Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 367
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 870
Кухни не видах, освен на дъщерята но Ая.
Изглежда ми обаче недомислена, гърба и и печката хич не пасват на останалото.

Правя млечна баница, голяма разправия е а после изчезва за минути. Simple Smile

# 871
пристрастна съм аз към цялостни кухни от Икеа

Ая, хубава е кухнята, да готви с любов вътре дъщеря ти  Simple Smile

DimS., и аз искам да разтегна моята  Laughing много е малка, а аз готвя много и всичко е на вили-мотовили вътре

mariat, супер ти е кухнята, и е голяма  Simple Smile
ще правя омайващия кекс след малко

Бърди, да оздравява бързо малката

Лиляна, направи ли тортата? долния пласт може да не го сиропираш, за да държи като основа, маскарпоне+заквасена сметана няма да се разтекат, може да добавиш ванилия вътре за повече аромат  Simple Smile

купих си лак и червило, доволна съм  Heart Eyes любимия каза "аууууу, страхотен цвят"

# 872
  • До морето
Ееееее, изтървах на Сбъдваща, ако е удобно пусни на лични, подозирам, че ще ми хареса.

На Ая ми харесва, сега тези ретро кухни са много модерни, но все ми се струва, че бързо ще омръзне, а и аз си представям такава кухня в някоя голяяяяма хубава къща, в апартамент не ми се връзва.

Кухнята на Мария ми харесва, защото е изчистена и няма да омръзне. Навремето много си падах п оразни ярки цветове, но от опит разбрах, че окото се насища и след няколко години яко ти писва.

# 873
Mariposa_Malva,
и аз мисля така за цветовете - неутрални основни цветове, за да не омръзват
и аз не видях на Сбъдваща мечти кухнята

# 874
Втора победа, щастлива съм. Големият е голмайсторът днес, представям си колко ще си е вирнал носа като се прибере. Още един мач, вече тече.

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 18:13 от Анонимен

# 875
Рали, благодаря ти.
Разбирам те. Дано минат леко тези три месеца и детето да е спокойно. А ти си почивай когато и както можеш с нея.
Твоята кухня беше също разкошна.  bouquet
Ооо, ти си я спомняш ли  Flutter - благодаря за комплимента  Hug Мислех, че може би ще ми омръзне скоро, защото е изчистена и по-обикновена, но истината е, че всеки ден си я харесвам и нищо не бих променила, толкова ми е удобна.
И вашата къща е много хубава, ама при вас мащабите са други. Тук ако човек разполага със стотина квадрата чиста жилищна площ си е цяло богатство  Laughing
Кухнята на Захир ми е фаворит. Следващата ми, живот и здраве, ще е такава. Ако не в тоя, то в другия
живот  Crossing Arms

Сбъдваща, браво на децата  bouquet Голмайсторът заслужава награда  Wink Хубава и удобна изглежда кухнята  Peace

# 876
ехааа, Сбъдваща
кухнята е страхотна  Simple Smile и с прозорец, и цветенца - красота
успех на мача, браво на голмайстора  Simple Smile

на Захир видях снимка на дневната и ми хареса много, уютно място

# 877
За кухни виждам си говорите  Heart Eyes .Показаните и на мен ми харесват,но по-важно е на ползвателите да са им удобни.Моята доста време я мислих,знаех само че искам да е светла и по възможност с камък за плот.Останах много доволна от резултата,ако прикачи работи,после ще ви я покажа.
Честита радост на Раличка  bouquet ,да ви е много здрава и бързо да минават коликите.

# 878
Ехей, благодаря ви! Ние сме на село днес при на мъжчо семейството, развалих диетата! Sad Селото е близо до голям град, много хора трайно си живеят тук и  е прекрасно, тихо, снежно! Кучето разнася една измръзнала дюля по снега и я ползва за топка, която да му подхърляме. Мята се в снега като гламава да я вади, много е смешна!

Видях на mariat кухнята и на Сбъдваща. И двете са страхотни. Али я изпуснах, мрън!

Мър-че, на Икея кухните са супер. Ако ти харесва и дават добра цена, не му мисли. Иначе голяма разправия.

Ето я моята кухня, ама никога не изглежда така подредена, винаги е творчески хаос:
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/1 … b&oe=594A8D66

# 879
Рали, благодаря ти.

Къщата ни не е голяма по американските стандарти, но си иска доста чистене. Shocked

Иначе на всяка показала снимки помня снимките, но ако ми хареса , както ми харесаха твоята , на Блу, на Титина, на Сбъдваща и на Ема, помня детайлно. Особено добре си спомням страхотния ви малък килим пред кухнята и формата й на 'Г' с шкафовете и изчистената линия на бялото с дървото. С две думи- много ми хареса!  bouquet

СБЪДВАЩА, НАИСТИНА СИ СБЪДВАЩА МЕЧТИТЕ ЖЕНА- три прекрасни руси деца, дом-мечта и кухня за завиждане! А орхидеите са уникално нежни!  bouquet
Честито на голмайстора!

Захир, също има красива бяла кухня с Икейски акценти  bouquet

Днес изпратихме щерката на целодневен лагер със скаутите и си почивам активно.  Mr. Green

# 880
  • Варна
Много са ви хубави кухните, момичета, само се чудя как са такива подредени и чисти, моята вечно е бъркотия Simple Smile а не съм разпилян човек.

# 881
Захир, умееш да създаваш уют и красота  Simple Smile

HighSpeed, на мен кухнята не ми се вижда от разни неща  Laughing но аз съм Хаоса в противовес на подредения ми любим

# 882
  • Ямбол
Тортата е готова и стяга в хладилника. Каквото такова. Не съм гледала никоя рецепта, все ми се виждат завъртяни и бавни. Сиропирах с карамел, в който сложих и масло и замириса на бонбони Карамел Му. Ако стане добре - ОК, ако ли си остане течна, пак ще я хапнем, като кремче.

# 883
  • Варна
Предполагам ще ме хване мускулна треска, защото днес прекалих с велоергометъра. Ама отдавна не бях го карала. Вчера нали ходих на фризьор- освежих се, ама туй коремче...  Crossing Arms  Покрай новогодишните празници съм прибавила.  Crossing Arms
Алечка не видях, но съм я виждала преди.  Heart Eyes

# 884
сигурно ще е добре Лиляна  Simple Smile
аз сиропирам блатовете със сироп като твоя /без масло/
бърза рецепта за торта, която е много харесвана и от малки и големи е пандишпанови блатове леко сиропирани, крем ванилия и настъргани орехи отгоре

Общи условия

Активация на акаунт