Професионални серии за коса - тема 112

• 91 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Harpalike, колко ампули са в кутията?

Хм, доста. По спомен са 10. Може и да са 12, но не са по-малко от 10.

12х5 мл Peace

Благодаря! Днес се боядисах отново с Wella -та - ами хвана ми перфектно, покри идеално белите корени. Изобщо не знам какво да мисля. На какво се дължи това - 2 пъти провал, сега- всичко е ОК Rolling Eyes

# 676
Поръчах Magistral, мислех че няма много разлика м/у мажистрал и нутритермик - нали всъщност нутри я спират и на нейно място е Мажистрал newsm78 . Ще разкажеш ли като ефект каква е разликата между двете  Praynig

# 677
  • София

Изобщо не знам какво да мисля. На какво се дължи това - 2 пъти провал, сега- всичко е ОК Rolling Eyes

Хормонален дисбаланс?

Скрит текст:
От известно време не мога да позная косата си. Обърнах се за съвет към момичетата тук, маркирах и няколко евентуални виновника (фабрична промяна в боята, нов сешоар, неправилна комбинация на продукти и т.н.).Пуснах си хормонални изследвания и се хванах за главата..

# 678
Valkirja, според мен няма да се разочароваш от маската Мажистрал.
Моята изрусена, суха и изтормозена коса я хидратира прекрасно Heart Eyes Освен това ми я прави супер плътна, с много блясък и я усещам някак си гланцирана.
За сравнение с Нутритермиците - на мен леко ми отнемаха от обема и сякаш не хидратираха така добре както Мажистралите.
 Hug

# 679
 Heart Eyes bouquet Hug Ох, успокоих се, че отстрелях така на сляпо и маската и шампоана. Иначе помолих Арлен за мострички и на др маски на Керастаз да имам някаква база за сравнение, дано да имат.

# 680
 Heart Eyes Hug Шампоана също е страхотен. Ще ти хареса

# 681
  • София
Valkirja, според мен няма да се разочароваш от маската Мажистрал.
Моята изрусена, суха и изтормозена коса я хидратира прекрасно Heart Eyes Освен това ми я прави супер плътна, с много блясък и я усещам някак си гланцирана.
За сравнение с Нутритермиците - на мен леко ми отнемаха от обема и сякаш не хидратираха така добре както Мажистралите.
 Hug
Това е доста успокояващо, доста ме притесни изчезването на Нутритермика, защото на мен ми е най-любимата серия, а имам останало съвсем малко количество от маската и шампоана, Ще поръчвам и аз Мажистрал, дано и при мен ефетка е добър.
А някой дали има опит с крема  от серията Мажистрал, особено ще съм благодарна за сравнение с Нектар термика. И те всъщност взаимозаменяеми продукти ли са?

# 682

Изобщо не знам какво да мисля. На какво се дължи това - 2 пъти провал, сега- всичко е ОК Rolling Eyes

Хормонален дисбаланс?

Скрит текст:
От известно време не мога да позная косата си. Обърнах се за съвет към момичетата тук, маркирах и няколко евентуални виновника (фабрична промяна в боята, нов сешоар, неправилна комбинация на продукти и т.н.).Пуснах си хормонални изследвания и се хванах за главата..
Кои хормони изследва?

# 683
  • София

Скрит текст:

Кои хормони изследва?

Щитовидна жлеза (TSH, FT4, TAT, MAT) и полови хормони (FSH, Estradiol, Prolaktin, Progesteron). Два от тях не са в норма, а Пролактина е 5 пъти над нормата.
 Може проблема при мен да е комплексен. Тръгнах по метода на изключването.

Чуденката на Lirena за боята ме насочи към възможен проблем с хормоните. Дано да не е!

# 684
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета има ли вариант тези кристали да ги открия на по-ниска цена или пък да ги купя директно от фризьорски салон във Варна?Прилагам линк.
http://kosaistil.bg/%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B8-%D1%81- … pro-age-100-.html

# 685
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Кои хормони изследва?

Щитовидна жлеза (TSH, FT4, TAT, MAT) и полови хормони (FSH, Estradiol, Prolaktin, Progesteron). Два от тях не са в норма, а Пролактина е 5 пъти над нормата.
 Може проблема при мен да е комплексен. Тръгнах по метода на изключването.
Чуденката на Lirena за боята ме насочи към възможен проблем с хормоните. Дано да не е!

И аз се замислям, че може би от тук идва проблема.
Скрит текст:
В климактериум съм.

# 686
  • Бургас / София
Пробвах Аура Ботаника, шампоанът. Необходимо е по голямо количество да се разпени. Изми косата перфектно и усещането беше за пресушаване, но я разресох лесно. Резултата плътна и обемна коса и най вече подредена . Бих си взела и балсамът, шампоана не е достатъчна хидратация  Peace

# 687
  • София
Пробвах Аура Ботаника, шампоанът. Необходимо е по голямо количество да се разпени. Изми косата перфектно и усещането беше за пресушаване, но я разресох лесно. Резултата плътна и обемна коса и най вече подредена . Бих си взела и балсамът, шампоана не е достатъчна хидратация  Peace

На скалпа как се отразява Аурата? За мен това е най-големият проблем в марката и много се надявам да е преодолян в новата серия.

Не знам какво му става - днес ме раздразни дори Ливинга, което не се е случвало. То не е само скалпа, де. В някаква супер реактивна фаза съм и с дерматита положението също е страшно!

# 688
Днес ми пристигна сметаната за коса. Супер е  Heart Eyes а на суха коса също може ли да се използва?

# 689
Може, може  Flutter Heart Eyes  Party

Общи условия

Активация на акаунт