След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -217ღღ

• 23 776
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
  • near Sofia, Bulgaria
Руското разследване разконспирира снимката на Гупата от онази вечер

Понеже написала, че след края на филма продължава да стои между тях, това било скрито послание към Елчин и Баръш  Rolling Eyes

# 16
# 17
  • У Диспансера ...♥♥♥
Може би му е тъжно на Боре, за майстора става въпрос, иначе не вярвам да не реагира  Peace
И един йени Кирчо

# 18
  • У Диспансера ...♥♥♥

От Санем- вчера заедно с Осман са гледали последния епизод

# 19
Ирка  Hug, благодаря за новата къща  newsm51 newsm51 newsm51

И като казвате първата тема след финала, значи може за почнем със спомените  Sad

# 20
  • Perla
Ирка, благодаря за темата!  bouquet

Постът на Галя от предната тема. Гале  Hug

Не знам как допуснах този сериал така да влезе в сърцето ми, дотолкова да стане част от живота ми, че сега да не мога да спра сълзите си и да преглътна буцата в гърлото...  Crying or Very sad
Защо точно плача и аз не  знам, сякаш се върнах в тийнейджърските години на първата любов, от която боли, но е истинска и не се подчинява на разума... Сладка болка, от която не можеш да се откажеш, защото с нея губиш част от сърцето си, копнеж, толкова силен, защото е несподелен и неизживян; да го пазиш в дълбините на душата си е болезнено, но да го изтръгнеш е по-непоносимо, затова го пазиш като съкровенна частичка от разбитото сърце, което само така може да продължи да тупти!

И от мене нещо- мечтите затова са мечти- за да вярваме в тях, дори когато изглеждат недостижими.

# 21
  • У Диспансера ...♥♥♥

Диде Heart Eyes Hug. Дидолино  Heart Eyes Hug

# 22
  • София
Осман е гледал със Санем, Елка с Мюдже .... всеки е гледал с някого от екипа, само Борето е спал.

# 23
  • У Диспансера ...♥♥♥
Осман е гледал със Санем, Елка с Мюдже .... всеки е гледал с някого от екипа, само Борето е спал.
Той с Кюска е гледал  Laughing

# 24

След тежката вечер и още по-тежката закуска трябва си почине човека, че път го чака, до Тайланд трябва да ходи  Joy  Joy  Joy

# 25
ако не го е завела на кино или караоке след закуската вчера, щом толкова късно пусна туит  Whistling Mr. GreenОсман освен със Санем ами и с жена си е гледал последния епизод  Whistling И тя снощи пусна клипче

# 26
  • near Sofia, Bulgaria
Доре  Hug Heart Eyes днес ще си поплача, пък от утре пак продължавам да мечтая!  Peace Söz!  Wink

# 27
Айде и от мен един Кирчо и си чакам превода на неговото дизи  Crossing Arms

# 28
  • near Sofia, Bulgaria
Гупата се усети  Crossing Arms

# 29
ако не го е завела на кино или караоке след закуската вчера, щом толкова късно пусна туит  Whistling Mr. GreenОсман освен със Санем ами и с жена си е гледал последния епизод  Whistling И тя снощи пусна клипче
Жената на Осман, Салих не си обичат половинките както люспа например, а за баръш си имам едно наум за бъдещите му участия ако е със чиркина, имайки предвид ашка.

Общи условия

Активация на акаунт