Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 062
  • 777
  •   1
Отговори
# 255
Аз да питам кое кокосово масло купувате? Гледам има три различни варианта и се обърквам...

# 256
И био салам ли има?
Виждала съм само зеленчуци и плодове.

# 257
Това което купувам от Лидл, без да има съставки като глутамата /между другото такова не ядем от години, след изследванията че води до Алцхаймер и рак /. Шунка имат 2 вида без допълнителни консерванти, Детски кренвирши / правя кренвиршки с тях/. Немските кренвирши  - 6 броя - 4,99 лева или нещо такова. Една от луканките им - мисля че е телешка, но не съм сигурна познавам я по опаковката.
Почти всичките им свежи меса са хубави.

# 258
Чак пък три...в буркан стъклен е. Да не се бъркаш с млякото...то е в консерви newsm78

# 259
Това което купувам от Лидл, без да има съставки като глутамата /между другото такова не ядем от години, след изследванията че води до Алцхаймер и рак /. Шунка имат 2 вида без допълнителни консерванти, Детски кренвирши / правя кренвиршки с тях/. Немските кренвирши  - 6 броя - 4,99 лева или нещо такова. Една от луканките им - мисля че е телешка, но не съм сигурна познавам я по опаковката.
И сега ако дадеш снимки на всичко без кренвиршите...

# 260
 Nil desperandum!  ха..ха...ще трябва да ги снимам...чета етикети като ненормална. Тренирала съм всички у дома Simple Smile

# 261
  • have faith and be patient ..
И сега ако дадеш снимки на всичко без кренвиршите...

и на кремвиршите - аз от години не купувам , само чета и се чудя как давате на децата си да ядът от тях Simple Smile но ако има не лоши може да пробвам  Mr. Green

п.п. тези нудели правя на тиган със зеленчуци и малко пиле примерно или каквото и да е месо , ядът ги моите , аз в интерес на истината не съм ги пробвала , все съм на диета .. е сега не съм може и да кусам Wink)
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54266

# 262
  • София
Момичета, извън лидълската тема, има кремвирши на марката "Попов", в които не присъстват типичните гадости, но и на вкус съответно са различни.

# 263
Някой взел ли си е бележника от 4.49 с розите? Аз го взех и на етикета пише,че е без редове, а не искам да го отварям, за да го върна ако няма редчета?

# 264
тва Попов за втори трети път го срещам като име за колбаси без гадории ..

# 265
  • София
Така поне пише на етикетити, не е за вярване.  Пробвали сме луканка, наденица и кренвирши.

# 266
  • София
Така поне пише на етикетити, не е за вярване.  Пробвали сме луканка, наденица и кренвирши.
А от къде ги купувате?

# 267
Някой взел ли си е бележника от 4.49 с розите? Аз го взех и на етикета пише,че е без редове, а не искам да го отварям, за да го върна ако няма редчета?
Ейййй, верно ли? Аз го взех и не съм го отворила още, ама без редове ще е лошо Sad

# 268
Момичета, извън лидълската тема, има кремвирши на марката "Попов", в които не присъстват типичните гадости, но и на вкус съответно са различни.
От какво мислите, че се правят креНвиршите?!

# 269
последно вестници чух , ма не разбрах с печата или чисти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт