Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 679
  • 777
  •   1
Отговори
# 390
Никой ли не е видял роклите?

# 391
Те са от утре. Имаш предвид късно тази вечер ли някой да е ходил? Аз утре ще се подпътя....

# 392
Баси,заблях се тези дни,изпуснах темата и изтървах фитнес сака и клиновете  Close много съм смотана  Mr. Green само една спортна блузка беше останала и като я пусна едно бабе я гепих  Twisted Evil

Не зная за кой град говорите, че сте изтървала саковете, но във В. Търново има някоя друга бройка, а утре мисля да върна и моя. Моят мъж ми го купи, но ми е голям и нещо няма да се разберем:)

# 393
А някой пазарува ли зеленчуци, по-точно резене  Mr. Green Не мога да намеря никъде

# 394
  • shumen
Ева,аз не.
Ние и тази седмица ли ще свършвате рано?

# 395
Имала съм робот, но го продадох, много части, много нещо за една глава лук, цялото това миене и разглобяване.. та това ми е въпроса, дали е практичен?

# 396
  • Асеновград
Скрит текст:
Panayotu
 Hug
Не разбрах ти от личен опит ли коментираш?
И да! Разконспирира ме - искам да ви прецакам, няма само аз да съм прецаканата я! Naughty
Ако четеше темата редовно щеше да си си отговорила на въпроса......

# 397
  • София
И аз му се чудя на робота...   Ядем доста салати, а ненавиждам да стържа на ренде. От друга страна имам един огромен шкаф пълен с ел. уреди, които не използвам.  Rolling Eyes И нямам място вече нито в него, нито на плота. Но пък ако робота меси тесто ще мога да махна хлебопекарната, че и без това последните 1-2 години само за тесто я ползвам. Не знам и аз вече...  newsm78
Какво друго може този робот освен да реже/стърже?
Ей за това говоря и аз, за всяка опреация - уред
... Че после и вода/време заминава за миене.

# 398
Някой вече да е пазарувал? Laughing
Допивам си кафето и отивам, надявам се да има номера от джегингсите.

# 399
Има всичко, но не ми допадат. Взех само една пола.

# 400
  • Пловдив
От др.седмица нищо интересно поне за мен...

# 401
  • Beyond the stars
Гледам новия каталог и или аз съм пропуснала преди или за пръв път пускат хранителни добавки - протеин, л-карнитин , креатин и т.н. ?

# 402
Да, вярно е, че на живо нещата изглеждат по друг начин, ще преценявам на място.
Отивам да разгледам новия каталог.
За пръв път чувам да се предлагат хранителни добавки в Лидл.

# 403
Нагласих списъка и аз за днес. Някой обаче ще трябва да ми държи ръцете отзад, за да не взема пак джегинси и панталони Crazy Няма място вече в гардероба, а и само два крака имам, къде, по дяволите, да ги обувам всичките тези горни гащи #Crazy

# 404
  • Beyond the stars
За пръв път чувам да се предлагат хранителни добавки в Лидл.

Значи не съм само аз  Mr. Green Ще са ми интересни отзивите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт