Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 386
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 855
Да покажа ретро кухнята на дъщеря ми, не обръщайте внимание на безпорядъка, ремонтът още течеше, а нямам друга снимка:mrgreen: Гърбът и плотът не ми харесаха, искаше ми се да друг цвят, но...
Скрит текст:

# 856
Някой питаше за "нещо" от кестени. Сега погледнах брошурата на Лидъл и от понеделник ще има , ама не знам дали е същото.
Жаки, май е този робот.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1343
Ая, и моя проект за терасо- кухня включва ретро на преден план.

# 857
  • Австрия
Ая, странно е, че не са избрали гръб и плот като дървото на аспиратора  Crazy Иначе е хубава кухничката..

# 858
Сега съжалявам, че фурната не избрахме ретро модел, тази стои като кръпка.
Да, цветът изобщо не си подхожда, но тя не се вслуша нито в моето, нито в на майстора мнението.

# 859
Точно от модел на ретро фурна си направих бъдещите планове.
Нещо като на твоята щерка и на Захир кухнята ще е и моята. Днес съм си у дома и хапвам постоянно.
Режимно, ама постоянно!

# 860
Показвам за малко и моята 5-годишна икейска кухня. Когато я поръчвахме, трябваше да я планираме до последната подробност буквално за 2 часа, някои неща бих попроменила сега, но са дреболии, като цяло съм доволна....

Този следобед момчетата ми имат общо 3 мача - по един поотделно и един заедно. Следя резултатите онлайн, много се вълнувам. Нямаше как да отида с тях днес, за съжаление. До момента -една убедителна победа. В момента играят заедно - труден мач, надявам се пак на победа. Третия вероятно ще е загуба, противникът е силен, да видим...

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 17:15 от Анонимен

# 861
  • Австрия
Е, де, Ая.. не съжалявай! Важното е тя да си я харесва, да е жива и здрава и да си я ползва с удоволствие.. Бял кахър  Wink

пп.Единственият недостатък на моята 13-годишна кухня е.. нееластичността й  Blush

Mr. Green

# 862
На мен кухнята много ми харесва, единственото което бих променила е гърба, може би стъкло или неръждаема стомана. Иначе всичко друго е много хубаво.

# 863
Сбъдваща, кухнята ти е супер. Особено много ми харесва прозореца над мивката. Така ми се искаше и на мен такъв, но нямам никакъв избор на гледка или контейнери за боклук или прозорците на съседа.

# 864
Точно този е, по-компактен е отколкото изглежда. Тези които го имат отпреди, твърдят, че режат зеле в него, аз още не съм го пробвала за тази цел, та нищо не мога да кажа, само за стъргането. Ще взема и една зелка после освен, да го пробвам.

На обяд е имало достатъчно, така че мисля, че ще има.

# 865
Сбъдваща, кухнята ти е страхотна! Не знам какво би променила, но на мен ми допада.

# 866
Мари, благодаря, изпратих я вече да го купи, дано не е свършил само.

# 867
Сбъдваща, кухнята ти е супер. Особено много ми харесва прозореца над мивката. Така ми се искаше и на мен такъв, но нямам никакъв избор на гледка или контейнери за боклук или прозорците на съседа.
bouquet

Страхотна е! Но аз съм пристрастена към Икейските гланцови кухни.
Нашата също щеше да е оттам, но я поръчахме и след няколко седмици трябваше да е доставката. Имахме срок за гонене и когато ни с обадиха, че нямат двата ъглови юнита и ще дойдат след още няколко седмици отменихме поръчката и си взехме друга бяла от тук. Не е лъскавият гланц и с белите гранитни плотове, които искахме, но за другата къща живот и здраве, се надявам да я направя.

В Б-я си направихме червен гланц кухня с черни плотове поради липса на плоскости с желаният цвят, та все не можах да я направя както искам!

Рали, благодаря ти.
Разбирам те. Дано минат леко тези три месеца и детето да е спокойно. А ти си почивай когато и както можеш с нея.

Твоята кухня беше също разкошна.  bouquet

# 868
Благодаря, дами. Трия.
Дреболии бих променила, наистина. Удобна ми е, има място за всичко, лесно се поддържа. Доволна съм.

# 869
Брей, доживях, Дарис да намалят ботушите си. Моите разкостиха магазина. С по два чифта си тръгнаха.

Общи условия

Активация на акаунт