90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 360

• 34 894
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Мими, какви са тези шезлонги, които успявате да поберете в колата?  Моля ако може модел и откъде сте го купили?  Praynig
Нанами, Ей тези са, и Мими полегнала на тях! Купихме ги от някакъв градински център, не са много удобни, защото се водят за веранда, не са баш плажни! Но пък възглавниците се свалят, сгъваеми са и се опъват до легнало положение!
фотохостинг бесплатно
фотохостинг бесплатно
[img width=600
[url=https://postimg.org/image/lpgxwj4jr/]http://
хостинг фото

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 13:16 от mimi.7299

# 616
  • София
Мими, последната снимка е страхотна:) Hug

# 617
Мими, последната снимка е страхотна:) Hug
Благодаря ти Ничия! Flutter Flutter

# 618
Мими, и на мен много ми хареса последната снимка! bouquet
Номе, днес не трябваше ли да ти е плодов ден...? newsm78
Скрит текст:
Мен ме ядоса малката в последния час, но много сериозно. Един час реве и се дере, а аз си повтарям, че не ми се ядат вгх, а плодове Mr. Green
Жгмъц,   Hug

# 619
  • София
И аз примирам за сладко, но се залъгах с малко медец.  Crazy

МимиHeart Eyes

# 620
Мими, благодаря! Тези също ми се струват с доста обемни възглавници, така че разбирам мъжът ти как се налага да ги побира в колата.  Heart Eyes   Със синя капела изглеждаш страхотно!  Hug

# 621
А аз с банани и кокосови стърготини... Laughing Laughing
Дали ако намачкам банан и му добавя слънчоглед, ленено семе и кокос ще стане нещо като "бонбони"...? Thinking Само това имам вкъщи.... newsm78

# 622
  • София
А аз с банани и кокосови стърготини... Laughing Laughing
Дали ако намачкам банан и му добавя слънчоглед, ленено семе и кокос ще стане нещо като "бонбони"...? Thinking Само това имам вкъщи.... newsm78

Мисля, че да. После кажи хубави ли са.  Wink

# 623
Мими, благодаря! Тези също ми се струват с доста обемни възглавници, така че разбирам мъжът ти как се налага да ги побира в колата.  Heart Eyes   Със синя капела изглеждаш страхотно!  Hug
Благодара ти!! Да, нали и аз това казвам, че са верандни, не за плаж, но сега видях в Гърция точно плажни, с мрежа, в един магазин тип склад на Халкидики и съжалих защо не ги купихме! Пък тези ще ги оставя за верандата на вилата! bouquet Не го съжалявай той нищо друго не прави у нас .....освен това ги носи един по един от колата до плажа и ние само полягаме на тях hahaha hahaha

# 624
  • София
Ааааа, Мими последната снимка съм я виждала по - миналото лято Crossing Arms и сакам от това нова снимка да видя все ми  е тая от Мавриций или от друго място, за цвета на банския нямам претенции, само да е таз годишна. И да ти кажа, че много съжалявам, че си чак у Бурагас, защото как ми зареждаш батериите самоооооо Shocked. За тези дето не са я виждали на живо да кажа, че няма такова "стихийнно бедствие", нямате време да мислите, пък камо ли да отговорите на въпросите изстреляни от Мими, тя и не чака отговор, а задава следващия ooooh!
Джулка, Heart Eyes Heart Eyes аз знам от къде ще пишеш, ама сложи едни ръкавици да не измързват пръстите под асмЪта Heart Eyes Heart Eyes
Пека си тиквеник, щях алуминива тавичка да му купувам, защото карамелизиран от долу си го представям , ама 5 лева за 3 тавички не давам #Cussing out.Реших да намажа тавичката с масло и да поръся със захар и дано ми се получи.Та в случай, че станеще ви го покажа, а само да смее да не стане, че ръцете ме болят от стъргане 
 chef

# 625
  • София
Вангоби, кухненски робот или пък мъж за стъргане няма ли ?  Mr. Green

# 626
  • Оптимист по принуда
Ничия,  Hug, добре сме  Heart Eyes Hug
Долче, радвало се е детето, браво  bouquet
Това е racoon или миеща мечка. Колкото са сладки, в някои щати в Америка са си голяма напаст. иначе са адски смешни:
Жгмъци, че аз съм си в настроение винаги  Flutter Hug

Джуле, приятно прекарване  Hug
Мими, синьото, ах синьото  Heart Eyes Hug
Вангобии, ся пък тиквенииик и карамелизиран моля ти се  #Cussing out  Hug Hug Hug

# 627
Вангоби, аз използвам лидълско електрическо ренде за тиквеник, за кюфтета от картофи, тиквички, стърже ми морковите, ябълки, цвекло, реже зеле на тънко и т.н. Mr. Green Много си го обичам и ми е незаменим помощник Heart Eyes Дано ти се получи карамелчето! Grinning
Жгмъц, ще пробвам, ама дали ще се получи Mr. Green - ще кажа после Laughing
Деми, опасни са тези животинчета Mr. Green hahaha Joy Joy Joy Joy Посмяхме се хубаво с детето bouquet bouquet

# 628
  • София
Вангоби, кухненски робот или пък мъж за стъргане няма ли ?  Mr. Green
Нееее, и двете са ги хванали липсата  #Cussing out Мъжот ми гледа кола с приятел, а кухненския робот, защото  мразя да го мия съм го скрила от себе си #2gunfire реших, че по - бързо ще го настържа newsm78. Оказах се много добра в това да го скрия от себе си Blush няма само в Била да предлагат човеко, я...

Демиии,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesракуните са суперррр Grinning Joy Joy Joy

# 629
Вангоби, човешки бут....? Crazy newsm78 hahaha
Скрит текст:
Моето ел. ренде се мие много лесно, аз и затова го използвам често и си го държа наблизо- да е готово за употреба Simple Smile За стъргане на едно морковче обикновено не го използвам, но за по-големи количества е екстра. Peace

Общи условия

Активация на акаунт