Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 076
  • 777
  •   1
Отговори
# 195
Аз съжалявам, че не си взех още един клин /за вкъщи са ми перфектни/, ММ вече е напазарувал и е почти до вкъщи, няма да се навие да се върне. Laughing

# 196
  • София
Идея за кокосовото мляко. Аз купувам от мангото в консерва. Разпределям го в чашки. Варя кокосовото мляко с малко нишесте натурално и захар на вкус до гъсто кремче. Изсипвам върху мангото. Много вкусно става.
Аз обичам азиатската седмица, защото си взимам уок сосове и чапати. Соев сос също.
От дрехите купувам само за децата. За нас с ММ вземах 2-3 пъти, но се оказаха с ниско качество и не ги използвахме.

# 197
  • София
Идея за кокосовото мляко. Аз купувам от мангото в консерва. Разпределям го в чашки. Варя кокосовото мляко с малко нишесте натурално и захар на вкус до гъсто кремче. Изсипвам върху мангото. Много вкусно става.
Ако става на кремче с нишесте и аз ще взема за децата. Че едното ми е с лактозна непоносимост, правя им с вода, но не са толкова вкусни. Пробвах с оризово мляко, но не стана (за разлика от всичко останало, което си става перфектно - кексчета, печива, козунак).

# 198
Суитчърите и клиновете не ми допаднаха. Бях набелязала сивия суитчър със шарките, но реших, че не е нещо, без което не мога.

# 199
  • Козлодуй
Взех много неща днес от Лидл кокосово мляко, кокосово масло, тофу джапанки розови - много ми харесват само три чифта бяха останали добре че имаше моя номер подлъгах се по вас и взех ирландско осолено масло ама като си дойдох видях че е само 80% дано да е хубаво Simple Smile Много хубав спортен сак - сив и още много неща и ми олекна портфейла Simple Smile
Тета, благодаря за предупреждението за кокосовото мляко - ще го загрея и ще го раздрусам добре преди да го отворя Simple Smile

# 200
  • София
Отидох днес за кокосово масло основно, взех си 2 , но на бурканчето никъде не пише , че е студено пресовано. А в брошурата пишеше. Имам спомен от миналата година кокосовото масло беше студено пресовано. Някой знае ли това същото ли е?

А за рибата - винаги взимам от Лидл и е чудесна!

# 201
  • София
Ако става на кремче с нишесте и аз ще взема за децата. Че едното ми е с лактозна непоносимост, правя им с вода, но не са толкова вкусни. Пробвах с оризово мляко, но не стана (за разлика от всичко останало, което си става перфектно - кексчета, печива, козунак).

Става много вкусно. Моята, която нищо нишестяно не яде, това го одобри. Но аз слагам малко нишесте и варя по-дълго и си става кокосово кремче.

# 202
  • по пътя
С кокосово мляко като имам време приготвях десерт с тапиока, много у вкусно:
http://www.kulinarno-joana.com/2009/11/spicy-tapioca-pudding-with-coconut-milk/

За четвъртък се чудя за роклите, ще ги видя на място и тогава ще взимам, аз съм доволна от дрехите на лидл като за всеки ден и за жена в майчинство стават. Simple Smile

# 203
Дидка бандитка...кокосово мляко с крем Оле на д-р Йоткер съм правила на моето дете. Става перфектно.

Кокосовото масло мин.година беше друго. И цената му беше 25 лв за 1000 мл.
На това не пише ли екстра върджин...това значи студено пресовано?

# 204
  • Пловдив
Благодаря за отговора за зехтина  bouquet дано успея да го намеря  Laughing.
Искам да попитам тези скариди за пържене мисля, че бяха дали са хубави? Аз никога не съм яла и ми се иска да ги опитам да видя какво представляват

# 205
  • Козлодуй
Lunno momi4e а този десерт с тапиока може ли да се замести с ориз щото от къде пък човек ще намери тапиока Simple Smile

# 206
Тапиока гранули в био-мио магазините. Корени маниока съм виждала в била. Аз съм купувала само инстантна каша за бебонска  Peace
Взех си и аз солна лампа. Точно изостанали от мин. година са. Само няколко имаше при нас, но едната много светла, бяла, веднага си я познах, че е моята  Flutter

# 207
Доволна съм, взех от графитения клин. Много приятна материя. Взех размер S този път и трудно се напъхах, но се напъхах! Не ме прави дебела, прилично ми седи. Но имаше много симпатични мъже около мен, докато избирах клинове. "Ало, мило, в лидъла съм. Бе тука има един суитчър с розово и един клин с едно като индианци все едно са го рисували"  Mr. Green

Не сте се представили добре с кокосовото масло и мляко  Laughing Имаше по много от всичко. Имаше и залежали шиатцу възглавници. И джапанки, и клинове, и суитчъири...

Сега ще дебна едни тениски от предишната спортна седмица. 10 лв. са все още  Rolling Eyes Имаше и от клиновете, които бяха тогава, разкроените, не знам кой ги търсеше. За магазина на Вардар става въпрос.

# 208
Ето ме и мен. Взехме от зехтина.
Уф, и аз трябва да взема кокосово масло заради малкия.

# 209
  • оттам, откъдето започва България
Втора тема нищите гащите.  Joy
Скрит текст:
Аз си купих от UK комплект памучни бикини и сутиен с бродерия за 2 лири. Това по Коледа. В БГ само се правят, че продават нещо качествено и евтино и, както е видно от темата, става война.  #Crazy
Все ми се иска да доживея момента, в който и ние ще бъдем като хората в дугите държави.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт