам.
Но се усещам, че пак ми се приисква нещо светло. Не непременно русо. И аз не знам какво вече. Гледам разни цветове и каталози, но каквото и да избера пак трябва обезцветяване. Tired
Трябва,защото косите ни са много тъмни.Аз цял живот залитам по по-светлите цветове,ама като знам какво ми коства да се постигнат и,че вечно не става каквото искам,или ми съсипва косата,или ми омръзва бързо и затова вече съм се кротнала и ще се въртя около моя си цвят.Много обичам точно кестенявото с червени отенъци.

# 704
И аз си харесвам цвета и бих си го оставила да израсте. Но имам доста бели косми и не върви. Няма как да ги покрия освен с боя.
Засега не съм решила нищо. Важното е да не си съсипваме косите, трябва да са здрави и блестящи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт