Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 086
  • 777
  •   1
Отговори
# 300
Ох, не мога  Joy
Представих си следната гледка: съфорумка, турила новите гащи, намазана с кокос, ближе солната лампа  rotfImbo
hahaha hahaha

Гащи не взех, но започвам да се замислям за тази лампа. В четвъртък ще ходя за джегингс и риба и ако има останали ще взема една.

# 301
Взех тази дето е като скала  Mr. Green, не купичката с камъни  Blush Само си представих как дребната или котката ги отмъкват един по един  Mr. Green

# 302
Два модела ли има? Аз си мислех, че е само една.
Дано има от тази "като скала" и моят проблем е същият. Laughing

# 303
  • София
Аз пак си напомням някой ако види кутия за бижута или конвектор да свирка Simple Smile

# 304
  • Асеновград
Търся си евтин миксер (за кекс основно) - в лидл пускан ли е скоро и предлага ли се изобщо?
Робот - не.
+ колко вата трябва да е поне?
Питам, защото имам пасатор/чопър, както и блендер и не са ме предали засега.
В брошурата мернах кориза баница (и селски) - да разбирам, че не са от тънките, а по-добели?
Скрит текст:
Нямам идея колко вата трябва да е робота но за мен това е най гадния и безсмислен уред. Преди 20иииииииии години си купих руски с идеята да го ползвам за децата но се оказа греда за нищо не ставаше.В последствие купих марков същата работа, за рязане не е е удачен, отвора отгоре е малък, само тънка краставица влиза, зелето за рендосване иска да е надробено на малки парчета за да влезе в отвора преди да се рендоса.Ножа за кайма правеше пюре, единствено рамката за майонеза ставаше за нещо.И двата отидоха на боклука за да не заемат място.Миналата година дъщерята ми стовари един мини същата работа, ако ще дробя чопъра е в пъти по удобен.Последно пробвах да мъ настърже от английския чедър , задръсти рендето и накрая си го дорендосвах на ръка.За мен този уред вместо да ми спестява време  и усилия в кухнята ги удължава.
И за да не е спам, днес купих моркови и кокосово мляко от Лидл.Ако някой е пробвал ниско масленото нека сподели дали също е добро.Не посмях да рискувам с него и се заредих с това с нормална масленост.

# 305
И моето мнение се покрива с това на Panayotu  /за робота/ Confused

# 306
  • София
Скрит текст:
Търся си евтин миксер (за кекс основно) - в лидл пускан ли е скоро и предлага ли се изобщо?
Робот - не.
+ колко вата трябва да е поне?
Питам, защото имам пасатор/чопър, както и блендер и не са ме предали засега.
В брошурата мернах кориза баница (и селски) - да разбирам, че не са от тънките, а по-добели?
Скрит текст:
Нямам идея колко вата трябва да е робота но за мен това е най гадния и безсмислен уред. Преди 20иииииииии години си купих руски с идеята да го ползвам за децата но се оказа греда за нищо не ставаше.В последствие купих марков същата работа, за рязане не е е удачен, отвора отгоре е малък, само тънка краставица влиза, зелето за рендосване иска да е надробено на малки парчета за да влезе в отвора преди да се рендоса.Ножа за кайма правеше пюре, единствено рамката за майонеза ставаше за нещо.И двата отидоха на боклука за да не заемат място.Миналата година дъщерята ми стовари един мини същата работа, ако ще дробя чопъра е в пъти по удобен.Последно пробвах да мъ настърже от английския чедър , задръсти рендето и накрая си го дорендосвах на ръка.За мен този уред вместо да ми спестява време  и усилия в кухнята ги удължава.
И за да не е спам, днес купих моркови и кокосово мляко от Лидл.Ако някой е пробвал ниско масленото нека сподели дали също е добро.Не посмях да рискувам с него и се заредих с това с нормална масленост.
Panayotu, за кълцане си имам чопър (който 3 пъти съм ползвал), мен ми трябва прост, класически миксер, като този и да не е скъп, понеже рядко ще се и ползва:
Скрит текст:
За какво служат другите бъркалки?

# 307
  • sofiq
Другите бъркалки са за тесто Peace

# 308
Някои опитвал ли е нещо от азиатската седмица?Купих сос Тика Масалла и пролетни рулца, мнения?

# 309
Според мен всеки един миксер ще ти свърши работа.
Аз имам от Лидл един зелен, лятото ли го пускаха, не помня...на Силвър крест. Върши ми работа, но аз само за палачинки го ползвам Mr. Green Не съм сладкарка, не консумирам и такива неща, та затова... 300 вата е...ами въртят си се бъркалките Rolling Eyes

# 310
  • София
В Кауфланд има миксер тая седмица,  виж там

# 311
Миксера в Кауфланд е 20лева, по-евтино не знам...

# 312
  • до едно тепе
Някои опитвал ли е нещо от азиатската седмица?Купих сос Тика Масалла и пролетни рулца, мнения?
Току що изядох едно пролетно ролце с шунка и пилешко. На мен ми хареса.  Whistling

# 313
  • София
Според мен всеки един миксер ще ти свърши работа.
Аз имам от Лидл един зелен, лятото ли го пускаха, не помня...на Силвър крест. Върши ми работа, но аз само за палачинки го ползвам Mr. Green Не съм сладкарка, не консумирам и такива неща, та затова... 300 вата е...ами въртят си се бъркалките Rolling Eyes
С колко степени, ценa? зелен  Shocked
Tова ли e?

От КФ - избягвам такъв тип техника.

# 314
Цитат
Не е твоят уред, но това не означава, че не е нечий любим. Една приятелка не може да свикне да ползва съдомиялната и говори колко е ненужна, друга - захвърли индукционен котлон, защото и се стори много сложно да се научи кои тенджери са за него и т.н., но не ги виня, кухнята и времето са си техни, хората затова са различни и всеки си има любими играчки.
допълвам, малка е мощността, наистина, на лидълския, но за зеленчуци, включително и тиква, ще върши работа, ще изгори, ако се ползва за правене на лешников или бадемов "тахан" , например
Моят първи робот като сдаде багажа, беше заменен още на следващия ден с номер две. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт