След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -218ღღ

• 29 587
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Айде и Крю да покаже, че с Б имат еднакви или общи дрешки  hahaha няма да остане по-назад от Елка я  Joy Joy Joy Joy Joy
Деа Hug това е Мерт,най-малйия брат на Борко ,та това се опитват феновете на Кюса да покажат ,че дори и с него си носят дрехите  Joy Joy Joy Joy
остана да си пусне брада със засукан мустак и обувките да му обуе Simple Smile а на Боре, кака сигурно гащите му носи ooooh! ooooh! ooooh!  може би така винаги ще се чувства достатъчно близо до него Mr. Green и ще спре с клоунските си изпълнения.

# 46
# 47
Сега като сме много умни, да решим това Мерич ли го написа, Шенол ли ги посъветва така да го изиграят или беше импровизация на Баръш!  Heart Eyes Wink

За мен това си беше импровизация на Баръш. Стори ми се, че и Елка се изненада  Tired

# 48
От осем и от девет е едно и също заглавието, Ашка на гръцки!

Започна се с Мол развежданията Mr. Green

Хайде, шопинг терапия за връзката!

# 49
Скрит текст:
Скрит текст:
newsm78  някой случайно да знае по кой гръцки канал се излъчва Ашка ,само разбрах че е рано сутрин...оказа се че съм имала около 30 гръцки  тв. канала   Mr. Green
Ди, по гръцката Стар!
Линк към онлайн излъчването им, но по време на Ашка, който излъчват от осем и девет сутринта, спират излъчването онлайн, после го възстановяват. Но щом ги имаш на телевизора, ще можеш да си гледаш!

http://www.star.gr/tv/el/Pages/LiveStream.aspx
Данни Hug мерси  bouquet имам го на ТВ-то  Party
Hug Браво! Аз вчера открих къде го дават, тази сутрин се настаних да гледам Ашка по гръцката телевизия, ама не става онлайн! Ще докладваш, ако нещо си позволят волности в гръцко нашите, в турско ги покриваха! Wink
Данни,аз едва ли да стана толкова рано да го гледам,че при мен ще е 6 сутринта  Mr. Green ,но устройството което имам е с USB  порт и има опции за запис ,въпреки ,че досега не съм я пробвала тази функция
О, наистина е рано. Но добре, че има хора като теб със записвачки, защото гърците изобщо не качват сериите в нета, явно на запалени души със записвачки дължим удоволствието да сравняваме гръцката и турската версия. Heart Eyes

Ди, погледни след това, отново май от 9 пише, че е Ашка. Аз се ориентирам по еднаквите буквички, но може и да бъркам, че дават две серии една след друга.
Данни,същото е ,но дали не е повторение на епизода който е от 8 часа newsm78

и за мой късмет тия тия гърци не си изкарват програмата и няма как да настроя таймера за запис ,защото на празно поле където няма описание тази функция не работи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 50
Сега като сме много умни, да решим това Мерич ли го написа, Шенол ли ги посъветва така да го изиграят или беше импровизация на Баръш!  Heart Eyes Wink

За мен това си беше импровизация на Баръш. Стори ми се, че и Елка се изненада  Tired
Peace И после защо сме се вкарвали във филма - защото са добри импровизатори! Grinning

А, Ди, може и да е повторение. Ние понеже нямаме обичай да се повтарят серии веднага и не ми хрумна! Peace

# 51
и кой  ги снима, вероятно разводачката  newsm78 иначе ако е фен  ще се снимат заедно newsm78

# 52

За мен това си беше импровизация на Баръш. Стори ми се, че и Елка се изненада  Tired
Peace И после защо сме се вкарвали във филма - защото са добри импровизатори! Grinning

А, Ди, може и да е повторение. Ние понеже нямаме обичай да се повтарят серии веднага и не ми хрумна! Peace
опс,Данни не е повторени http://www.star.gr/tv/en/Pages/Programme.aspx...143 и 144 еп

ехаааа,открих,утре ще го запиша

# 53
и кой  ги снима, вероятно разводачката  newsm78 иначе ако е фен  ще се снимат заедно newsm78

Скоро ще имаме снимка и на кака със същата фенка  Mr. Green

# 54
[/quote
Интересно, като тя е по-голямата звезда от двамата, според турските медии и тя е в основата на успеха му, пак според тях, защо всички искат да е снимат само с него?

# 55
Скрит текст:
Сега като сме много умни, да решим това Мерич ли го написа, Шенол ли ги посъветва така да го изиграят или беше импровизация на Баръш!  Heart Eyes Wink

опс,Данни не е повторени http://www.star.gr/tv/en/Pages/Programme.aspx...143 и 144 еп
Да им се чуди човек защо го режат епизода, като почти показват един цял по времетраене, ама явно не им пасват в програмната схема минутите над два часа!

# 56
  • София
Ирче,  smile3525 newsm51 smile3525 за темата.

Ехее, след края на сериала всички са неудържими! Laughing

# 57
  • Perla

И за мене това си беше чиста импровизация, ама на Елка ѝ стана хубаво от нея. Та така за нашия елбарски филм  Laughing

А иначе мисля, че изпълниха програмата за следващия месец с обществените появи- то кучета, то молове- всичко е 6. Че феновете много настойчиви- питат за Баръш, питат дали са се разделили- вече им е отговорено. Вече всичко е толкова предвидимо, че чак смешно. И защо са тия дефилета пак? Айде, преди реклама на филма, сега защо? На кого какво показват и доказват?! Или по- точно ТЯ на кого показва и доказва каквото и да е, щото Борко се беше скрил, никъде никакъв не се виждаше.
И тоя панаир ще мине.  Mr. Green

# 58

ехаааа,открих,утре ще го запиша

143 eпизод при гърците е началото на 51. Наближава края на първи сезон при гърците.

# 59
Доре Hug в мебелен магазин е снимката. Peace
И известните пазаруват,не може само с кучетата да стои у дома при кака му

Общи условия

Активация на акаунт