Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 668
  • 777
  •   1
Отговори
# 405
Току-що ги разгледах, ще ги видим, но ще взема мм с мен, че повече разбира, иначе си харесах доста неща.
От понеделник ще има ръчен чопър, за него ли ставаше въпрос преди няколко страници?

# 406
  • Бургас
Ще пропусна и аз тоя път дрехите. Нито качеството вече толкова ме впечатлява, нито моделите на "горните гащи"  Crossing Arms А и май напазарувах подобаващо напоследък и не ми се купуват други...
Тета, разумно, моля те!  Joy

# 407
Току-що ги разгледах, ще ги видим, но ще взема мм с мен, че повече разбира, иначе си харесах доста неща.
От понеделник ще има ръчен чопър, за него ли ставаше въпрос преди няколко страници?

Не, за ел.чопър...поне аз за него говорех де...

# 408
Разочароваха ме коментарите ви за дрехите, а така се бях надъхала, почти всичко си бях харесала.
Няма да ходя само заради тях, трябва да купя овесени ядки и ако има още от картофените гофрети.

teta75, благодаря, не съм разбрала.
На мен ми трябва само за нарязване на лук, смятам да го взема, цената е ниска.

# 409
Има всичко, но не ми допадат. Взех само една пола.
От правите ли? Би ли споделила каква е материята? За черната питам. Докато стигна да не се изчерпят.

# 410
Ивекс, доволни бяха от ръчния чопър.
Иначе електрически са пускали често - и със стъклена купа, и с пластмасова...

# 411
  • Стара Загора
https://www.google.bg/search?q=hand+chopper+lidl&rlz=1C1CAFB … OW5GMb3N--Y4dM%3A

Eй,този имам, доволна съм много.
Робот имам ползвам го, мия в съдомиялна и не ми пречи. Аз също вземам лук и моркови по- голямо количество, режа и замразявам на порции за едно готвене. После само вадя и слагам в  тенджерата, не цапам всеки път робота. Ръчния чопър ползвам ако ми трябва само глава лук,но на мен много ми сълзят очите и не успявам с нож да нарежа на ситно.
От днес стелки съм харесала, ако има довечера ще взема.

# 412
  • софия
Много лошо другата седмица - хем френска, хем с риба и скариди  Crazy Ще бъде трудно.

# 413
Момичета, благодаря за мненията.
Тук започна да вали сняг, но няма да ме спре да се разходя. Laughing

# 414
Ивекс да не те разочаровам, но на мен не ми харесаха дрехите. Като качество джегингсите с кожата са по тънки от тези които пускаха преди. Аз си взех от панталоните, но не ми харесва как седят и ще ги връщам.

# 415
Има всичко, но не ми допадат. Взех само една пола.
Полата със шарките ли, ако е тя, от каква материя е, еластична и стегната ли е?

# 416
Някой погледна ли сутиените? Как са на живо?

# 417
  • have faith and be patient ..
Ааааа това дребното,ръчно и цветно чопърче и аз го имам. Удобно ми е много за лук, магданоз и други такива по-меки и дребни нещича,  супер е!  Не съм пробвала с моркови и други подобни камъни,  но мисля, че не е предназначен за тях  Peace

# 418
Аз така и не се преборих с това дребното - адски съм кьопава. добре, че са изобретили електричеството.

# 419
  • have faith and be patient ..
Е то няма нищо за борене - слагаш зеленчука, затваряш и въртиш на лявона дясно..

Общи условия

Активация на акаунт