Тумбакът тежи, мама пуфти, АПРИЛче на топло танцува и спи - тема 11

• 41 107
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • варна
Аз се водя по термина, най лесно ми е. Термин 6.04., значи на 6.03 влизам в деветия, съответно на 06.02 в осмия. Иначе трябва да е 31-32 г.с.

# 61
Аз също се водя по датата на термина. Сега погледнах, ще бъда в 31 седмица. Според мен тези календарни месеци за улеснение за нас, близки и приятели. Докторите ги интересуват седмици и се водят по лунарен календар за месеците.

# 62
  • Бургас
Случи ми се да пусна стерилна и обикновена едновременно и обикновената да се окаже с бактерии, а стерилната да е чиста.
Мис, какво имаш впредвид под "обикновена" и "стерилна урина"? Винаги съм се чудела.
Стерилната урина е първата сутрешна урина, която се дава в специален стерилен контейнер /продава се в аптеките/ и то след старателно измиване /след него дори не използвам кърпа, за да не замърся урината/. Обикновената се дава по всяко време в обикновена пластмасова чашка. Затова и често излизат бактерии при нея. Аз обикновено я пускам като допълнение към стерилната.

# 63
Аз се водя по изчисленията на лекарите, че ми казаха въобще да не си давам последен цикъл, който е супер нередовен  Mr. Green Аз утре влизам в 29г.с и съм на преглед при проф.Марков. Нямам търпение да го видя шушулчо и да разбера дали всичко е наред.
 bouquet

# 64
Димитрина - успех  Peace И аз утре влизам в 29 г.с. и във вторник съм при Марков  Grinning Двете с теб сме с термин на Великден Simple Smile
Еййй никой не казва как е минала срещата днес?  bowuu

# 65
  • София
Тайна! Като не дойдохте Simple Smile Бяхме камерен състав - 6 налични коремчета Party На мен ми беше много, много приятно. Забравихме да се снимаме обаче.

# 66
Аз се водя по датата на термина.
Много ме боли зъба. Счупи се до венец. И езика ми е разранен, а съм на зъболекар чак в 16.30.

# 67
  • София
Какво ни налегнаха тия зъби ooooh! Аз съм по обед, дано измислят нещо, защото нощес щях да полудея. Втора нощ не съм спала, не мога преглъщам, не мога да говоря, чак така никога не ме е боляло. Със сълзи ревах нощес Cry Ако трябва, да я вадят тая гад #Cussing out

# 68
Добро утро момичета, хайде другия път да се уговорим обедно време през седмицата,много искам да се видим.
Аз нямам мъдреци, голяма съм късметлийка.Това да те боли зъб и да не можеш да направиш каквото и да е е ужасно нещо Sad
Пожелавам ви усмихната и хубава седмица  bouquet

# 69
Здравейте момичета,
Белинада и Алексис днес да минава успещно посещението при зъболекар за да не ви боли, че и на мен ми се е случвало знам как боли съчувствам  Weary
А аз имам един въпрос, за електрически стерилизатори, знам че е рано но приятелки ме налазина да ми дават вещи и не знам дали да ги взимам. Та има ли значение марката на стерилизатора, обвързан ли е със шишетата които евентуално ще ползвам, защото шишетата са ми авент, ако не влизат в този стерилизатор?

# 70
Обедно през седмицата март месец за мен.  Mr. Green Но то не пречи да се организирате.  Peace Много приятна среща беше и даже имам идея вече къде да повторим. Wink И за снимката се сетих, но бяхме то средата на поредната тема и много бързо забравих после.  Blush  Може да се организираме пак за след 2-3 седмици и да поправим неправдата.
Това със зъбите наистина е много неприятно! Аз съм ужас в това отношение и се радвам, че засега само с кървящи венци се разминавам. Дано си остане само това (че и без него)!
Лили, ако не става нещо или не ти влиза в употреба, ще го върнеш. В крайна сметка не ти искат пари за него. Wink
Аз днес имаш много приятен старт на деня и си пожелавам за мен, а и за вас, много приятна седмица бе драми и болежки и с много позитивни преживявания!  Hug

# 71
Доктор чудесна сутрин Simple Smile нека така да ти върви цялата седмица Simple Smile
А за стерилизатора и дадените вещи не е точно така, аз за това питам, защото за мен е без пари, но въпроса стои така искаш ли го или да го пускам в продавалника. Момичетата си разичстват място и на мен няма да ми го продават, но пък ми става неудобно да го вземем ей така за да трупам а тя да не може да си го продаде все пак за нея са средства  newsm78.

# 72
Момичета какво мислите за този комплект? https://babysun.bg/komplekti-za-izpisvane/958-komplekt-za-izpisv … ne-10-chasti.html

# 73
  • Бургас
Аз имам няколко зъба отстрани, на които ката попадне нещо сладко, умирам от болка. Вчера лапнах лъжица сладко от рози и щях да умра. Добре, че преминава бързо. Болката е като от оголен нерв.
Днес станах рано - в 9.30  Mr. Green, ама сибирския як отгоре явно беше решила да чисти.

# 74
Бейби много е хубав, и цената е доста добра, аз гледах към 60 лв и нагоре, а и 10 части  newsm10
И аз трябва да купувам, но много се чудя дали да не изчакам комплекта за изписване да ми е най-накрая за да видим времето какво ще е  newsm78.
Ти други неща пазарувала ли си от този сайт, качествени ли са дрешките там?

Общи условия

Активация на акаунт