Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 079
  • 777
  •   1
Отговори
# 315
Според мен всеки един миксер ще ти свърши работа.
Аз имам от Лидл един зелен, лятото ли го пускаха, не помня...на Силвър крест. Върши ми работа, но аз само за палачинки го ползвам Mr. Green Не съм сладкарка, не консумирам и такива неща, та затова... 300 вата е...ами въртят си се бъркалките Rolling Eyes
С колко степени, ценa? зелен  Shocked
Tова ли e?

От КФ - избягвам такъв тип техника.

Видях,че питаш и в темата за Амазон,за този от ЛИДЛ ти говоря,около 40-тина лв беше

# 316
  • София
Аз имам от Лидл един зелен, лятото ли го пускаха, не помня...на Силвър крест. Върши ми работа, но аз само за палачинки го ползвам Mr. Green Не съм сладкарка, не консумирам и такива неща, та затова... 300 вата е...ами въртят си се бъркалките Rolling Eyes
Tова ли e?

То лидл и кауфланд нали знаеш че са на една фирма? Кауфландския в също с 3 год гаранция.

# 317
С колко степени, ценa? зелен  Shocked
Tова ли e?

Баш такъв. Има 3г. гаранция. Около 30-тина лева ли беше, не повече. Степени си има 5-6, има и турбо бутон някакъв. Два вида бъркалки-за тесто и нормалните. 300 вата е, проверих по кутията сега. Нормален миксер...за цвета не се чуди, жените избират по външен вид предимно, поне аз де Mr. Green

А, от лидл ми е и чопъра...нямат грешка на Силвър крест нещата според мен.

# 318
Здравейте сладурки,чета ви с удоволствие и от известно време се изкушавам да попитам . Имаше едни трикотажни рокли на промоция -дълги и много ефектни поне на брошурата Simple Smile) към началото на ноември,но не успях да отида на време и да си купя. Ако някой има м или л размер и не я носи ,с удоволствие бих я взела Simple Smile))

# 319
  • shumen
Аз от Кауфланд ел.уреди не купувам.Миналата седмица се излъгах и купих един тостер за 13 лева и работи точно 5 дни.

# 320
От Кауфланд имаме вентилатор, духалка, тостер, машинка за подстригване, машинка за фрапе...за друго не се сещам. Всичко си е читаво и работи.
Относно кухненски робот, блендер и прочие, наистина си е до човека дали ще се ползва или не. За един може да е ненужна покупка, но друг може да не може без него Simple Smile
Чакам с нетърпение събота и ще ви кажа дали е била вкусна салатата от моркови и цвекло, без да се налага да стържа на ръка  Wink

# 321
Да не забравиш цвеклото....да купиш де Laughing

# 322
То ще е от пазара - био  Laughing

# 323
Здравейте, някой знае ли дали ще зареждат скоро резене в Лидъл - в неделя ходих за зеленчуци и нямаше почти нищо. Много обичаме резене, също и аспержи ...

# 324
  • София
Tова ли e?

Баш такъв. Има 3г. гаранция. Около 30-тина лева ли беше, не повече. Степени си има 5-6, има и турбо бутон някакъв. Два вида бъркалки-за тесто и нормалните. 300 вата е, проверих по кутията сега. Нормален миксер...за цвета не се чуди, жените избират по външен вид предимно, поне аз де Mr. Green

А, от лидл ми е и чопъра...нямат грешка на Силвър крест нещата според мен.
Ок, ще проверя за него.
Пп. Жълтият е чук  Grinning

А този за 40 какъв е??
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=960687.msg34425494#msg34425494

# 325
Скрит текст:
Чета, някакви роботи и рендета спрягате, но точно от това което ще е в събота доволни ли сте? Да го купувам ли или не този робот?

Взех консерва нарязан ананас на кръгчета, много захар вътре, компот, но детето много го хареса, а той е мнооого капризен..
Опитах от новите шоколади със смлени лешници харесаха ми.
Риба купувам редовно, не съм имала проблем досега
От камерата на британската кухня, взех хапките панираните с различни вкусове, не са лоши в сравнение с други подобни продукти, даже чудесни

Това за смутита много добре, не очаквах, заменя блендер ли? Имала съм робот, но го продадох, много части, много нещо за една глава лук, цялото това миене и разглобяване.. та това ми е въпроса, дали е практичен?
Чабатите хляб от фризера, пробвах всички вкусове, да за секунди се приготвят, но нещо не ми станаха любими.
Доволна съм че си купих машинката за нанасяне на фондьотен, спестява ми време и заменя успешно  Beauty Blender гъбичките
Ясмина да имам робота и е много хубав единственото което ме дразни в него, че крачетата му залепват твърде силно за плота Simple Smile Ако го купиш моля да споделиш рецепти за него защото искам да го използвам по-активно Simple Smile
До сега с него съм настъргвала тиква, моркови и др. - много бързо стърже. Освен това съм разбивала смутита директно слагам плодове мляко и мед и разбивам с ножа става великолепно Simple Smile Отворена съм за други идеи Simple Smile

# 326
Аз пък имам зелен миксер от Кауфланд  hahaha и си работи вече 2 години безпроблемно. Използвам го за палачинки, гофрети, тесто  Peace върши перфектна работа  bowuu

# 327
 Здравейте! Някой знае ли колко килограма е солната лампа?  newsm78 отдавна се каня да купя и даже днес ще ходя в солната стая на Надежда, а там има 4-6кг за 35лв

# 328
  • София
Преди време си купих пасатор от Кауфланд, но задържаше течност в долната приставка, не можеше по никакъв начин да я измия и после се стичаше мръсотия през ножа в храната. Слагах го та се оттича и с ножа надолу и обратно и после пак имаше стечено черно-кафяво.
Аз за палачинки и гофрети не използвам миксер, само тел, по-лесно и бързо ми е.
крастави4ка, сподели моля, после за солната стая. Ходила ли си друг път? За профилактика ли отиваш или за лечение? По кое време ходиш? Има ли много хора? Имаш ли подобрение или резултата, ако  е профилактично?

# 329
  • Sofia
Купих вчера дънки и клинове на децата, много съм доволна. И гащи на мъжа ми от тези от миналата седмица. В Овча купел пак са ги заредили. Миналата седмица бяха свършили, сега има колкото искаш.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт