Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 073
  • 777
  •   1
Отговори
# 210
Мен пък никой не ме отрази с моите радиоактивни опасения, пъък  Crossing Arms Crossing Arms и сега не знам ши мидитирам ли с лампата или шъ съ облъчвам и самата аз ши засветъ у тъмнуту. Crazy

# 211
Nil отразихме, прочетохме, купихме и докладвахме. Аз доволен, хич не я мисля радиоактивна ли е.Важното е, че е бяла, не се и надявах да намеря такава. Не ми се искаше оранжево червена светлина  Crazy Произведена в Пакистан , тъкмо четох, оригиналдЪ  Joy

Забравих: ходих и да я претегля в магазина. Няма такава откачалка  hahaha Дано йонизицията ми подейства положително  Flutter

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 20:00 от mama irina

# 212
Купих си лампа - ярко оранжева. Чакайте каква добричка ще стана.  Разгледах една отворена - някой си беше прибрал крушката. Ми трябвала му на човека.

# 213
Като споменахте, каква е крушката на лампата? Аз днес и се чудих. При нас имаше доста и никой не проявяваше интерес към тях. Ние си взех ме кокосово мляко, суджук за сушене, разни нудели, пролетни ролца и др.

# 214
Нашата лампа ни я бяха подарили преди повече от 7 години, обаче тя се разтече, направи ужасни мизерии и мъжът ми я изхвърли с кеф. Не я ползвахме хич...

# 215
15 W,  E 14, каквото и да значи това. Мъничка.

# 216
15 W,  E 14, каквото и да значи това. Мъничка.
Мерси  bouquet

# 217
Пише, че крушката трябва да е макс. 25W и е Е14/миньонка/  Peace

KaRoLa Висока влажност ли е имало, та се е разтекла?

# 218
Да похваля синята кутийка кокосово мляко много вкусно стана със кокосови стърготини като кремче.Утре ще пробваме със кокосово брашно да видим кок ще стане.

# 219
  • shumen
Аз днеска не можах да се добера и евентуално утре.

# 220
И аз се отчитам с графитен комплект клин и горнище, както и кокосово масло и нудъли за уок.
- Клинът е умален, в сравние с другите им панталони (т.е. отговаря си на размера). Впи ми се доста, но не е дискомфортно, ще си го нося. Напомня ми за термоклиновете от миналата година, но далеч не толкова плътен.
- Маслото понякога слагам в мъфини вмесно краве - стават уникалко вкусни и ароматни. В кафе също много го обичам.
- Нудълите нямах идея какво ще ги правя, но спасиха вечерята - окъсняхме с готвенето и ги забърках със сос болонезе, бързо, лесно и вкусно.

И малко оф-топик за оптичните ефекти на хоризонталните и вертикални линии, и как да ги използваме в облеклото си (по повод коментар за клиновете от последните страници) Peace

Скрит текст:
"Изненади на мозъка ви могат да поднасят не само линии в перспектива, но и паралелни вертикални или хоризонтални такива. В края на 19-и век немският физик и физиолог Херман фон Хелмхолц демонстрира, че разчертан с черни вертикални линии квадрат изглежда по-широк и нисък, отколкото съставеният от хоризонтални такива. Иначе размерите на образуваните квадрати са съвсем идентични.

Откритият от Хелмхолц феномен до днес се използва широко в модата, при производството на дрехи, въпреки разпространеното заблуждение, че хоризонталното райе ви прави да изглеждате по-дебели и ниски. Ако се вгледате в хоризонталните и вертикалните райета (квадратите), ще забележите, че е точно обратното."

Източник: http://hicomm.bg/lubopitno/magijata-na-optichnite-iluzii.html

# 221
Отидох днес за кокосово масло основно, взех си 2 , но на бурканчето никъде не пише , че е студено пресовано. А в брошурата пишеше. Имам спомен от миналата година кокосовото масло беше студено пресовано. Някой знае ли това същото ли е?

Не, не е същото. Но миналогодишното ми е на вилата, за да го снимам..

# 222
Уф, и аз трябва да взема кокосово масло заради малкия.
Какво ще правиш с него? Simple Smile

# 223
  • Русе
 на миналогодишното пише Bio Organic Virgin

# 224
Чета, някакви роботи и рендета спрягате, но точно от това което ще е в събота доволни ли сте? Да го купувам ли или не този робот?

Взех консерва нарязан ананас на кръгчета, много захар вътре, компот, но детето много го хареса, а той е мнооого капризен..
Опитах от новите шоколади със смлени лешници харесаха ми.
Риба купувам редовно, не съм имала проблем досега
От камерата на британската кухня, взех хапките панираните с различни вкусове, не са лоши в сравнение с други подобни продукти, даже чудесни
Чабатите хляб от фризера, пробвах всички вкусове, да за секунди се приготвят, но нещо не ми станаха любими.
Доволна съм че си купих машинката за нанасяне на фондьотен, спестява ми време и заменя успешно  Beauty Blender гъбичките

Общи условия

Активация на акаунт