Но това беше отдавна, в началото на Ашка, сега в такава издънка не могат го хвана
Но това беше отдавна, в началото на Ашка, сега в такава издънка не могат го хвана 
Но и там доста се беше наквасил, като гледам на снимката как се е подпрял

това се случи преди рождения и ден миналата година .
.Благодаря ви за разясненията
Баръша бак я
,като го гледам на снимката е в компанията на бог Дионис
,та фенката и номера му да е поискала е щял да го даде
ЕЕх,хаят.Ако има възможност ще и изневери без да му мигне окото,така мисля аз,пък нека си говори колкото иска че бил моногамен
Млад е още и би се забавлявал доста добре,ама кака го държи яко-с какво го държи не знам ,ама пак ще повторя думите на Дорето-сърцето на тоя мъж е другаде
Хайде усмихнат и успешен ден от мен
В статията, в която прочетох описанието на случката, пишеше "аджамия в чапкънлъка". За справка, чапкънлък на турски е женкарство.
Трябвало е да пишат "аджамия в селфитата с фенки". Изучи се човекът как да се снима и вече никой няма да го обвини в нищо!

Дани 
а що се отнася до Борето, той лятото щял да снима филм с Кюса, имало пътуване някакво до Америка, свързано с режисурата, но иначе нямали друго общо 

Баръша бак я
ЕЕх,хаят.Ако има възможност ще и изневери без да му мигне окото,така мисля аз,пък нека си говори колкото иска че бил моногамен
Млад е още и би се забавлявал доста добре,ама кака го държи яко-с какво го държи не знам ,ама пак ще повторя думите на Дорето-сърцето на тоя мъж е другаде
+ 1 за поста ти

Гале

Дани 
а що се отнася до Борето, той лятото щял да снима филм с Кюса, имало пътуване някакво до Америка, свързано с режисурата, но иначе нямали друго общо 
Дани
Диме
Виви 

Дани
Диме
, това, че Боре щял да снима лятото филм с Кюса, Волкан ли го е споменал
, никъде не съм го срещала

, щото имал някакъв проблем и затова би пуснал такава брада

Баръша бак я
Млад е още и би се забавлявал доста добре,ама кака го държи яко-
, това, че Боре щял да снима лятото филм с Кюса, Волкан ли го е споменал
, никъде не съм го срещала 
Това би обяснило голямата брада, но вече какви ли не спекулации вървят, та... 
Препоръчани теми