90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 360

• 34 887
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Джули, и олио на карфиолеца. Wink
Да, да. Хубаво ги намазняваш съм написала ама, да не е по русенски...  Laughing

# 46
Курдов слушай Жулиетка. Щом тя казва - така е! Битон! Нали разбра за втората специалност! hahaha Joy
Ррррррррррр кичурите са супер!  Grinning Hug
Инджи лежи си чадо - неделя е. Той ТМ ще почака, па може и той да го спретне.  Mr. Green Grinning Hug
Жгмъц лека нощ на теб.  Grinning Hug Hug Ей тъй се разпуска след тежка работна нощ:

# 47
  • София
Хич не съм уморена, странно.  Crazy Но предполагам след обяда, като започна да храносмилам ще се промени положението. 😂

Не съм довидяла Джули, а как е по русенски ?!

# 48
Благодарско за рецептата.... Hug

# 49
  • Русе
Жгмъци  Hug
Ехоу, бандичка, събудихте ли се от снощи, или още да шепнем  Joy
Курдов, споко друже, и аз съм така днес, а не съм смесвала  Crossing Arms но и кончетата вчера бяха някъде из прерията, та...
Джулс, кога откриваш новия кабинет (по втората специалност  Flutter)
Отивам да си готвя грах, ММ е наказан - на вчерашни манджи  Whistling
Прекрасен ден на всички!

# 50
  • Русе
Жгмъци, " намазняваш" мислех, че е неразбираемо... Mr. Green
Деситу, той е нон стоп открит... Joy
Кате,  Hug

# 51
  • София
Не е неразбираемо ами кака ти е кьорава. 😂😂😂

# 52
  • Русе
И аз съм кьорава, с лещи, и пак не виждам... Joy  Joy

# 53
  • София
И аз съм кьорава, с лещи, и пак не виждам... Joy  Joy
Ми то краставите магарета се надушват. 😘

# 54
рррр Мн си хубава!!

Как сте, фиданчици?
Хапвате ли? Laughing

# 55
Ехооооо пиандетата се събудили......как сте тежат ли ви главичките! smile3532
Аз днес съм минус 200 след мазните ребра......така е то яж си месца да ти е мирна главата! Simple Smile
Днес за обяд ще има сарми с гъбки, селъри, ориз, черен и червен пипер.................опитах малко плънката неустоима ееее!
За вечеря ще ходя на гости у една дружка.......! Ще прави салата от киноа, боб и разни други неща.....та ще е режимна и за мен! Лошото е, че съм купила едно френско розе...! Embarassed
Петеее, супер са кичурите! Hug

# 56
  • София
Как сте, фиданчици?
Хапвате ли? Laughing
Яко,  Embarassed Embarassed доядох на щерката варените яйца от закуска, много и се ядяха иначе, ама мама е добро прасе и да не хвърля. Знам, че е рано, но Спасуна ли, кво ли newsm78. Салатата ми беше една краставичка и чаша доматен сок, след споменуването му ми се допи ooooh!
Джулка,  Heart Eyes Heart Eyes представям си я как друса дупенцето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще се гледа bouquet
Пете, Много Убави кичури, а на теб как ти тичат само Hug
Уф, лягва ми се сега, загубих вече апетит и ми се приспа, ще се опна малко и после пак ще се включа.

# 57
Муцуни такива,снощи телепатично съм ви усетила каква ще я свършите и предварих   Whistling.
Гледам президентите...
От вчера като ме е заболял ниско долу вдясно корема само търся къде да полегна ,пак яйчник сигурно съм възпалила  ooooh!.В тоз студ ще трябва по лекари да обикалям утре #Cussing out.Както и да е...Днес ще го мъча плодов,от август не съм плодувала    Rolling Eyes,дано удържа.

# 58
Добро утро, пиянки!
Снощи и аз ударих една чаша винце ,днес съм на плюс .На обяд яко се наплющях - купа червена леща, 3 пълнени чушки с ориз и гъби и голяма салата китайско зеле с краставици.

# 59
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Докато се запиша в новата тема , вие сте изписали  4 страници,опасни сте Heart Eyes

Аз тази четворка я омазах здраво, утре съм на плодове , дано компенсирам Praynig

Чета ви през пръсти , че с малчо е трудно. Утре пак ще ходи на градина , мъка ми е.

Хайде много Hug Hug Hug от мен!

Общи условия

Активация на акаунт