Отговори
# 240
Между другото, наличието на домакиня може много да подобри стандарта на едно семейство. Даже повече, отколкото ако майката се пъне да се доказва в някоя фирма.
Естествено, като бащата си зареже всичките отговорности и се съсредоточи само в/у една. Всеки човек в този случай ще постигне повече.
Но не всеки е склонен да даде такъв пример на детето си.

# 241
За лекарите обаче съм права. Много са им разпасани белите манти, иначе са ми страст, ама вече е късно.

# 242
  • София
С годините разбирам, че подкрепата вътре в семейството е това, което прави всичко. Да имаш човек, който вярва в теб. Семейство, обич. И наистина мисля, че е така. Въобще не е лесно в днешно време да се създаде стабилно семейство

Знам, че с този цитат се връщам много страници назад и прескачам поредните самохвалства на Сирен - ще ме прощава за което, но ние така или иначе си знаем, че това, което на нея й се случва в живота, е най-хубавото, което може да се случи някога на някой.

Но исках само да кажа на Захир, че това е толкова вярно, че искрено й се възхищавам, че е стигнала до това разбиране на тази млада възраст. На мен започва да ми пробива в главата чак сега, след един провален и насред един много успешен брак.  Пари всеки може да прави. Семейство - съвсем не всеки, а то ти дава много повече.

Валенце,  Hug и на теб!

# 243
Сирена, и ти си била някога на Advance ниво, затова поощрявай хората да учат и да се развиват, вместо да им се подиграваш.

Иначе за мен 2000 лв не са нереално висок доход, ако двамата работят е напълно постижимо. За мен всичко над 5000 лв е висок доход. Simple Smile

# 244
Да, в 9 клас...след това видях какъв абсурд са т. нар. "нива" и какво значи истинско владеене на език.

То е както с другите способности- истинското научаване е в пъти над курсове и формално учене, става само с потапяне и е от напълно различно естество.

# 245
  • София
Ако си в медиите, с цигански английски няма да стигнеш далеч.

А иначе Тръмп много, много добре владее английския език. Само привидно говори просто. И не го казвам аз, а лингвистът George Lakoff, питайте Гугъл, ако не вярвате.
А, що да не може?
Ти тук го караш точно по цигански- на 3 български, една английска дума или израз, за тежест.
Явно, така процедираш и в работата си, защо иначе ще си създаваш неудобството с превключването? newsm78
Що се отнася до Тръмп- ти го даде за пример........ Mr. Green

# 246
Как ще се залюби, айти специалистите са сред най-малко изневеряващите професии.

Това пък защо? Още ли се броят за смотани програмистите?  Laughing

# 247
С годините разбирам, че подкрепата вътре в семейството е това, което прави всичко. Да имаш човек, който вярва в теб. Семейство, обич. И наистина мисля, че е така. Въобще не е лесно в днешно време да се създаде стабилно семейство

Знам, че с този цитат се връщам много страници назад и прескачам поредните самохвалства на Сирен - ще ме прощава за което, но ние така или иначе си знаем, че това, което на нея й се случва в живота, е най-хубавото, което може да се случи някога на някой.

Но исках само да кажа на Захир, че това е толкова вярно, че искрено й се възхищавам, че е стигнала до това разбиране на тази млада възраст. На мен започва да ми пробива в главата чак сега, след един провален и насред един много успешен брак.  Пари всеки може да прави. Семейство - съвсем не всеки, а то ти дава много повече.

Валенце,  Hug и на теб!

bouquet bouquet bouquet

В края на деня, ако няма при кого да се прибереш, ако няма кой да ти каже "браво" за успехите, постигнати през деня и ако няма на кой да поплачеш за провалите.. мисля, че всички пари на света не могат да запълнят тази празнина.

дописвам се: ако в края на деня се прибереш сам, дори четеейки Шекспир в оригинал ...все тая

# 248
Абсурт, това е форум, пиша така, за да е по-бързо, не претендирам за стил. Няма да се хабя тука да мисля. пиша израза, който ми идва лесно. Няма да седна да го заменям с по-оригинален, ако върши работа.

# 249
  • София
Абсурт, това е форум, пиша така, за да е по-бързо, не претендирам за стил. Няма да се хабя тука да мисля. пиша израза, който ми идва лесно. Няма да седна да го заменям с по-оригинален, ако върши работа.
Жена, тук пишем на български, за Бога!
Сега, остава да ме убедиш, че не можеш да структурираш цяло изречение на родния си език, та ти иде по- лесно и бързо, да смениш с латиница клавиатурата и да изпишеш думата или израза на английски?

# 250
Мога, разбира се. Но понякога с английския е в пъти по-икономично. Трябва ли да обяснявам или преводачите ще се включат да кажат защо е така.

# 251
  • Сф
Мога, разбира се. Но понякога с английския е в пъти по-икономично. Трябва ли да обяснявам или преводачите ще се включат да кажат защо е така.
А, та ти с тоя 9 ти клас от Коматево закопа всичките, които поназнайват оттук оттам.Не знам кой би ти свършил работа от форума!   newsm78

# 252
Кой е тоя с 9 клас от Коматево, не го познавам.

В Английската ниво Advanced  се взимаше някъде в 9 клас, доколкото помня.

# 253
  • София
Не се излагай!
Точно преводачите ще ти обяснят защо никой, уважаващ интелигентността си човек, не пише и не говори като първа година арабски студент в България. Joy

# 254
Подтиснахте човека. Той и без това няма голямо самочувствие, вие направо го сразихте.
Авторе и моят мъж не е ит и не взима голяма заплата, пък живеем нормално. В материален план имам всичко, което искам. Според мен когато имаш деца парите не са ти основният момент, а липсата на време да свършиш всички задачи, както и да пишеш в бг мама глупости.
Валенце виртуална прегръдка и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт