Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 068
  • 777
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,
отзиви за туниките от четвъртък ---> http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54175
Дано не са много  дълги (да не седят като рокля)
П.П 167см съм висока Simple Smile
Май са като рокли...виж клипчето на стр.на Лидл. Там ги видях,че са като рокля май Confused

# 376
  • София
И аз да се отчета, смених си черния клин за сив М размер, съвсем друго нещо е, точно 2 пръста има разлика в талията с черния М. А черният S е с още 2 пръста по-малък от сивия. Този път имаше доста отворени и успях да сравня. Само ме издразни касиерката, взе да ми държи сметка защо го сменям със същия размер  #2gunfire, обясних защо, но принципно не съм длъжна да им давам подобни обяснения.

# 377
Отзиви за роклите от 19 лева? Памучни ли са, много къси ли са? В какви размери ги има? Едната електронна брошура има ужасна резолюция и нищо не се вижда, а другата се превърта много бързо.

# 378
днес си взех черния клин М размер, но доста ми стяга надолу, а в кръста е широк.. за жалост в нашия Лидл бяха останали само S и XS от другите.. някъде в софия да сте мяркали L останали?

# 379
  • Sofia
На мен зелето не ми е проблем. Основно стъргането ме привлича в робота, че ненавиждам да стържа. Почти съм се навила вече.
Много ме дразнят лидълските сутиени, че са хубави, а нямат големи номера.

# 380
Аз не съм особено сръчна и толкова тънко не мога никога да нарежа зеле.  Както и лук.

# 381
Последно обяснявам за зеле и робот.
Зелето НЕ СЕ ВКАРВА ПРЕЗ ТЕСНИЯ УЛЕЙ. Капакът се отваря слагат се парчета колкото длан и се пуска два- три пъти за по 1 секунда.

# 382
  • Бургас
Зелето НЕ СЕ ВКАРВА ПРЕЗ ТЕСНИЯ УЛЕЙ. Капакът се отваря слагат се парчета колкото длан и се пуска два- три пъти за по 1 секунда.

Ето с това вече ме убеди! В събота съм за робот  newsm10

# 383
Звучи лесно и удобно.. благодаря.

# 384
Това го правиш с ножа,а не с рендето с правия прорез,нали?

# 385
 newsm78 Ще взема и аз да си купя. Моят някога беше такъв , че ножовете се въртяха в горната страна на тялото и за да се нареже нещото ,влизаше само през улея , за да мине "под ножа". Утре ме подсетете , че и ципура искам  Rolling Eyes

# 386
  • 1st floor
Роботът е страхотен. Експлоатирам го нон стоп вече две или три години, направо не мога една манджа да сготвя без него. Идва ми да си купя още един, да не ми се счупи моя. Mr. Green Единствено му повредих една джаджа, която виза в от капака на каната в самата стойка на робота. Направо отчупих парчето. ММ го залепи за дупката на стойката и сега при отворен робот може да тръгне ножа. Бях си поръчала нов капак от Бушона, но и него счупих. Embarassed Сега съм забранила друг освен мен да ползва робота.

# 387
  • Асеновград
https://www.youtube.com/watch?v=XgCW3nnH76k
Рязане на зеле за салата в кухненски робот.Този на клипа е доста по сериозен клас от предлагания в събота.
Поставено зелето вътре с ножа става надробено, а не нарязано.Разликата за мен е огромна.Ситно нарязано зеле става само с приставката за рязане поставена на пластмасовия държач, а той реже само ако подадеш продукта през отвора на капака.Ако вкараш зелето вътре то ще ти остане под диска с режещата приставка.Няма лошо да си хвалим уредите, но не е хубаво да подвеждаме .На практика точно този модел в събота има само нож който става за дробене на продукти / същото което извършва чопъра/ и две приставки тип ренде, едната реже на кръгчета а другата рендосва.
Всичко останало което коментирахме като нож за смилане на меса, нож за тесто, рамки и пластмасови бъркалки не са включени точно в този модел.

# 388
Panayotu
 Hug
Не разбрах ти от личен опит ли коментираш?
И да! Разконспирира ме - искам да ви прецакам, няма само аз да съм прецаканата я! Naughty

# 389
  • sofiq
За кухненските роботи,аз имам  ето такъв ,избрах го защото кухнята ми е малка и това беше най-малкия който намерих Peace
Скрит текст:

купих го когато захранвах малкия,не купувах пюрета,готвех му всичко и робота ми беше незаменим.
След етапа на пюретата го ползвам най-често  за накълцване на лук и моркови(моркови купувам примерно 1 кг,накълцвам ги в робота и ги прибирам във вфизера,после като готвя ми е много удобно да си взема каквото количество ми е нужно готово накълцано).Както и за зеле.
Никога не си играя да пъхам през отвора нищо,режа на големи парчета продукна,слагам в робота,затварям и кълцам Peace
Ползвам го вече 7-ма година,доволна съм много от него.

Иначе днес се обзаведох с една лампа,изненадах се,че в Лидл Люлин имаше 3 различни модела
,освен двата в брошурата и този

аз си избрах ето този,снимах я на светло и на тъмно,разкошна мека светлина,много ми харесва Heart Eyes :

Общи условия

Активация на акаунт