Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 043
  • 777
  •   1
Отговори
# 330
И гащи на мъжа ми от тези от миналата седмица. В Овча купел пак са ги заредили. Миналата седмица бяха свършили, сега има колкото искаш.  Joy

Аааа, тези са върнати Whistling

Шегичка де Laughing

# 331
  • Sofia
И да са върнати все тая, бяха в неразпечатана кутия. Личеше си, че не е отваряна. Simple Smile
И химикалки накупих 3 кутии че губим по 5 на седмица. До гуша ми е дошло с тези моливи и химикалки.  ooooh! Те пък се оказаха хубави лидълските, на мен поне са ми много удобни.

# 332
Баси,заблях се тези дни,изпуснах темата и изтървах фитнес сака и клиновете  Close много съм смотана  Mr. Green само една спортна блузка беше останала и като я пусна едно бабе я гепих  Twisted Evil

# 333
Здравейте! Някой знае ли колко килограма е солната лампа?  newsm78 отдавна се каня да купя и даже днес ще ходя в солната стая на Надежда, а там има 4-6кг за 35лв
Около  2,5 кг

# 334
Този домашен суджук предния път като го пусмнаха не успях да го пробвам. http://www.lidl.bg/bg/Meso-4894.htm?action=showDetail&id=54195
Какво ще кажете хубав ли е ? Заслужава ли си да се възползвам от XXL опаковката?

# 335
Разгледах каталога, харесах си джегингса, сутиен, стелки, роклята и полата, сутринта към девет часа съм там, дано успея да взема нещо, че като знам каква истерия е като се пускат тези неща.

Суджука на мен ми хареса, мм не го одобри, смятам утре да взема още една опаковка, въпрос на вкус е. Peace

# 336
 Абе аз тия стелки защо не мога да ги видя?! newsm78

# 337
# 338
И на нас ни харесва суджука.

# 339
  • Бургас
И да са върнати все тая, бяха в неразпечатана кутия. Личеше си, че не е отваряна. Simple Smile
И химикалки накупих 3 кутии че губим по 5 на седмица. До гуша ми е дошло с тези моливи и химикалки.  ooooh! Те пък се оказаха хубави лидълските, на мен поне са ми много удобни.
Дъщеря ми също каза, че химикалите са много удобни и ги хареса. Peace

Ся, с тоз робот  newsm78. Аха да реша да го взема и някой напише, че не му трябва. На мен ми трябва за рендосване и ситно кълцане. Робота ли да взема или да чакам електрическо ренде?

# 340
  • София
Взех си от безшевните клинове черния, размер М, но се оказа, че отгоре е с ластик, който ми е доста огромен  Sad Гледам, че сивия е без този ластик отгоре, някой има ли наблюдение за двата модела, дали сивия е по-тесен отгоре на талията от черния? Обмислям за сив да го сменя, не ми се ще да го сменям за S защото сигурно къс ще ми дойде, а и в краката си ми е добре.

# 341

Ся, с тоз робот  newsm78. Аха да реша да го взема и някой напише, че не му трябва. На мен ми трябва за рендосване и ситно кълцане. Робота ли да взема или да чакам електрическо ренде?

И при двете продуктите се пускат/мушкат през едно тясно, като гърло. Поне при ел.рендето е така, предполагам и при чопъра. Което, за зеле например, писаха, че не е много удобно - туткаво е в смисъл, щото първо трябва да нарежеш зелето на дребно и да го пуснеш в тясното нещо, Пък и на няколко транша ще стане явно в робота, не наведнъж. Това за зеле и за робота. Иначе съм яла салата от зеле, рязана в робот - ами много готина дребно нарязана беше. Ама бързо и лесно ли става, не знам.

На ел. рендето само моркови и цвекло чеша. Зеле не съм пробвала, но коминчето ме у доста тясно и не знам как ще мушкам там зелето...

Освен да вземеш и да пробваш и тогава да решаваш дали да го задържиш...робокопа Laughing

# 342
  • Бургас
Тета  bouquet
Много ме кефят обясненията ти, караш ме да се усмихвам  Heart Eyes

# 343
Имам ренде и робот с много функции
Рендето е от Лидл, и стърже
Удобно и лесно е, но не и за зеле или лук
Също така имам чувството, че скоро ще се счупи...някак си частите са малко лошокачествени, макар че си работи де, пу пу
Робота стърже или кълца, кълцането е по-особено и не го предпочитам. някак си става на трохи храната, и то неравномерно, а не настъргана. Не всеки яде такава салата.

# 344
Заинтригувахте ме с това ренде. Не съм имала такова , но вече ми е цел да следя промоциите / защото не е на живот и смърт/. Колкото до роботите-споделям лично мнение и никого не обвързвам : имала съм и не бих си взела пак. Peace Обемно е , за да нарежа колбас , или зеле , вадя ,следва- зелето , за да мине през улея , го напасваш , ами то по-добре да си го нахряскаш. Ползвах го за краставици , моркови , всякаквите приставки / от кеф/ , цифром и словом десетина пъти. И го прибрах нависокото и дотам. Не е въпросът в цената , а кой колко членно семейство е и ..бе фактори много. Виж , ренденце.... newsm10 ще си взема, запалих се.

Общи условия

Активация на акаунт