Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 062
  • 777
  •   1
Отговори
# 225
  • до най-прекрасния мъж
Взех кокосово масло,  чудесно е.  Довечера предвиждам да се намажа от глава до пети след баня.  Вие как го нанасяте - на суха или на мокра кожа? Преди време се мажех с бебешко олио и го нанасях непосредствено след душа,  още преди да се попия.
От азиатската седмица взех соевия сос в малкото шишенце. Сдобихме се и с постелка за багажника на колата и обичайните хранителни.

# 226
Маслата се втриват винаги на влажна кожа Peace Ефектът е съвсем различен, отколкото на суха.

# 227
на миналогодишното пише Bio Organic Virgin
И имаше грешка в превода на български...смешна грешка, ако си спомняте Laughing
Беше някакво био-девствено кокосово масло Shocked

# 228
Изпуснах темата и сега ви намирам.
В Лидл в Мол Галерия в Бургас гаща имаше колкото искате.Като ида там все за Брадата се сещам Grinning

# 229
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

# 230
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

Ще има пижами за децата и френска седмица.

# 231
Френска седмица, страхотно, една от любимите ми. smile3508

# 232
  • have faith and be patient ..
Ако не сте пробвали XXL дъвчащите бонбони ги препоръчвам с две ръце.

А може ли да напишеш състава? Имат ли палмови мазнини?

И аз от състава се притеснявах,  за това не взех  Peace

Пу първа с един въпрос Simple Smile, има ли зехтин, които да не е от салатните и горчивината да е сведена до минимум?

Благодаря за новата тема  bouquet
Скрит текст:

Има един. Пише Olio di oliva, не мога да извадя снимка обаче. Аз само от него купувам. Около 10 лв.

Темата кърти  Joy

Bradata, благодаря за идеята за замразяване на кашкавала.  bouquet

извинявай , къде стои въпросният зехтин ? и аз търся такъв ,който не горчи .. бяха пускали преди португалски и още един , те бяха добре харесаха ми  Peace

Този е от постоянния асортимент. Стои точно след захарта и сладкарските добавки, преди тоалетната хартия.

Хм,  странно,  в нашуя лидл тх-то и захар са на срещуположни с тени   Mr. Green  щебго потърся  Laughing

# 233
Уф, пустите му нудели много вкусни, много обичам от този тип, кристални, май ще ходим за още.
Специалиста в къщи каза, че тези са по-хубави от другите в китайските магазини.

# 234
  • Сливен
Нуделите могат ли да се при готвят на обикновен тиган или задължително трябва да уок?

# 235
  • Бг-мама
Да споделя ,че много ни допадна свинското месо в буркан. Благодаря на момичетата които се отзоваха с отговор и препоръки за него. Имате ли представа през колко време горе долу го пускат на промоция за да мога другия път да заредя по големи количества , че сега не посмях като не го бяхме пробвали.

# 236
Може да се приготвят на нормален тиган. Имам и уок и нормален тиган. Където и да ги направя все едно и също става. Китайците просто слагат големи количества от тези нудели за порциите в китайските ресторанти и уока е удобен за да бъркат и подхвърлят нуделите. (Казвам го от опит - работила съм в 2 китайски ресторанта)

# 237
Кажете как правите нуделите и месото от буркан( не заедно де), че нещо съм се поизчерпала откъм идеи

# 238
Месото така си го боцкам.

# 239
Аз съм само консуматор на нудълите, в къщи има специалист по азиатските аламинути, той се занимава. Само видях, че нудълите първо се киснат в гореща вода, и после запържени със зеленчуци и някаква мръвка.

Общи условия

Активация на акаунт