Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 079
  • 777
  •   1
Отговори
# 270
  • Козлодуй
Скрит текст:
Чета, някакви роботи и рендета спрягате, но точно от това което ще е в събота доволни ли сте? Да го купувам ли или не този робот?

Взех консерва нарязан ананас на кръгчета, много захар вътре, компот, но детето много го хареса, а той е мнооого капризен..
Опитах от новите шоколади със смлени лешници харесаха ми.
Риба купувам редовно, не съм имала проблем досега
От камерата на британската кухня, взех хапките панираните с различни вкусове, не са лоши в сравнение с други подобни продукти, даже чудесни
Чабатите хляб от фризера, пробвах всички вкусове, да за секунди се приготвят, но нещо не ми станаха любими.
Доволна съм че си купих машинката за нанасяне на фондьотен, спестява ми време и заменя успешно  Beauty Blender гъбичките
Ясмина да имам робота и е много хубав единственото което ме дразни в него, че крачетата му залепват твърде силно за плота Simple Smile Ако го купиш моля да споделиш рецепти за него защото искам да го използвам по-активно Simple Smile
До сега с него съм настъргвала тиква, моркови и др. - много бързо стърже. Освен това съм разбивала смутита директно слагам плодове мляко и мед и разбивам с ножа става великолепно Simple Smile Отворена съм за други идеи Simple Smile

# 271
Момичета, извън лидълската тема, има кремвирши на марката "Попов", в които не присъстват типичните гадости, но и на вкус съответно са различни.
От какво мислите, че се правят креНвиршите?!

Oт остатъците от разфасованото месо, от уши и крака /съдържат колаген и е полезно за хора с остеопороза и късогледство/. Лично мен кренвиршите от Лидл /немските/ не ме притесняват. Нямат никакви безумни консерванти. Правя ги на пица , или правя кренвиршки. Веднъж на 2 месеца не са ми проблем.

# 272
  • до едно тепе
Попов е пловдивска фирма. Имат 2 големи магазина с транжорна. Докато си купуваш месото гледаш как го разфасоват отзад Laughing  Месото и каймата са хубави. Колбаси сме вземали само шпек и на етикета наистина пише, че има само свинско, говеждо и натриев нитрит. Други съставки няма, а трайността често е до след 2 седмици.
Скрит текст:
Когато беше съвсем малко бебе дъщеря ми много ясно си показваше кога в местото което ям има соя. Имаше ужасни газове. Случвало ми се е като ям кайми на различни фирми, включително купена от Лидъл тя да има газове. Само от месата и каймата на Попов не газоотделяше милото Rolling Eyes
И да не съм съвсем не по темата. Последно риба от Лидъл купувахме. Ципура. Хубава беше Peace

# 273
  • Пловдив
Скрит текст:
Чета, някакви роботи и рендета спрягате, но точно от това което ще е в събота доволни ли сте? Да го купувам ли или не този робот?

Взех консерва нарязан ананас на кръгчета, много захар вътре, компот, но детето много го хареса, а той е мнооого капризен..
Опитах от новите шоколади със смлени лешници харесаха ми.
Риба купувам редовно, не съм имала проблем досега
От камерата на британската кухня, взех хапките панираните с различни вкусове, не са лоши в сравнение с други подобни продукти, даже чудесни
Чабатите хляб от фризера, пробвах всички вкусове, да за секунди се приготвят, но нещо не ми станаха любими.
Доволна съм че си купих машинката за нанасяне на фондьотен, спестява ми време и заменя успешно  Beauty Blender гъбичките
Ясмина да имам робота и е много хубав единственото което ме дразни в него, че крачетата му залепват твърде силно за плота Simple Smile Ако го купиш моля да споделиш рецепти за него защото искам да го използвам по-активно Simple Smile
До сега с него съм настъргвала тиква, моркови и др. - много бързо стърже. Освен това съм разбивала смутита директно слагам плодове мляко и мед и разбивам с ножа става великолепно Simple Smile Отворена съм за други идеи Simple Smile

с тая ниска мощност ??? не се ли задъхва бързо  newsm78 newsm78 newsm78

# 274
Попов е пловдивска фирма. Имат 2 големи магазина с транжорна. Докато си купуваш месото гледаш как го разфасоват отзад Laughing  Месото и каймата са хубави. Колбаси сме вземали само шпек и на етикета наистина пише, че има само свинско, говеждо и натриев нитрит. Други съставки няма, а трайността често е до след 2 седмици.
Скрит текст:
Когато беше съвсем малко бебе дъщеря ми много ясно си показваше кога в местото което ям има соя. Имаше ужасни газове. Случвало ми се е като ям кайми на различни фирми, включително купена от Лидъл тя да има газове. Само от месата и каймата на Попов не газоотделяше милото Rolling Eyes
И да не съм съвсем не по темата. Последно риба от Лидъл купувахме. Ципура. Хубава беше Peace
И аз чакам ципурата , за да я опитам. само да не подведа момичетата , но в Халите има един щанд , мисля ,че беше на този Попов / това не се сещам,иначе  местоположението ми я пред очите/ , та оттам наистина телешкото , колбасите и др. неща са по-вкусни. И по-евтинки. И на Лидл месото ми хареса , аз за съжаление , нямам удобен магазин наблизо , все нарочно ходя до ЛИДЛ , затова и пропуснах гашите Rolling Eyes

# 275
  • Козлодуй
[

с тая ниска мощност ??? не се ли задъхва бързо  newsm78 newsm78 newsm78

Не разбирам от мощности за сега ми върши работа и търся рецепти за него за да го употребявам по активно Simple Smile

# 276
И аз не разбирах, но откакто си купих цитруспресата, започнах да се заглеждам.

# 277
Някой взел ли си е бележника от 4.49 с розите? Аз го взех и на етикета пише,че е без редове, а не искам да го отварям, за да го върна ако няма редчета?
Ейййй, верно ли? Аз го взех и не съм го отворила още, ама без редове ще е лошо Sad
Верно, верно...Отворих го и ще се пукна от яд, без редове е. Подвеждат с името бележник така...не е честно  #Cussing out

# 278
  • София
Момичета, извън лидълската тема, има кремвирши на марката "Попов", в които не присъстват типичните гадости, но и на вкус съответно са различни.
От какво мислите, че се правят креНвиршите?!

По етикет - 100% свинско месо и сол е съдържанието. Благодаря за поправката, ама защо ли бях само аз поправена.

# 279
Ей, тъкмо си мислех да взема бележника ... Не, че няма да ми свърши работа без редове ама все пак предпочитам със за по-лесно разграфяване Whistling

# 280
Дали и другите ще са така? Не с розите имам предвид newsm78

# 281
Виж ги има едно листче на самия бележник под опаковката му, там пише, че е без редове на този с розите. При нас беше останал само един и аз го взех, също и сладко киселия сос го нямаше вече наличен. Кофти пазар имах днес Sad

# 282
Някой опитал ли е вече кълновете от боб?! Как са на вкус?! За зелена салата подходящи ли са?!
И органайзера за бюро тип тефтер ли е?!

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 17:09 от This_season

# 283
Ще имам път натам чак в четвъртък. Ако са останали, ще проверя.

# 284
  • sofiq
Днес ходих до Лидл за детски дънки,учудващо си тръгнах само с тях,обикновенно отивам за 1-2 неща и пълня кошницата до горе Rolling Eyes.

Доста се зачудих на лампата от кристал,огледах подробно кутията,никъде не пише че е от хималайска сол,някой взе ли я вече?

Общи условия

Активация на акаунт